ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 332
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ох,като ви чета и почвам да се притеснявам за тоя БХС.
Аз съм на лекар чак на 15-ти и сме се уговорили тогава да снимаме бебчо и да ходя да давам кръв в МД, в лабораторията на Кременски.
Т.е ще правя ранния БХС. Някой знае ли ако всичко е наред на този,дали късния е задължителен?
защото докато ми излезнат резултатите от първия,май вече ще е късно да се записвам за втори...
А в тази лаборатория не се записва прдварително,доколкото знам. Незнам обаче дали и там правят късния БХС.
Вече почвам да се чудя,дали не говорим за различни неща,оффф съвсем се омотах...

# 136
mylili, аз ги махах и предната бременност, тези косъмчета и сега ги махам с кола маска на козметик. Поради тази причина не знам дали си падат сами, защото принципно от време на време махам всичкия мъх в тази област на тялото си  Wink
nelka82 добре дошла  Hug
И аз имам малко коремче и само 2 панталона, в които горе-долу се чувствам добре, мисля другия месец да си напазарувам бременни панталони  Simple Smile
Момичета имам 6-7 еврофутболски дневника на бременноста ако някой иска да ми пише на лични да се разберем как ще е удобно да си го вземе  Peace през деня съм в района на автогара овча купел - стадион Славия, вечер след 18:30 Билла на бул.България - магазина за детски играчки Комсед.

# 137
Разочарована съм моя доктор е в отпуск до четвъртък  CryКриси не ми е прлатена сметката за телефона и съм без телефон иначе щях да ти звънна да не се разкарваш излишно тъйкато Муратев е в отпуска.Ех ще трябва да чакам до четвъртък. Cry

# 138
  • Lovech
ох,като ви чета и почвам да се притеснявам за тоя БХС.
Аз съм на лекар чак на 15-ти и сме се уговорили тогава да снимаме бебчо и да ходя да давам кръв в МД, в лабораторията на Кременски.
Т.е ще правя ранния БХС. Някой знае ли ако всичко е наред на този,дали късния е задължителен?
защото докато ми излезнат резултатите от първия,май вече ще е късно да се записвам за втори...
А в тази лаборатория не се записва прдварително,доколкото знам. Незнам обаче дали и там правят късния БХС.
Вече почвам да се чудя,дали не говорим за различни неща,оффф съвсем се омотах...
Здравей, аз ходих миналата седмица на ранния скрининг, на следващия ден си получих резултата, казаха ми, че всичко е наред, риска е много нисък и няма нужда от втори скрининг в 15-17 седмица. Ако риска ти е под определени показатели, ти препоръчват и втория скрининг, там има една доц. Георгиева, която много точно и любезно ти обяснява всичко. Час не се записва, така че не се притеснявай. З автория скрининг само кръв се взима. Късмет, дано да нямаш нужда от него!

# 139
  • София
Bidapet, благодаря  Hug

# 140
Здравейте и аз да се запи6а, че темата ще свърши докато се наканя... И на мен все още ми е лошо от време на време, ту ми се драйфа, ту ми пада кръвното или пък ми се яде през 5 минути... Сбъркана работа, надявам се вече да мине този ужасен период, но поне съм в къщи и каквото ми се прави си го правя на воля. За килограмите, качила съм само 1, но и предишната бременност бях качила общо 16, надявам се и сега да не са много, че не знам как ще се придвижвам, по принцип съм си слаба, та не съм свикнала с повечко товар. Лятото ще е цяло приключение в тия жеги с повечко килограми, но да сме живи и здрави да стигнем до там... За мазането, аз си купих на Чико само, че лосиона(олиото) против стрии, казаха ми, че  е доста по мазен и съответно по ефективен. Но по нататък, ще взема нещо по ефективно срещу стрии, защото тук там си имам от миналия път. За накрая, мисля да ползвам и аз на Авент, защото само от него не ме сърбеше корема, когато се беше разтегнал най- много. Всичко друго не можеше да ми успокои сърбежите. За след това(при кърмене) също препоръчвам, крема за зърна на Авент, много бях доволна, освен това е без отмиване, за разлика от много др.
 Да попитам вие правите ли гимнастика, за поддържане на формата, аз лично не, защото така или иначе обикалям градинките с малкия и това мисля си е една доста добре гимнастика, особенно с палаво дете като мойто, но все пак може би трява и допълнително да се правят някакви упражнения, когато и ако ни остава време.
Аз съм на преглед на 22 април за 2-ри път и едва тогава ще ме праща лекарката на скрининга и ФМ, не знам дали не е малко късничко...  Тогава ще съм 13-14 седмица. Струва ми се, че закъсняваме. Иначе и аз няма търпение вече, искам да видя колко ще сме пораснали, всичко наред ли е... Иначе корема не ми е пораснал много, но от време на време имам чувството, че ми е подут и ми тежи.
Добре дошли на новите мамчета , бройката доста ни се увеличи, вече не мога да се ориентирам кой, кой беше, толкова сме много.
Аз на козметик не ходя, но ползвам епилатор и то само на краката. Според вас опасно ли е? Има ли и др. които ползват епилатор, нека споделят, защото някъде четох, че се препоръчвало да се избягват всякакви такива процедури, но не можем да ходим космати, особенно сега и времето като се стопли, няма как.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:10 от DEZIRELA

# 141
Аз си ползвам епилатор за краката, мишниците и триъгълника. Не знам дали е проблем, но не изпитвам болка, а си мисля, че това е от значение все пак. Който знае нещо повече да сподели.

# 142
Разочарована съм моя доктор е в отпуск до четвъртък  CryКриси не ми е прлатена сметката за телефона и съм без телефон иначе щях да ти звънна да не се разкарваш излишно тъйкато Муратев е в отпуска.Ех ще трябва да чакам до четвъртък. Cry

Разбрах миличка, не се притеснявай.Майка ми само се разкара и ми звънна да не ходя.Значи в четвъртък може да се засечем.Много криво ми стана и на мен.Нямах търпение.А за теб сигурно е още по неприятно.Толкова искаше да видиш за пръв път бебчо.нищо де в четвъртък сме там Hug

# 143
  • София
Аз си ползвам епилатор за краката, мишниците и триъгълника. Не знам дали е проблем, но не изпитвам болка, а си мисля, че това е от значение все пак. Който знае нещо повече да сподели.
И аз съм така, но съм свикнала, защото го правя от години. Не съм сигурна обаче за депилатоара, който ползвам за интимните части дали не вреди. А на кола маска не ми се ходи, защото и до сега не съм ходила, а си е болезнено...Лошото е, че след някой месец корема няма да ми дава достъп нито за мазане, нито за бръснене и се чудя как да процедирам. Дайте акъл!

# 144
Момичета не мисля ,че има някакъв проблем да си махаме космите. Аз лично си ходя на кола маска ,с епилатора си махам космите по корема - от преди си имам и си ги махам  Embarassed За триъгълника също с кола маска - имам предвид бикини линията както я водят,за целия нямам толкова смелост  Crazy там с бръснача  Grinning
Ариана аз мисля като порасне корема да продължа с колата а на другите места с опипване  Grinning
Може да пробваш с епилатора ама май ще трябва да заемаш странни пози и аз ще опитам поне до коленете с епилатора  Laughing

# 145
Аз ползвам епилатор за крачетата, а за интимните части и мишниците си правя кола, и аз съм се замисляла как ще е занапред, но то неволята ще ни научи. Не мисля че има логика в това, че епилатора не се препоръчва, депилатоара по мога да приема newsm78.
Kpuccu - толкова нетърпелива беше мила, пожелавам бързо да мине времето и да не усетиш кога ще дойде четвъртък Hug

# 146
Аз използвам машинката, за да премахна всичко излишно-крака, ръце, триъгълник..., но последния път сякаш ме боля малко повече от обикновено  Rolling Eyes

# 147
Аз на козметик всичко махам по бикини линията, на крачката с епилатора... ама после с големите коремчета ми е идеята, как ще ни правят козметичките, защото аз поне бръснач не ми понася на кожата, много ми е чувствитела, та най-вероятно към края може и крем депилатоар да ползвам.

Момичета, кажете точно какво кремче да си взема за коремчето и талията и гърдите, на коя фирма, марка, и цените ако знаете. Благодаря предватрително!

# 148
От опит мога да кажа че с големия корем бая зор се вижда с обезкосмяването hahaha

# 149
  • София
Аргументите за забраната на епилатора и колата са, че при болка мускулите се съкращават, а матката също е мускул и може да доведе до контракции. Но до колкото знам забраната е ако ви боли или преди не сте ползвали редовно точно този метод на обезкосмяване. Ако си се бръснал години наред надали сега е най-подходящия момент за кола. Освен това отворените канали може да се инфектират ако косъма не е бил скубан преди това.
Депилатоарите не ги забраняват, а само указват, че бременната кожа реагира по различен начин от преди. Затова не може да се предвиди каква ще е реакцията й точно сега.

Общи условия

Активация на акаунт