Тайната на дългата и здрава коса - 32

• 61 029
  • 399
  •   1
Отговори
# 210
искам да ви похваля един шампоан - Herbina.Аз си взех за обем.Мирише страхотно.Наскоро не съм била така доволна от никой шампоан.

# 211
~WOMANISH~  имаш страхотна коса, браво  Shocked
Моята последна придобивка е Fitoval, мисля да го пробвам след като чех доста добри отзиви за него.

# 212
Ами тук го има навсякъде Керанове с лайка newsm78...а останалите (минерали и прочие) не ги виждам по парфюмериите-но в нета излизат. Thinking
Ще си го купя този с лайката и ще ви го покажа-но пише че е възможно да изсветли малко косата...не че ми пречи.
МисАрк- аз точно защото искам да възстановя малко косата ми,спрях да се боядисвам...но пък тук лятото слънцето е много силно, а и аз като го съчетая с хлора в басейна,и косата ми изсъхва  много ooooh!- това лято,ще ползвам повече защитни продукти,и шапки. Crazy
И моята коса я приглаждат само купешките маски...и то в огромни количества Rolling Eyes
Понякога чак се дразня че се разминават продуктите тук и в България... а е хубаво да чуеш различни мнения Hug...За ваша радост ще ви кажа обаче,че в България има по голямо разнообразие на вносни продукти Wink

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 21:21 от tonita12

# 213
Но го няма Керановето с лайка... иначе си го има разнообразието  Wink Сега като знам за този с лайката, много ме е яд, защото без да се замисля щях да си го купя. Всички останали видове ги има!

Aera, честита придобивка  Hug

Жасмина, честита и на теб - този шампоан българско производство ли е и каква му е цената? Май съм го чувала, но не мога да се сетя много  Thinking

# 214
Това е резултата от цяла нощ с маска  Grinning Grinning Снимката е от днес, вчера не остана време ...

# 215
kamelllia19  много хубава коса!!!
аз вчера се изправих с преста и се напрасках с лак..излязах навън беше топло и слънчево  и изведнъж като заваля един гаден дъжд и стана мрачно..косата ми разбира се пак се начупи и много се ядосах.ще оставя пресата за летните дни а сега ще търся друг вариант!

# 216
Anelia85,
Herbina не е български шампоан.На lumene е.Цената е 5 лв. и балсама също 5

# 217
Аз искам да похваля един шампоан, които наистина направи перушинката ми много,ама много хубава.Това е Керастас!!! Шефката ми го подари за РД, понеже аз само им надувам главите колко ми е рядка косата. Има всякакви продукти и наистина са много добри. За мазното няма лек явно и аз вече се примирих. Дори не ми пука като ходя по улиците с мазната коса(вързана естествено).То в такава мръсотия живеем(В София като живее почти цяла България,няма начин).Е, ако някои е ползвал Керастас нека си каже мнението. Косата се разресва много лесно, без да ползвам балсам. Става лъскава и много приятна на пипане.Е, 30 кинта е това "чудо", но пък е толкова икономичен.При миене всеки ден ми свърши на 3-тия месец. Абе супер е!Мила съм си главата с какво ли не, но това наистина е най-доброто!
Поздрави!

# 218
Ако има нещо, което съм научила от майка ми, която беше с коса до кръста, и от баба ми, която докато умря имаше плитки до кръста, то е че косата колкото по-малко се мачка, реше, дърпа и третира, толкова е по-здрава. Не реша косата си често, и слагам само зехтин понякога като искам да се подхрани малко. Използвам меки шампоани. Това е. Joy

# 219
Аз пък имах балсам на Хербина и изобщо не останах доволна. Не само, че не помагаше да ми се разресва лесно косата, ами ми я заплиташе доволно още след като изсъхне. Хвърлих го.
Днес ще си мия косата, защото от времето е ужасна...  Confused Но съм болна и няма да си правя маска, само ще я измия с новия Керанове, да видя дали ще ми хареса  Blush Дали да сложа балсам после или купешка маска??  newsm78

# 220
Много благодаря за хубавите думи момичета!  Hug
Изнамерих си тази моя снимка. Това е преди да ми дойде злощастната мисъл да си подложа косата на студено къдрене  #Cussing out и реших да я покажа и на вас. Тази дължина вече ще я видя на косата си сигурно във следващия ми живот (ако имам такъв, разбира се  Mr. Green) Такава дължина е моята цел.  Peace

# 221
Страхотни коси имате, момичета! Party И дължина... Crazy Продължавайте да си ги отглеждате все така и резултатите ще ви се отблагодарят!Наистина- колкото по- малко се тормози и третира една коса, толкова по- хубав вид има, но всичко е ген  Sad  Hug

# 222
момичета доволни ли сте от новия шампоан на  Nivea diamond gloss?мисля да си го купя.а сега понеже идва ялто искам да ви попитам каквяи продукти ползвате за да защитите косата си.говоря за такива с УВ защита които предпазват от слънцето.ако може споделете.аз в момента съм с маска на главата-мед,захтин,канела,прасковено и бадемово масло.ще стоя така до 5.30 и влизам да я измия.

# 223
Момичета вече почвам истинска почивка няма да слагам нищо на главата си..абсолютно Wink
Мисля,че установих от какво ми се омазняма повече косата..от корените от репей.Всеки ден се мажех,дори косата косата ставаше даже мокра,все една сьм я кьпала.и тя свикнала и сега мазна..от 1 сед. спрях тази процедура и се надявам сега да се вьзстанови.. Mr. Green

# 224
момичета доволни ли сте от новия шампоан на  Nivea diamond gloss?мисля да си го купя.а сега понеже идва ялто искам да ви попитам каквяи продукти ползвате за да защитите косата си.говоря за такива с УВ защита които предпазват от слънцето.ако може споделете.аз в момента съм с маска на главата-мед,захтин,канела,прасковено и бадемово масло.ще стоя така до 5.30 и влизам да я измия.

В друга тема четох, че има доста недоволни от тази серия, но аз лично не съм я ползвала. Аз, честно да си призная, лятото не ползвам продукти с UV защита  Embarassed , а може би трябва. 
Сега съм намазана само с кокосово масло и след малко я мия. Даже и билкова отвара ме мързи да си правя.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт