Тайната на дългата и здрава коса - 32

• 61 022
  • 399
  •   1
Отговори
# 345
момичета обмислям да си направя отново руси кичури.била съм и се харесвам много.може  би до 1 месец мисля да си ги направя или ако не в началото юни.фризьорката ми каза че е хубаво да се направят по рано,да не е лятото,защото косата била по суха!!!а за зехтина и аз съм се мазала и ми подейства супер.скоро пак ще пробвам.
Aera  би ли сложила снимка да вида косата ти? smile3525 newsm68

# 346
Aera, благодаря ти. Ще пробвам първо с даровете на природата, пък ако не стане и не ми е преминал меракът, ще си купя някакъв подобен спрей. Ако стана рижава, ще си нарисувам лунички - винаги съм мечтала за такава комбинация Mr. Green
Преди малко накарах мама да провери сгъстява ли ми се косата (сто пъти четох, че това е невъзможно, ама пустото ми желание хич не зачита ни' гени, ни' наука Mr. Green). Тя каза, че вижда вълнисти косъмчета по около 3 см, различни на вид от останалата коса. По нейни думи са финни и се лепят за останалите, затова не мога да ги забележа, пък и са повече отзад, отпред почти няма. Поиска да откъсне един, за да видя какъв е къдрав, ама аз веднага й се скарах Mr. Green Правя маска с тривитаминол от максимум 2 месеца (в интерес на истината не знам колко точно boo). В началото я правех по оригинална рецепта, но после започнах да смесвам само със стимуланта на Икаров. Него го преполових, а от тривитаминола е останало едно пръстче на дъното. Тия косъмчета да не би си стоят така постоянно, да не са новопоявили се? Или тъй като косата постоянно пада, тези да са, които заменят упадалата? /Тук извинете, ако са ми малоумни предположенията Mr. Green/ Защото за толкова кратко време 3-сантиметрови нови косъмчета (без наличие на косопад преди това) и напук на приказките, че косата не може да се сгъстява, е мнооого съмнително..
Вие как мислите? smile3506

# 347
И какво съдържа?- само да не е кислородна вода Sick...ще реве някои скоро че е порижавял Joy

Съдържа екстракт от безцветна къна, лайка, май и още нещо, но не помня точно какво ( със сигурност няма амоняк) и за това не може да станеш рус, но поизсветлява с 1-2 тона. След като го напръскаш излизаш на слънце или ако няма такова със сешоар до пълното изсъхване на косата. В началото и мен ме притесняваше да не стана рижава, но не се случи.  Peace

Sladur4e, в момента нямам фотоапарат, а с телефона ми снимките не стават добре. Преди известно време пуснах една такава снимка, но почти нищо не можеш да видиш на нея  Tired.

# 348
Анет., SLADYR4E , благодаря за отговорите на въпроса ми!

# 349
Съдържа екстракт от безцветна къна, лайка, май и още нещо, но не помня точно какво ( със сигурност няма амоняк) и за това не може да станеш рус, но поизсветлява с 1-2 тона. След като го напръскаш излизаш на слънце или ако няма такова със сешоар до пълното изсъхване на косата. В началото и мен ме притесняваше да не стана рижава, но не се случи.  Peace

Щом пише да излезеш на слънце, продължавам да мисля че съдържа кислородна вода newsm78- много шампоани за изсветляване съдържат кислородна вода- уж с лайка...
А как ти се отразява на косата- доколкото си спомням твоята беше суха, нали?-не я ли изсушава много?- аз в момента точно си бях кротнала по темата с цвета на косата, ще вземете пак да ме запалите. Joy

Анет, как така невъзможно било да ти се сгъсти косата? Wink- разбира се че ръстат нови косми- да ме видиш мен, като ме навали малко, и като ми бухнат новите къси косъмчета нагоре-направо смешка. hahaha
Естествено процеса иска време,упоритост с подхранващите процедури, и евентуално витамини, ако имаш косопад и т.н.  bouquet

# 350
Косата може да се сгъсти само когато новите косъмчета по количество и здравина превъзхождат изпадалата коса. Така, че Анет, много са ти правилни предположенията.  Flutter

# 351
Косата може да се сгъсти само когато новите косъмчета по количество и здравина превъзхождат изпадалата коса. Така, че Анет, много са ти правилни предположенията.  Flutter

МисАрк, при мен ясно и с просто око се вижда как по целия скалп се появяват (и то много) нови косъмчета-а в момента косопад нямам никакъв.Според мен това е следствие точно на грижите и витамините-по-здрав косъм,спиране на косопад(в случай че е на лице такъв), и поява на нови косъмчета... newsm78А това според мен значи увеличаване, сгъстяване на косата- естествено изисква време, не става за два дни.
Нямам нужда от сгъстяване на косата,но според мен е факт.Не смятам че от рядка коса, ще стане гъста грива, но все пак ще се извлече максималното добър вид на косата Wink

# 352
Здравейте на всички! Аз съм на същото мнение за сгъстяването, а и от личния ми опит го виждам. Ето и  моята коса. Не се вийда добре, за което се извинявам, но има блясък и всички ми казват, че има подобрение.    Simple Smile
 http://b.imagehost.org/view/0469/just_angel.jpg

# 353
аз в момента съм с маска-зехтин,бадемово и прасквоено масло!!!
искам да попитам момичетата които имат кичури какви продукти по специално използват за коса на кичури?
ползвам вече 2 шишинце хининова вода и е на половината,1удя се акто свърши да си взема ли пак или да направя малко почивка(така бях чела някаде).вие как ще ми препоръчате?
и последн въпрос-преди ползвах ампули за коса-Денис,Сери бях много доволна.искам да питам и вас ако ползвате да ми препоръчатв някакви за блязък,за растеж от които сте доволни!Благодаря предварително!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 16:39 от SLADYR4E

# 354
tonita12 на опаковката не пише да съдържа кислородна вода. По принцип изсветляването с лайка (лимон + водка) също става с излагане на слънце. Поне мойта не е станала рижава  Laughing.

За кичурите ползвам ето това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72065

# 355
Aera доволна ли си?

# 356
Здравейте на всички! Аз съм на същото мнение за сгъстяването, а и от личния ми опит го виждам. Ето и  моята коса. Не се вийда добре, за което се извинявам, но има блясък и всички ми казват, че има подобрение.    Simple Smile
 http://b.imagehost.org/view/0469/just_angel.jpg

smile3521

# 357
Just Angel, не се вижда ли? Напротив - аз виждам една красива коса!  Flutter Много приятен нюанс, красиви букли, поздравявам те!   bouquet

Aera, това, което ползваш предизвика вниманието ми, определено. Откога го ползваш и какъв е ефектът?
Не съм чувала досега за изсветляване с лимон+водка?!  newsm78
А иначе, от лайката не виждам как косата може да стане оранжева  Naughty

Сладурче, според мен да направиш почивка от хининовата вода.  Peace

# 358
сега съм в почивка от тривитаминола и снощи си намазах само една шепа зехтин
за пръв път го правя и като си измих косата с шампоан направо не можех да повярвам на усещането, косъмчетата ми бяха като на едногодишно дете
чак толкова ли се омекотява косъма  newsm78 направо се бях притеснила от вида на косата си днес /то направо като мъхче беше мислех че ще ми се слепи/ и спах на ролки. е за проклетия днес вали  #Cussing out

# 359
Aera, това, което ползваш предизвика вниманието ми, определено. Откога го ползваш и какъв е ефектът?
Не съм чувала досега за изсветляване с лимон+водка?!  newsm78
А иначе, от лайката не виждам как косата може да стане оранжева  Naughty

Ползвам го от месец може би, води се серум за коса на кичури, за по-лесно разресване и леко изправя косата. Доволна съм, без такива продукти няма оправия с косата ми.  Peace
Преди да започна да се боядисвам си правех отвара от лайка + лимон + малко водка, обливах косата и излизах на слънце. Някъде го бях чела, като средство за изсветляване.

Общи условия

Активация на акаунт