Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките на оригиналната маска за коса?
Как се прилага маска за коса?
Какво съдържа тривитаминолът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките на оригиналната маска за коса?
Оригиналната маска за коса съдържа тривитаминол (AD3E/мастна основа, Vialiton/водна основа), свинска мас (заменена с бадемово масло, зехтин, масло от гроздови семки, масло от пшеничен зародиш, масло от шеа/карите и масло от жожоба), ракия (или друг алкохол), оцет и газ. Съставките се разделят на регулиращи омазняването и изсушаващи компоненти, които включват различни видове масла, кисело мляко, мед, жълтък, аспирин и хума.
-
Как се прилага маска за коса?
Маската се нанася в корените и се разпределя равномерно по цялата дължина на суха коса преди измиване. Косата трябва да бъде покрита с найлонова шапка или увита в топла, влажна кърпа. Оставете маската да престои 2 часа, след което я изплакнете. Препоръчително е да се прилага 2-3 пъти седмично за период от 2 месеца, след което се препоръчва почивка от месец-два, за да се избегне пренасищане на косата и неблагоприятни ефекти.
-
Какво съдържа тривитаминолът?
-
Какво съдържа Виалитонът?
-
Какви са основните фази на цикъла на косата?
). В началото я правех по оригинална рецепта, но после започнах да смесвам само със стимуланта на Икаров. Него го преполових, а от тривитаминола е останало едно пръстче на дъното. Тия косъмчета да не би си стоят така постоянно, да не са новопоявили се? Или тъй като косата постоянно пада, тези да са, които заменят упадалата? /Тук извинете, ако са ми малоумни предположенията
...ще реве някои скоро че е порижавял 
.
- много шампоани за изсветляване съдържат кислородна вода- уж с лайка...
- разбира се че ръстат нови косми- да ме видиш мен, като ме навали малко, и като ми бухнат новите къси косъмчета нагоре-направо смешка.