Тайната на дългата и здрава коса - 32

• 61 023
  • 399
  •   1
Отговори
# 315
Кафе, аз не я връзвам с нищо, защото като намажа с маската първо в корените, а после и по дължината, лекичко я навивам (все едно ще правя кок) и я вдигам на главата. Като намажа и връхчетата с маска и няма мърдане  Mr. Green, защото не ми е съвсем течна маската, има какво да се задържи.  Peace Слагам кърпа и готово   bouquet
Приятно глезене...

Мис арк, и моята коса е до закопчалката на сутиена (нормална закопчалка, не на врата  hahaha  Joy). Горе-долу мечтаната дължина за мен е близка до твоята.  Peace

# 316
Абе момичета я аз да ви попитам нещо. Косата ми се омазнява на втория ден. За да не си я мия я връзвам на нещо като висок кок(просто я омотавам с ластика) и така издържа 2-рия ден пък даже и третия. Но е мазна вече до половината косъм, който е отпред до раменете, отзад по4ти до лопатките(представете си каква мазнотия). Та товя постоянно връзване вредно ли е. Аз не я опъвам много де. Но за да е вързана все пак трябва да е поопъната. Вреди ли на самия косъм и това омотаване, което я начупва всеки път? А впрочем днес си купиха на Керастаз за мазен скалп и сухи краища(въпреки, че моята коса е естествена и не са ми сухи) и ще разказвам:)

# 317
 28.01.08                                   29.02.08                        Ето от днес:
КЛИК КЛИК КЛИК

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 18:51 от мис арк

# 318
 #Crazy #Crazy #Crazy

Уау! мис арк, благородно ти завиждам. Има разлика като ги няма филираните крайчета.

# 319
  Shocked Боже, каква коса, имаш страхотен блясък и изглежда ... ммм  Thinking как да кажа здрава, поддържана, гъста. Незнам каква дължина гониш, но тя и сега си е дълга и лично мое мнение - не си я филирай повече. Изглежда просто косата, каквато искам да имам.  Peace  

# 320
#Crazy #Crazy #Crazy

Уау! мис арк, благородно ти завиждам. Има разлика като ги няма филираните крайчета.

Знам.  Mr. Green Затова ги отрязах! Mr. Green  bouquet

Shocked Боже, каква коса, имаш страхотен блясък и изглежда ... ммм  Thinking как да кажа здрава, поддържана, гъста. Незнам каква дължина гониш, но тя и сега си е дълга и лично мое мнение - не си я филирай повече. Изглежда просто косата, каквато искам да имам.  Peace  

Гоня 70 см. Хехе, наистина смятам да забравя за филирането, а и за пикирането, което  е още по-вредно за косъма. Crazy

Ето я моята цел:  Mr. Green

# 321
И моята коса е дълга, но никога не съм я мазала с нищо Rolling Eyes
Сега си взех течни кристали, но пък не съм я третирала по некакъв начин. Wink
Ето я  Laughing

# 322
Лео, ти почти си достигнала моята цел! Mr. Green
А не я ли боядисваш? Как я предпазваш от боята? Не ти ли цъфти?

# 323
мис арк това ми е естественият цвят - не се боядисвам Flutter

# 324
Завиждам! И съвсем не благородно! Mr. Green

# 325
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мис АРк, страхотна коса, жива, лъскава...... и на живо е такава  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green

Това го използвах да се запиша в темата Ви!  Wink

Писала съм при вас, много отдавна, когато започна  поредицата, правила съм маската много пъти... сега почивам, но стартирам сезона от Великден!
Благодарение на Маската имам коса до кръста почти!
Темата сега е много обширна, добре направена, с много информация, списващите са различни, но надявам се всички с една черта - ДЪЛГИ, ЗДРАВИ И ХУБАВИ КОСИ!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 21:47 от katyadjin

# 326
Кате,   bouquet
Добре дошла!

# 327
Гледам хубави дълги коси. Grinning Hug
Лео,съвсем ли никакви грижи не полагаш?  Thinking-поне купешки маски-толкова дълга коса е трудна за поддържане без помощ...и в днешните замърсени и удимени градове. newsm78

МисАрк-ти само си чакала да попитам та да се изфукаш с новата прическа нали? Laughing-аз за косата не ти завиждам, знам че не е често срещано, но ми се струва че са ни идентични косите.Но ти завиждам за прическата Mr. Green...последния път(декември)една тъпа фризьорка, ме подстригва с бръснач-свали ми горния слой...то май си е филиране. CrazyЕ, сега този слой така бухва, че няма оправия-докато не порасне. ooooh!Като се изкъпя съм като лъвица в главата Rolling Eyes
Моят фотограф заспа-но за новата тема,ще има фото,обещавам.  bouquet

# 328
МисАрк-ти само си чакала да попитам та да се изфукаш с новата прическа нали?

Не ми е нова прическата! Rolling Eyes Сама се подстригах преди два месеца.  Crazy
А че са ни идентични косите- така си е, и двете сме с дебел пластичен косъм. Mr. Green

Ау, да се поспра, че на една страница пет пъти съм писала... ooooh!

# 329
Мис арк, и аз да ти кажа, макар да си го знаеш - хубава коса имаш! Още повече, че я поддържаш червена, което е най-трудно  Hug

Дължината на косата на снимката, която Мис арк е дала, едно към едно е и моя цел, само с тази разлика - нюансите да са като на Лео  Wink

Вчера една позната ми обясняваше, че бретонът й сякаш не растял, стоял си така черен (защото тя се боядисва в черно), за сметка на останалата коса, на която след определено време си се показват белите корени. Учудих се, защото се сетих преди няколко години, когато аз ходех с бретон, мама го подстригваше редовно и растеше с такава бясна скорост, че направо чудна работа. В същото време косата на дължина сякаш не се променяше?! Дали да не взема да постимулирам и косата си така (с малко по-често подрязване на крайщата), както правех с бретона, за да порасне по-бързо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт