Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Какво е дарсунвал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Да, има някои козметични процедури, които не се препоръчват по време на бременност. Например ексфолианти и химически пилинг трябва да се избягват. Вместо това е позволено почистване с пара и различни видове пилинг. Освен това процедури като ензимен пилинг, химичен пилинг и тези, включващи ток, лазерна епилация или лифтинг също не са подходящи.
-
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Масажите по време на бременност са разрешени в областта на врата до средата на гърба, ръцете и главата, извършвани от компетентен масажист, който разбира състоянието на бременната жена. Освен това има и специален масаж или пасивна гимнастика за бременни жени, който се прави при сериозни болки в гърба и кръста през третия триместър.
-
Какво е дарсунвал?
-
Какво представлява медицинската козметика за бебета?
-
Какво е мнението за колана за бременни, който облекчава болките в кръста?
Двата ми крака/особено бедрата/от двете страни симетрично.....
Ама,че гадост!
. Разбира се не съм се мазала. Предположих, че обривът е от бебешкото олио, което използвах и три дни след като го спрях обривът изчезна. Наистина е добре първо да разбереш от какво може да е.

Аз бях известно време на инжекции спазмалгон и папаверин след като прокървих в началото на месеца, но от 2 седмици няма кървене и принципно и двамата доктори при които ходя казват, че всичко е наред ... остава и аз да престана да се шашкам
- много грозно. Както и да е, моя лекар каза, че просто трябва да чакам обрива да мине...
като ме засърби и няма спиране.Дръгна се като крастава магарица
А за горичката която си отглеждам-не смея аз с кола
страх си ме е а и не нося на болка