Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Какво е дарсунвал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Да, има някои козметични процедури, които не се препоръчват по време на бременност. Например ексфолианти и химически пилинг трябва да се избягват. Вместо това е позволено почистване с пара и различни видове пилинг. Освен това процедури като ензимен пилинг, химичен пилинг и тези, включващи ток, лазерна епилация или лифтинг също не са подходящи.
-
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Масажите по време на бременност са разрешени в областта на врата до средата на гърба, ръцете и главата, извършвани от компетентен масажист, който разбира състоянието на бременната жена. Освен това има и специален масаж или пасивна гимнастика за бременни жени, който се прави при сериозни болки в гърба и кръста през третия триместър.
-
Какво е дарсунвал?
-
Какво представлява медицинската козметика за бебета?
-
Какво е мнението за колана за бременни, който облекчава болките в кръста?

Контракции нямам от там. То такъв кеф да ми махат космите, че забравям за болката, като ги видя как изчезват. 

Ако знаете колко бебоци нагушках 

,Асех сигурна ли си, че това чудо ще изчезне.Чак се чудя как да го махна този мъх.Страх ме е и мен от коламаска
/Как сте?
Вече ритници
Аз още не съм усетила ритници,само леки сигнали за бебка.Ама като усещаш ритници-да знаеш-
Ех,че няма да мога да видя как ще си удариш дупето в тавана

и струвало 40лв
Та малко ми се накара че ще ходя при Марков след като същото можело да се направи и в неговата болница за половин пара
Обаче...от няколко дни забелязвам леки кафяви петна по челото ми.