СЕПТЕМВРИйската премяна- радост носи тя на мама!"

• 15 812
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Много балгодаря за изчерпателния отговор. Hug

Леко бременеене на всички.

# 211
Кой говори zа кореми? При ментакова чудо няма. Е, винаги съм била с малко коремче, но то не е мръднало откакто съм zабременяла. Даже мъжът ми ме подиграва, че ми било писнало само да обяснявам, че съм бременна и вечЕ съм искала всички да виждат корема.
И си снимам всяка седмица корема, zа да видя колко е порастнал (до сега иzобщо не е мръднал).

Но не се притеснявай, една колежка също е бременна. До около 19та седмица иzобщо не и личеше. И после какъв корем се появи само zа няколко седмици, не е исктина просто

# 212
Ирина, аз няма да подпиша. Защото според мен е редно децата да почват училище от 6 г. Има си доводи за това.
Няма да коментирам обаче образователната система в България и мазалото, което ще стане.
В крайна сметка не затова ни е темата.
Аз съм нервна заради утре, спах лошо, събуждах се на няколко пъти с главоболие.  Кафе не мога да помириша и като ви чета как си пийвате кафе, направо ви се чудя. Трета бременност карам и все същата - пълно отвращение от миризмата и вкуса на кафето. Не мога да го използвам като лек срещу главоболие. ooooh!

# 213
В тази тема не мога да насмогна да ви чета, какво остава да пиша. Много препуската из темите. Сега бързам докато не сте изчерпали последната...
Лично аз нямам против тръгването на 6 години на училище. Самата аз тръгнах на толкова, бях част от т.нар. "експеримент", при който на обед спяхме в училище и си пишехме домашните после. И въпреки че една лелка онази вечер в новините се изказа никак не ласкаво за нас (че повечето от тези деца така и никога не са се справили с училището), моето лично вътрешно усещане е, че нищо не съм загубила с това, завърших си училище съвсем успешно (на 17г.). Съвсем друг е въпросът обаче с образователната система в БГ в момента и с факта, че положението от година на година хич не става розово.
Така че мисля, най-важното е не на колко години ще се става ученик, а какво ще се случва оттам нататък!
Затова и засега няма да подписвам петицията....

# 214
Рениии, записах се за отворените врати от 14 часа.  Hug Много съм доволна. Казаха ми да отида на информация. Понятие си нямам какво ще ни показват, но умирам от любопитство. аз съм си такава - супер любопитна.
Веч, аз бях така до скоро. сега ми се пие кафе, но пък ме боли гърло, а кафето ме дразни smile3511
От Събота щяло да става хубавко времето. Момичета ще става все по-топло. Трябва да замислим некое бременно мероприятие на теферич - какво ще кажете? Може и лек тен на муцуните да хванем даже Wink
Geri, ти може да нямаш корем, но някои от нас имат и още как. Явно всичко е индивидуално.  

# 215
Веч, пробвай zа главоболието масло от мента (Minzoel). На мен ми помага, дори повече от кафето.
А zа утре ти стискаме палци, дано всичко мина нормално.

И аz днес имам главоболие, също като теб още със събуждането. Една колежка вчера се оплакваше от същото, лекаря и каzал, че има грип с такива симптоми. Дано не е това, де.

И да вис е оплача... нещо се е случило с котела в блока и от снощи нямаме топла вода и парно. Дано се пораzмърдат и да го оправят до вечерта, че тук нещо zахладня (8 градуса в момента).

Lucicity, Маним се оплакваше, че няма корем. Ама да ти кажа... малко ти zавиждам вече, ама то е добро zавиждане.

# 216
:Geri: ти като се снимаш всяка седмица, къде ти са снимките в албума?? Шега няма, ще те гоним по полетата. Излагате се момичета, от толкоз мадами, само шепа снимчици си имаме.

Малко се разкопах по градината, с щерката 9тя е добра помошница) и тъй като беше уж "бърза работа" не си взех ръкавиците...изглеждам като че съм се борила с котка! Ще ходя да си лижа раните Wink

И имах хубава новина, че няма да ми струва нищо екстра бремеността, за застраховаката за пътуването ми. Много се успокоих, че се чудих какво ще измислят.

# 217
Здравейте!   bouquet Crazy  bouquet
Дидка, Ирини благодаря за помощта за аватара  newsm51

Моето човече от наколко дни се усеща все по-силно - започва лекинко да подритва или да  box
В петък сме на доктор, надявам се вече да се види и пола, въпреки, че апаратът на моя доктор е бая стар и, честно казано, не вярвам да се види толкова ясно. Затова правим планове другата седмица да отскочим до д-р Мазнейкова (Асе, знам мнението ти за нея, но имаме познат там, тъй че там и ще раждам най-вероятно) и да видим бебо на по-хубав апарат, че да сме сигурни за цвета на гащите  Simple Smile Стискайте палци да са розови, въпреки че и сини да са пак ще са си най-хубавите  Mr. Green

Добре дошли на новите мами!

Толкоз за сега от мен....

# 218
Lucicity много се радвам, че си се записала тъкмо ще се видим хубаво правиш че има списък с въпроси защото аз не съм подготвена особено.
Идеята за срещата е супер а и ти май каза че работиш на плиска аз съм до Интерпред.
Относно пола явно всички много ни вълнува дано да ни кажат скоро какъв ще е и на всяка да й се сбъдне мечтата newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 219
Sheila като ни покажат болницата после ще ти разкажем може и друга мама да я заинтрегува, а ти разкажи за градинта къкво има в нея може и снимки да покажеш

# 220
Извинявайте за коя болница става въпрос че нещо не съм в час много много а съм и новичка? Flutter

# 221
Бръмби, аз само по веднъж казвам Hug Не се меся. Всеки сам си решава и всички носим глави на раменете си Sunglasses
Подготви си се предварително за кърменето, пък другото - където - там. (имам предвид раждането)
После се хващате за палците да мога да идвам по болниците да ви цедя и да ви гушкам и успокоявам, че ще се справите с кърменето Hug Пък и да съм току-що родила ще се разбираме по телефона. Страшно няма Grinning
А и клиниката е хубава Peace
Аз както вече съм споменала съм израсла по болници и не се тревожа от обстановката. Имам си други критерии. Мои си Wink И те зависят от личното ми настроение. Надявам се и този път хормоните да са на моя страна и да съм щастлива и еуфорична Heart Eyes За раждането на Сияна мога да кажа само едно - беше прекрасно изживяване Heart Eyes Смятам, че и това ще е така. Да сме живи и здрави големи разкази ще падат... обичам разкази за раждане Heart Eyes Ама хууубави, дълги и подробни.
Ей на - всички сме си лудички - Шейла гледа снимки. Аз чета разкази за раждане Crazy
Давайте - какви са вашите фетиши и скрити желания Wink

# 222
Здравейте момичета, ето ви нещо забавничко
Simple Smile
http://missby.wordpress.com/2008/02/29/babies-forum/

# 223
singing_girl  за Шейново става въпрос

# 224
Привет момичета  Hug и аз от скоро усещам бебчо- много съм щастлива  newsm44
Виждам повечето тук искате розови гащи ,аз искам сини, но каквито и да са най-хубавите ще са....нали са си наши  Joy

Общи условия

Активация на акаунт