Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Какво е дарсунвал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли козметични процедури за почистване на лицето, които не са подходящи за бременни жени?
Да, има някои козметични процедури, които не се препоръчват по време на бременност. Например ексфолианти и химически пилинг трябва да се избягват. Вместо това е позволено почистване с пара и различни видове пилинг. Освен това процедури като ензимен пилинг, химичен пилинг и тези, включващи ток, лазерна епилация или лифтинг също не са подходящи.
-
Какви са препоръките за масажи по време на бременност?
Масажите по време на бременност са разрешени в областта на врата до средата на гърба, ръцете и главата, извършвани от компетентен масажист, който разбира състоянието на бременната жена. Освен това има и специален масаж или пасивна гимнастика за бременни жени, който се прави при сериозни болки в гърба и кръста през третия триместър.
-
Какво е дарсунвал?
-
Какво представлява медицинската козметика за бебета?
-
Какво е мнението за колана за бременни, който облекчава болките в кръста?
а ако някоя може би ли ми описала какво по-точно е усещането!!Аз все още нищо че чувствам,но знам ли може да е имало помръдване и да не съм разбрала
и аз се присъединявам към мамите с желание за панделки и фибички ама и футболните обувки да връзвам няма да го върнем я 
.
Цял кърмачески форум с библиотека. Момичетата са се съдрали да превеждат статии. Ако започнете да четете от сега тъкмо ще имате време да изпапкате цялото инфо.
Но заставам зад всяка казана дума.

За втория път вече може и да си помисля
Нали ми е за първи път и въобще не знам какво да очаквам. Асе, права си, че от сега трябва да се почва с четенето. 
) С каква апаратура разполагат там и какъв процент от проблемните им раждания се прехвърлят в други болници, и кои са тези други болници. Какъв е транспортът, ако се наложи спешно прехвърляне. ПРи естествено протекло раждане след колко време майката получава достъп до бебето и дали са заедно през целия престой в болницата - това е важно за успешния старт на кърменето и бъдещото съжителство с бебето. Колкото по-рано поставите бебето на гърда, колкото повече имат досег с него в първите дни, толкова по-лесно и естествено ще ви дойдат грижите след това.