Появих се рано-рано! Теб да видя исках, мамо!!!

• 20 183
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Дундурела, имате ли Nisiita, аз чак сега се сетих за него след седмица и половина вече хрема, това е едно кремче, по скоро маз, която се слага в нослето, за да не засъхват сополите и да не запушват носа. Предния път останах много доволна, не съдържа антибиотик.

# 241
  • София,
 Flora1 и това го пробвах предния път като беше болна, имах го в къщи, но уви не помогна, то и на баткото не помагаше, даже напротив носовете им се запушваха повече - имам едно друго - ринолекс и се чудя дали от него да не и мазна то е малко по силно, но. Ейсега се събуди, поспа около два часа и хрипти, пак не може да диша носа и е запушен ужасно! Днес пак трябва да я водя на контролен да я преслушат и вече ще стъпя на ушите на педка, че ми писна! Знаеш ли даже се замислям дали да не и капна по една капка ксилометазолин, на мен и на баткото само то ни помага, отпушва носа и то трайно. Някога и баткото ми беше така като се разболее и нищо друго освен ксилометазолина не помагаше за носа. Но при него всичко минаваше по бързо като че ли и по леко! Благодаря ти ! А онзи лекар дето ми го прати на ЛС къде преглежда има ли частен кабинет и какъв специалист е! Ще взема да му се обадя на него!

# 242
Здравейте момичета,благодаря за посрещането Hug
За тези които не знаят,Вики се роди напълно сляпа и тъй като е леко недоносена я объркаха с ретинопатията на недоносените и така загубихме доста време в търсене на проблема,после пък се оказа че сме закъснели с операцийте.....но нищо.Чаках 6 год. ,обиколих половината свят и миналата година я оперираха в Германия,всъщност поправиха простотийте които позволих да сътворят тук,по тази причина и едното око и е безнадеждно,но пък вече имаме едно,но почти здраво око GrinningЕстествено не съм се отказала от дясното и,но засега и едно ни стига,пък кой знае медицината се развива постоянно и аз съм убедена ,че ще има начин.....все някога Peace
Поздрави Heart Eyes Hug

# 243
Viki i mama, добре дошли с тези чудесни новини  Hug Радвам се, че нещата се развиват в положителна насока, вие го заслужавате  Peace

# 244
Dundurela, писах ти за д-р Атанас Мангъров, детски болести и инфекциозни болести. Шеф е на детското отделение в инфекциозна болница. Има кабинет на "Милин камък" 12А, ап 21. - 0898 734 288, близо до НДК. Много пъти ни е помагал в критични моменти. Познаваме го вече 14 години. За мене е като опора сред лекарския хаос.
В интернет можеш да намериш доста инфо за него.

Viki i mama, радвам се за чудесните новини.  Hug   bouquet

# 245
Viki i mama   едно голяма ДОБРЕ ДОШЛА  welcome
Много се радвам за вас и за хубавите новини .

# 246
Viki i mama мн добри новини.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
браво на Вики  Hugи на нейната мама също   bouquet просто нямам думи за това ,което им се случва.радвам се че Вики е добре много се радвам!!!жоро пък днес му ,напипах едно топченце под мишницата та го водих при педи-от там тя ни прати при друг, педиатър той пък  ни прати на изследвания и така.тези възелчета са му леко подути и дано не е нещо сериозно Cryмалко съм притеснена но пък резултатите от изследванията са добри та какво ще стане утре на прегледа незнам  ooooh!аман вече    ох мами какво мислите страх ме е да не се окаже нещо сериозно .страх ме е

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 20:17 от GERI844

# 248
Гери,Ади има такива възелчета на вратлето.
нашето педи каза че при инфекция е реагирала линфната система и може и да не се приберат.малки са колкото грахче.като се разболее се увеличават.

# 249
резултатите от изследванията са добри значи при нас не е инфекция-ами ако е нещо по-лошо ако е нещо сериозно?какво му е на детето ми   ?какво да правя сега

# 250
резултатите от изследванията са добри значи при нас не е инфекция-ами ако е нещо по-лошо ако е нещо сериозно?какво му е на детето ми   ?какво да правя сега
Гери нищо му няма на детето ти Peace
Лимфни възли при децата се подуват при всякакъв повод,дори при вирусна инфекция която всъщност не може да се докаже от изследвания-не е бактериална инфекция,но за вирусна не знаеш Wink,даже ако е лека и в кръвта не показва Peace,така че дишай спокойно,Жорко си е добре,само дето майка му изперква напоследък Mr. Green Hug

# 251
хах тя на Жорко майка му си е ку-ку  по-рождение Laughingспор няма Mr. Green днес като го прегледаха видяха ,че е със страшно зачервено гърло ,а и от къде се появи това топченце се чудя newsm78до -преди 2 дни го нямаше ?дано, дано не е нещо сериозно

# 252
ИСКАХ ДА ТИ КАЖА ,чЕ Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ НЯКОЙ ПЪТ И НЕ СА СЕ ПРИБРАЛИ ЛИМФНИТЕ ВЪЗЛИ БЕ ЖЕНА.
УЖ ДА ТЕ УСПОКОЯ,ТА ТЕ ПОБЪРКАХ ПОВЕчЕ Hug

# 253
Viki i mama, стана ми страшно хубаво само като си представих колко сте щастливи!
За малката Вики настъпват още по-прекрасни мигове! Наслаждавайте се взаимно!  Hug

# 254
Ехооо, станахте ли? При нас е облачно и с нетърпение чакам да се покаже слънцето, както обещават синоптиците цяла сутрин, за да излезем на разходка. Яд ме е, че е кално и Тете няма да може да щапука в градинката на воля. Весел и слънчев ден от нас и да слушате децата  Wink!

Общи условия

Активация на акаунт