За мамите,чиито татковци пътуват по суша. - 3

• 18 219
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!
Да са живи , здрави , весели , щастливи.

# 166
Честит рожден и имен ден Гергана!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Честит имен ден на всички именници!                                                                                                                                                                 

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 10:32 от tina_elena

# 167
Момичета, хиляди благодарности за пожеланията!!!  Hug
Вчера изобщо не можах да се включа, тъй като предния ден се върнах от Гърция и всичко беше хаос, а вечерта бяхме на кръчма. Много весело беше, макар че рожденичката и именничката се прибра още в 9, че на сутринта трябваше да става за ясла. Днес на яслата направих снимки с тортата, ще ги кача по-късно и ще ги видите - тортата беше много красива, дано да е била и вкусна!

# 168
Ехеи,ето ме и мен  newsm44:hug:.Как сте моми4ета?Много ни е назад теми4ката.Много ми липства6е 4е не мога да пи6а,но 4есто ви 4етях. Jabche как си ,мила?Разбрах 4е скоро 6те си доиде твоята радост.После тръгва6 ли с него?Ако да да си спретнем една сре6та за изпроводяк? Heart Eyes

# 169
  • София
MOUSY, къде са снимките? Дай да ви видим рожденичката Laughing

Борянке, най-после излезе на светло Mr. Green

# 170
O,Ван4е!Писна ми все по тъмните ъгли да се свирам Mr. Green.Как си?Де4ковците слу6ат ли?

# 171
Привет момичетаааа.  Hug  bouquet Hug
С малкия бяхме навън , ходихме на доналдса на околовръстното да си хапнем .  Blush
А иначе , няма да тръгвам с мъж ми  след отпуската му. Не съм решила още обаче , всичко е според зависи.   Peace
Боби радвам се да те засека , от 100 год. не си писала бе мацка.  Heart Eyes
Ванче , ми вие как сте?  Heart Eyes

Бе въобще всички мамки и деца , как сте?  Hug Heart Eyes Hug

# 172
  • София
Не се спираш ти, ей!  Айде скоро да се похвалиш и ти с половинката Laughing

Нашия тати го изпратихме вчера, горкия лудите го хванаха тук-близо месец стоя Mr. Green

# 173
Ванче , луд умора нЕма , само се поти.  Joy
Надявам се другата седмица да се похваля с мъж.  Hug
А мъжете са свикнали с тяхната работа на динамика и тук мине някой ден и ги Фаща бесовицата.  hahaha

# 174
Охо раздумка сте си спретнали.Съжалявам,че отложих днешната среща,но трябваше дяа приготвим шаферите за свадбата.Боби радвам се,че пак си тук миличка.Ето резултата от днешният пазар http://img240.imageshack.us/img240/4050/021kx0.jpg

# 175
  • София
Пу, ама са хубави....Ането вика-Кажи на леле Валя да пусне още снимки да гледам Laughing Laughing LaughingСтрахотни са наистина.

# 176
# 177
Валка , супер е малката госпожица , а и бате е готин.  Hug  bouquet Hug

# 178
Здравейте момичета!                                                                                                                                                                                                                  valq__78 големи сладури са  bouquet                                                                                                                                                                                                   Ние сме малко разочаровани Sad  и тъжни  Cry -нашия тати трябваше вчера да си дойде,но уви дойде си само багажа.В последния момент го свалили от буса,за да кара до 20.Нямало друг-негов бил късмета.Сега пак почвам да броя дните.

# 179
  • София
Вярно е голяма гадост, особено като се настроиш, че ей сега ще дойде.....Още малко ти остава, жив и здрав да си дойде, това е най-важното....

Общи условия

Активация на акаунт