За мамите,чиито татковци пътуват по суша. - 3

• 18 217
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ван4е,много си ранобудна,бе пиле.Вале,много са ти Убави де4ковците Heart EyesДоходи ми се и на мен на сватба,ама пусто никои не ще да се жени покраи мен Laughing.

# 181
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Какво си правите , бе душки? Hug Heart Eyes Hug

Тина-Елена не се претеснявай , още малко търпение.  Peace

Моя мъж уж щеше да си идва , но все нещо изниква на шефовете и във сряда си подава предизвестие за напускане и се прибира. Няма да им лиже гъза и да го правят на луд.  ooooh!
Очаква всеки момент в Испания да отива , та ще ходим на море в Барселона , ще идвате и вие.  Hug

# 182
  • София
Раннобудни сме-в шест часа скача малкия, затова си спи и предиобяд още.

Бабче, може и за добро да е всичко, само живи и здрави да са....Мерси за кафинцето, второто го изпих току-що.

# 183
Добро утро и от мен!
Момичета благодаря ви за милите думи.Знаете колко ви обичам и така се радвам,че темичката пак се оживи.Аз приготвям Ането да я водя при другата баба и се прибирам да готвя,че нашият тати ще си дойде следобед.Това засега от мен желая ви слънчев и усмихнат ден.

# 184
Toй отдавна си подаде документите в испанска фирма и адресна регистрация има.  Flutter
Едните документи ги взе ,а другите към края на май , началото на юни ще са готови. Та не е без работа , но поне 3 мес. ще е навън и 1 мес. в бг.  Peace
И аз това викам - всяко зло , за добро. Решили сме го , няма кво да се нервира с пачаври-шефки.  Whistling

# 185
Toй отдавна си подаде документите в испанска фирма и адресна регистрация има.  Flutter
Едните документи ги взе ,а другите към края на май , началото на юни ще са готови. Та не е без работа , но поне 3 мес. ще е навън и 1 мес. в бг.  Peace
И аз това викам - всяко зло , за добро. Решили сме го , няма кво да се нервира с пачаври-шефки.  Whistling

Ха така де-простаци.Мъж ми що напусна?В петък на 14март закара дядо му по спешност в Пирогов-оперираха го от перитонит и рак на дебелото 4ерво и отиде да предупреди в офиса 4е няма да може да пътува в събота,защото не се знаеше дядо му дали ще издържи операцията,а оня ми ти темерут му казал -как го е измислил и не му повярвал и тои си подаде молбата за напускане.Всяко зло-за добро.Сега сме по-добре.Отново пътува,но за кратко 2 пъти в седмицата за по 1-2 дни.Пък след около месец ще видим дали ще го вземат в НСО-остава му още един изпит. Heart Eyes Hug

# 186
  • Malgrat de mar
МаМа На Жени ще стикаме палци да го вземе!!
Валето да казва от къде закупи тази хубава рокля,че и ние сме на сватба на 31.05....Щерка и е истинска принцеска  Hug
Бабчее ,ще печем дупета,а? Hug

# 187
Еми , някой ще пекът , ма аз не съм от тез. На слънце не вирея.  Hug

Боби , може за добре да е било. Е виж сега е често с вас и ти е спокойно на душата.  Heart Eyes
За изпита на мъжО УСПЕХ!  Praynig

# 188
Добро утро,сладурки. smile3510.HAPPY BITRHDAY TO MEEEEEEEEEEEE.Понеже не зная как да по4ерпя виртуално ,моля по4увстваите се като такива с любов Heart Eyes
4естит празник на вси4ки именници-от живот и здраве да не се отървът.

# 189
Честит рожден ден на МаМа На Жени !                                                                                                                                                                 Бъди много обичана и щастлива жена!                                                                                                                                                                                                                                                                                   Честит имен ден на всички именици!                                                                                                                                         

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 08:09 от tina_elena

# 190
  • София

БОБИ, миличка, честит празник! Много, много здраве и щастие на теб и семейството ти!

# 191
БОБИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 192

Честит Празник , Боби!
Да си жива , здрава , щастлива и много обичана майка и съпруга!

Честит празник и на именниците днес!

# 193
Много благодаря,много сте мили Heart EyesЖелая вси4ко,което сте ми пожелали да ви споходи 100-кратно newsm51.Хубав и успешен ден.Ние отиваме на разходка към центъра.

# 194
Момичета минавам да се разпиша набързо,че съм с мъж до петък и знаете как е само хвърлям по едно око.Еми роклята я купихме от Пиротска там има детски рокли във всички булчински магазини.Жабче той мъж ти надушва какъв тур си му спретнала из страната и затова не му се прибира.Ванче,Боби вие как сте,а дечицата как са?Поздрави от Ането и Митко на всички.

Общи условия

Активация на акаунт