Режимите на Ипократис 6

• 16 347
  • 422
  •   1
Отговори
# 120
-400 гр трети ден съм днеска  Grinning  Hands Clap  animal085

# 121
  • Sofia
donsita да не се крие, а да черпи по едно кафе, че има РД днес  Party Да си жива и здрава, мъжо да те слуша, а децата да са палави в разумни граници Simple SmileHug   bouquet

# 122
Здравейте момичета по едно кафенце да ви почерпя,

Паднах под 50те (... 49.800 кг....) направо ще внимавам с потопа в неделя да не кача много... ще съм по-предпазлива...  В страхотно настроение съм от една страна кантара ме зарадва... пергаментният грим ми е супер... въобще голяма основа за сваляне на килограми...в неделя ще празнуваме и РД на малкия...
ICE_89 малкият е на 4 годнини... обаче не става да го водя с мен на аеробика.... тя майка ще се навие на го гледа...ама малко да се освободи от работа... иначе си много мила... браво за успеха.. с кг
 Giggerotta веднага като разбера кога ще ти пиша да ходиме на аеробика... май във вторник ще ходиме !!!!
donsita  честит рожден ден   bouquet   Hug много здраве, децата много да те радват а мъжът да слуша  Hug

# 123
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз ви чета от известно време, вече съм разпечатала 2 режима и се настройвам да сменя режима.

Свекърва ми е доволна от прегледа, изготвил и е меню, трябва да започне от понеделник. Тя е с късна вечеря, защото яде по-късно.... Различен ни е начина на хранене, аз хапвам по часовете на страхотната - 8, 10, 12,30, 16, 19,30.
Аз се спрях на режима на Айа, защото горе долу повтаря начина ми на хранене, аз винаги закусвам 1/2 активия и в 10 ям ябълка.
Айа, моята физическа активност се свежда до 80 коремни преси ежедневно, много ходене пеш (когато времето позволява), домакинските задължения и 2 пъти седмично танци по 1 и 1/2 ч. Режима е подходящ, нали? Аз не искам толкова да свалям, а да не качвам и бавно може още малко да сваля за лятото!
Може би от понеделник ще започна или от неделя - ще реша.
Хубав ден!

# 124
  • при моите деца .....
малкият е на 4 годнини... обаче не става да го водя с мен на аеробика....
Айа и моята дъщеря е на 4 години (февруари ги навърши), но аз не съм 50 кг........ Mr. Green
Не не съм пълна, аз се определям като нормална.
ЧРД, donsita!

# 125
b_ivanova Ипо прави режима според вкусовете и начина на живот... аз например ставам рано и си лягам към 23-23.30 часа... важното е ако стоиш до късно пак да хапнеш някой плод, за да стае стомаха, че винаги през 3-4 часа ще има по нещо за ядене и да не трупа в запас. Аз също ям по 1/2 активия... въпреки, че ми пише цяла... (рядко, но когато съм много гладна хапвам и цяла... ). Аз от една седмица няамам никаква физическа активност  Joy  но за сметка на това съм много стриктна в режимна.

# 126
ICE_89 аз горе долу ям на 3 - 4 часа... ако вечерята ти е към 18-19 часа спокойно можеш и някой плот към 22 часа да хапнеш....

Аиа,уби ме с този плоТ,хилих се като луда.Представих  се как ,от глад,седя и ръфам плота на кухнята... Joy

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 11:06 от ДесиХ2

# 127
Donsita,да си жива и здрава,обичана и щастлива!!!!!

# 128
ICE_89 аз горе долу ям на 3 - 4 часа... ако вечерята ти е към 18-19 часа спокойно можеш и някой плот към 22 часа да хапнеш....

Аиа,уби ме с този плоТ,хилих се като луда.Представих  се как ,от глад,седя и ръфам плота на кухнята... Joy

радвам се че съм успяла да те разсмея... може да свалиш някой килограм... нали знаеш със смях си стягаш мускулите на корема

# 129
  • при моите деца .....
Айа, точно за това се спрях на режима с две закуски - ставам в 6, а си лягам най-късно в 23.
Също ми допада това, че ще си хапна от активията с мюсли, много я обичам, е ще наблягам на натуралната.

# 130
Айа, точно за това се спрях на режима с две закуски - ставам в 6, а си лягам най-късно в 23.
Също ми допада това, че ще си хапна от активията с мюсли, много я обичам, е ще наблягам на натуралната.

не мисля, че от мюслито ще напълнееш хапвай си я и въобще не се мъчи с натуралната... аз вече 3 г. ям само мюсли  и отслабвам  newsm10  а иначе режима ми е готин

# 131
Куку?
Прегрешавате ли?
Аз не. Но днес нямам минус  Grinning

# 132
Аз прегрешавам....малко.но чакам да ми дойде и ми се яде ШОКОЛАД..близнах една кафена лъжичка.Срам...

# 133
Аз прегрешавам....малко.но чакам да ми дойде и ми се яде ШОКОЛАД..близнах една кафена лъжичка.Срам...
Деска, има един много готин натурален шоколад, 70 % какао, ако обичаш натурален шоколад де, аз си вземам такъв понякога и го ям 2-3 дена, страшен е! Вземи си Simple Smile Не че те подкукуросвам... Joy ама изобщо не е сладък и си мисля, че щом ми е разрешено да си пия кафето със захар, тоя шоколад не ще да е голямо прегрешение чак...Пусто забравих му името, ама е в една картонена опаковка, струва 3-4 лв, малко скъп, ама си струва...извинявайте мили дами, аз все за манджа говоря, дано не ми се ядоса някой    Hug
А аз днес бях на контролно. Отслабнала съм 2 кг и 2 % мазнини, йехааа! Кеф! Тоя Ипо е вълшебник Heart Eyes
Донсита, Честит Рожден Ден и от мен! Да си весела, засмяна и лекичка като перце!   bouquet

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:02 от Giggerotta

# 134
Донсита, честит рожден ден! Да си жива и здрава, винаги съпътствана от любов и оптимизъм!
Ая, браво! На мен ми се струва мираж да падна под 50кг, а толкова много искам. Утре баща ми е рожденик. Но от неделя обещавам – с вас съм. bivanova, хайде заедно от неделя. Аз съм си харесала на Карол режима този път. Малко по-строг е, но имам нужда да се дисициплинирам. Със спорта съм скарана, но малката от скоро ходи и ще подпомогне процеса на отслабване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт