Режимите на Ипократис 6

• 16 393
  • 422
  •   1
Отговори
# 135
Аз на плаж не ща да стъпвам - така ми се нацепи корема - в последния месец буквално за една нощ, а преди това се радвах, че нямам грам стрия и какво стана ....  ooooh!

това все едно аз съм го писала, отврат....при мен стана в края на 8-я месец

ама не ми пука и си се събличам, майната му

иначе аз продължавам да не съм режимна, но си ви следя кой какво и как!

# 136
Добро утро момичета,

Кантара сутринта показа 49.400кг. ура най- сетне успях
Yoya  няма да е мираж... ако си стриктна ще видиш как кантара ще падне под 50те....

Куку?
Прегрешавате ли?
Аз не. Но днес нямам минус Grinning

Аз 11 ти ден (без потоп ) имам само 1 прегрешение баницата на бела.... иначе на 100% съм стриктна

Giggerotta  браво за успехите

# 137

ааа не може така.... нали щяхме къси поли да си купуваме.... хайде започвай режима... няма това онова...  изпрати апетита ти при моя.. и се стягай

# 138
Здравейте!
Добре изглеждат тези режими, мисля да пробвам някой от тях, като приключа със зелевата супа.

# 139
Няма вече тън-мън. От утре почвам. На този режим не съм била до сега, да видим как ще ми подейства. Преди правех този на Пуки. Беше ми добре. И не съм имала кой знае какви прегрешения. Първите дни ми е най-трудно, така че стискайте ми палци утре. Ще мина да се отчета  Peace

# 140

ааа не може така.... нали щяхме къси поли да си купуваме.... хайде започвай режима... няма това онова...  изпрати апетита ти при моя.. и се стягай

хаха, ама аз вече съм си купила  Joy Joy Joy
а на теб браво за постигнатото!!!

# 141
доня КОПРИВА е нищо де то и аз съм си купила... ама ще вземем по още една   bouquet
Yoya хайде всички стриктни от утре.... аз малко днес се издъних с една халва...ама и аз от утре на режим.... но понеделника за мен ще е първи ден
Vviara чакаме те в нашите редици  Hug

# 142
Добро утро, момичета!

Айде да почерпя по едно кафенце и аз тази сутрин Simple Smile

Айа, браво! Явно 4-ката е решила да си стои постоянно на кантарчето вече, супер си Grinning Ама ти си го заслужи, такъв сериозен човек няма, толкоз дни без потоп!  Hug (това за халвата не съм го чула)

А аз днес се чудя какво да правя в това гадно време...не че нямам работа вкъщи, ама ми се излизаше нещо Sad

# 143
Добро утро момичета

Искам да ви почерпя с торта и кафенце за РД на синът ми .... днес е неделя и повечето могат да си го позволят

smile3510

# 144
Giggerotta да доста сериозна бях и все пак килограм и половина беше успеха.... от понеделник пак ще съм сериозна... че ще трябва на отчет пред Ипократис да мина... няма да се излагаме.... трябва минимум да съм 49.... поне при последното мерене бях толкова...  Hug

# 145
Ая, ЧРД на сина  ти! Желая му най-прекрасното детство!

Тортата ще я подмина, че вчера на потопа се улях. Тотално спазих броя на храненията  Mr. Green И не ми стигна, ми преди лягане измуах един шоколад и цяла нощ не можах да спя. Днес не смея да се кача на кантара, утре ще е  Mr. Green

# 146
Ая, честит рожденник! Да ти е жив и здрав, умен и хубав! Да изпълва къщата и живота ти с усмивки!
Аз стартирах днес. Закусих в 9,00 и вече съм гладна. Направо не знам как ще устискам до обяд  ooooh!
Знам, че първият ден е най-труден и се канех да поизлезем семейно, че да се развлека малко, но времето не е с мен. При нас вали дъжд, студено е и гадно е.  Но ще се заинатя и няма да се дъня  Peace

# 147
  • Там някъде нейде !!!
Yoya  и при нас вали дъжд и е отвратително. Аз след малко ще прескоча до фитнеса, че го прескачах тук няколко дни. Иначе вчера се улях стабилно а и онзи ден, затова никъкъв потоп 13 дни. Мисля даже да лунувам 2 дни, понеже изспуснах вчерашния, но ще видя.

# 148
Айа,да ти е живо и здраво детенцето,много весели дни и шастливо детство му желая!!!
Аз НЕ съм режимна...вчера изпортих работата,по неволя,а днес ми е потоп-а.От утре с нови сили,е така ,като се нагрухтя и после цяла седмиза цъм стриктна..Навици,лоши....,но ще ги боря.

# 149
ДесиХ2, Yoya , Julie благодаря
РД мина супер...  многоо малко съм хапнала 1 пилешко месо и 1 кюфте.... а от страхотно готината торта дори не се доближих....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт