Режимите на Ипократис 6

• 16 394
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
Aia, браво на теб и честито на момченцето ти!!! да ти е жив и здрав и много радости ви пожелавам!!!  bouquet

# 151
Ох, вчера се наядох ужасно много. За бой съм Днес отначало. Confused

# 152
Ох, вчера се наядох ужасно много. За бой съм Днес отначало. Confused
И аз ...мани....пак съм на изходна позиция 65.500.....ПИСНА ми..В застой съм,не съм била при ИПО от 2 месеца и мотивацията ми е спаднала.Е сега се мъча с едно гадно мляко,дето го взех от магазина до нас..Нямаше Активия,едва го преглъщам.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 12:00 от ДесиХ2

# 153
  • Там някъде нейде !!!
Днес съм режимна. Броя го за първи ден за кой ли път. В момента хапвам кис.мляко с овесени трици и сусам, понеже не ям активия. Потопа ми се пада точно на цветница, ама ще видя дали ще го направя. Имам нужда от нов старт в смаляването на килограмите. Нещо съм зациклила напоследък, сутринта като се теглих в залата пак си бях 91кг. Момичета, може ли някой да пита Ипо дали може да разменя сутрешните закуски. Аз като стана сутрин и изпивам един фреш, понеже трябва да тренирам на гладно и като се прибера към 9 тогава ям мляко. Дали ме разбра някой какво точно питах?

# 154
  • Sofia
И аз съм режимна. Само вчера се поулях в свободния ден, но иначе съм стриктна.

Снежка, не съм сигурна, че е добре да се разменят закуските. А за зациклянето - изчакай още малко и ако продължи застоя - най-добре е да започнеш някакъв друг режим.  Hug

# 155
  • Там някъде нейде !!!
Да, да ще изчакам, но ще се опитам още един цикъл да направя на твоя режим и тогава ще преценя, дали е от режима или от мен.

# 156
Момичета аз се издъних покрай тоя изпит doh , изкарах ужасна оценка и ме удари на ядене, има още един лятото дано на него успея  smile3529 ,от утре ще сам на нов старт за съжаление kyllmg ,поне спортувах мин. седмица

# 157
  • Sofia
ICE_89,  а този изпит за къде е? Че ми стана интересно по това време изпит (предполагам кандиат-студентски).

# 158
ЯДЕ МИ СЕ СЛАДКО,какво ми става,не се сдържам.Вярно трябва да ми идва,ама съм като ламя,прегрепавам,а не съм го пралила от толкова мноог време.Ужас,няма да съм слабичка това лято...егати....патката....съм...

# 159
Здравейте момичета,

вчера не сгафих, но днес си хапнах вафлички.... но като се има в предвид от кога не съм си позволявала..... но днесшният ден ще продължа на режима няма да си давам целият ден свободен....
доня КОПРИВА  благодаря....  Hug от вчера открих сезона на късите рокли и поли...
Julie почвай режима ..... и чакам да чуя минусчетата

# 160
  • при моите деца .....
Здравейте и от мен,
вече съм в отбора - днес 1-ви ден от режима на Ая.
Хапнах 1 натурална активия, късна закуска - 1 ябълка, обяд - моркови и шунка (но 150 гр.)
При нас вече е слънчево!
Слънчево настроение ви желая!  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 161
ICE_89,  а този изпит за къде е? Че ми стана интересно по това време изпит (предполагам кандиат-студентски).

Да, събота беше в София за УНСС нищо не направих , както и да е ще се поправя и с изпита и с диетата от утре старт,днес по -леки работи ще хапна, но не и диета .настройвам се за утре  baduu

# 162
Да се отчета - стратирах вчера. Режимна съм за сега. Но този следобяд ме почна яко главоболие. Едва ли ще се издъня. Никакъв апепит нямам. Даже се чудя как ще вечерям след малко. Но ще се напъна. Че и късен плод ми се полага, а на мен ми се  Sick Вече се чудя дали да съм гладна или да ми е лошо е по-кофти  ooooh! Няма угодия значи. Айде утре ще пиша как се справям, че ще имам гости по обяд.

# 163
не и диета .настройвам се за утре  baduu

и на мен не ми беше диетичен деня... и аз се настройвам за утре... май днес ми беше нещо като свободен ден.... от утре ще съм сериозна.....  Joy

# 164
  • Sofia
Аз реших малко да прегреша с едно кашу - ама наистина малко - и стомаха така ме наказа, че дори нямам нужда от порицание ...

Общи условия

Активация на акаунт