Режимите на Ипократис 6

• 16 401
  • 422
  •   1
Отговори
# 165
Ох.. едни пици, едни сладоледи из корема ми  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Не може така!!! Утре нема да се дъня, че срамота. Embarassed

# 166
Ох.. едни пици, едни сладоледи из корема ми  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Не може така!!! Утре нема да се дъня, че срамота. Embarassed

хайде от утре всички да сме сериозни.... аз ще почна с 1ви ден... че днес вместо 1ви ден направих потоп... #Crazy

# 167
Здрвейте на всички, малко късно пиша, ама Wink От 4 дни съм режимна, за сега издънки няма, въпреки появата на баба ми, която се опита да ме изкуши с ябълков сладкиш, любимия ми...да се надяваме, че ще продължи така, иначе моята диета няма активия, ами се редуват 1 ден кисело мляко с плод и 1 ден 2 филии хляб с парче сирене. на мен две филии хляб ми се струват адски много, та ям по една макс...Днес бях и във фитнеса, не знам какво да кажа, аз може би защото отскоро съм си в бг и не съм свикнала на този тип фитнес и бях леко шашната  Shocked та така, поздрав на всички и бъдете силни и мотивирани!!!!!!

# 168
Добро утро да ви почерпя с кафенце и водичка,

Хайде всички режим ни.... и аз вчера си направих хубав потоп... в крайна сметка отдавна нямах... днес започвам режима и ще съм сериозна
DuffyDoo браво продължавай в същият дух  Hug

успешен и диетичен ден

# 169
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз вчера бях режимна.
Днес съм на 1 натурална активия, в магазина до нас нямаше с мюсли, но ще си купя за утре! Плод - винаги ябълка!
Днес ще пътувам до софия, та може малко да променя обяда - трябва 2 варени яйца и салата със сирене, с какво мога да заменя варените яйца?
Успех на всички!

# 170
 b_ivanova  замени ги с 1 пържола на скара ... аз започвам с 1ви ден... и днес съм на шунка...

# 171
  • при моите деца .....
Благодаря, Ая, и аз така мислех да направя - да разменя храненията - на обяд пилешко и салата, а за вечеря 2 варени яйца и салата и парче сирене.
Не винаги между храненията спазвам 3ч и 1/2, между някои е по-голямо разстоянието. Дали е проблем?

# 172
Дойде ми...дано гладът за сладко мине.Режимна съм...Лек ден,че имам работа. Simple Smile

# 173
 b_ivanova храненията трябва да са м/у 3 1/2  - 4 часа... не трябва да се пропуска някое хранене....Можеш понякога да сменяш обяда с вечерята, но като цяло гледай да я спазваш точно.
 Да се похваля апетита ми наистина го няма....егати кефа! Днес закусих активия, после 1 ябълка, на обяд краставица с шунка.... въобще много стриктна! Няма да се излагам при Ипо!

# 174
Здравейте,момичета!
Аз се завърнах вчера,хич не бях режимна,но поне не съм качила нищо.
От утре започвам пак.
Сега започвам да чета назад.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 175
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз да се оплача как се прецаках Simple Smile Снощи си направих нещо като потоп, т.е. уж спазвах режима цял ден ама накрая на деня хапнах и едни тиквени семки...от тия белите солените на Max Mix...и понеже мнооооого обичам тиквени семки, а и не бях яла такива от 100 години и горе-долу сама си изядох цялото пакетче...и така си осолих устата, че днес още са ми набръчкани устните:) Ама наистина, не е художествена хипербола  Grinning И немога да се напия с вода, до обяд изпих повече от 3 литра! Ужас просто, накрая така ме заболя корема от тая вода...  Crazy

# 176
Първият ми ден мина добре..до сега без издънки..сега си хапвам картоф със сирене и зелена салата...
dess76 браво, че не си качила... от утре стриктна  Grinning
Giggerotta как върви кантара??? колко време вече си на режима и колко е минуса.... от вчера ми казват, че много съм отслабнала... доста ми личело.... не че не съм стриктна де  Grinning

# 177
Aia,ако не съм ще ме смъмряш.

# 178
изядох на детето сладоледа. за кой ли път. хич не мога да се стегна нещо Confused

# 179
dess76 е не мога да те смърся нали се уча от Ипократис... а той когато се из дъна... веднага гледа да ме извини... че съм задържала вода и тн ... но казва...от утре стриктна... и ще има успех  Grinning  никой не може винаги да е стриктен, но трябва да се старае бързо да влезне в режим... много е трудно началото, но после успеха е страхотен... в момента съм в периода на слабеене и съм много щастлива   bouquet

изядох на детето сладоледа. за кой ли път. хич не мога да се стегна нещо Confused

Joy защо ли ми е познато.... и аз правя понякога така...ама гледам да не почвам, че почна ли нямам спирачки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт