Режимите на Ипократис 6

• 16 400
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз съм днес на 3 ден. Хапнах една активия с мюсли, а за късна закуска си нося ябълка.
Вчера си спазих петте храненения и почти винаги през 3 1/2 часа, но само размених обяда с вечерята и пих едно капучино Sick
Днес ще спазвам точно, само да попитам мога ли да заменя шунката с пастърва на скара (за вечерята)? И ще пийна 1 (или 2) чаши вино - ще ходим на ресторант.
Но с движението днес съм добре - 60 коремни преси и 3 км пеша!
Успешен ден!

# 181
И аз съм в отбора

# 182
Giggerotta как върви кантара??? колко време вече си на режима и колко е минуса.... от вчера ми казват, че много съм отслабнала... доста ми личело.... не че не съм стриктна де  Grinning
Aia, аз съм голямо магаре - спазвам режима уж, ама няма ден без прегрешения! И не смея да се кача на кантара, че ако се разочаровам, хептен ще го ударя през просото...
А на теб голямо браво!!  bouquet
Айде чакам да си уредиш свободна вечер да ходим да видим Злати какво прави  Wink

b_ivanova, днес ще спазвам точно, само да попитам мога ли да заменя шунката с пастърва на скара (за вечерята)?

Ипо дава да се заменя така:

Пилешко=телешко=шунка=филе бяла риба=консерва риба тон=черен дроб /на същото количество-150гр/

така че си мисля че няма проблем, пъстървата не е тлъста риба, още повече на скара...   newsm10

# 183
Ая, олекна ми като прочетох, че мога да разменя обяда с вечерята, че вчера точно такава я свърших. Ама имах гости за обяд и нямаше как да рупаме шунка, та хвърлих пържолки в тигана. Но за сметка на това пропуснах единия плод   Rolling Eyes
Джули, стягай се. Не почвай като мен. Аз загубих цял месец. И не само, че провалих отслабването, ами и качих. Този път съм решена да успея

# 184
Здравейте момичета,

Днес в работата е направо малка лудница... иначе съм на режим и съм стриктна.
Giggerotta  можеше за събота...ама се оказа ,че съм на изнасяне...така, че във вторник може да ходим... а иначе потопа си го правя... видях, че кантара е скочил... но ще ги смъкна...
сиси  добре дошла в отбора...  Hug
Yoya  да Ипократис ми е казал, че като не можеш е по-добре да замениш обяда с вечерята.. но не да бъркаш дните...
 Hug  Hug  отивам да работя

# 185
Ох днес не чуствам глад дано продължава  така  newsm17

# 186
Качила съм,ама то беше ясно,последната седмица хич не съм стриктна.Много ми е тъпо,днес започвам сериозно.

# 187
  • при моите деца .....
Здравейте,
аз пийвам следобедно кафенце. Да предложа и на вас

Приключих с обяда - салата - домати и краставица с много малко зехтин и 1 филийка Бонус.

Вие пиете ли сокове (прясно изцедени)? Аз не, но понеже са от позволените в неогреничено количество при глад може да изпивам.
А и сокът от грейпфрут е полезен (особено при диети).

# 188
 ICE_89  като си известно време стриктна... глада се притъпява и не си гладна толкова... след като 2 седмици бях стриктна...вече не изпитвам този глад.... и днес съм от стриктните
b_ivanova  аз с удоволствие бих пийнала кафе благодаря....за фрешовете когато имам портокали пия... сока ми притъпява глада... само, че само фрешове не сок от кутия

# 189
Aia миналата събота и неделя то не беше ядене, то не бяха шоколади ама нали вече казах имах изпит ,сега съм стриктна ,и сега по улицата гледам хората тъпчат  банички ,пастички и си вика м как може да ядат тия гадории, наистина си го мисля newsm10

# 190
 ICE_89  в свободният ден си позволявай всичко..нека издънките са тогава..... не се мери след потоп.... минимум 3 дни след режима

# 191
Днес мааалко прегреших  Rolling Eyes На обяд се почувствах много гладна и си хапнах една филийка бонус. Дано не съм объркала много работата

# 192
Днеска от 2до 6 си давам оценка 6 спазих всичкоо  дано все да е така и се хванах на бас ,че две седмици ако издържа диетата и стегна корема до бала ще ми купят бельо seven seconds, ако загубя аз ще го купя де ама няма да се дам аз ще взема бельото smile3508

# 193
Добро утро момичета ... черпя ви с едно кафенце

Толкова стриктна както близкият месец отдавна не съм била.... но просто не ме гони и апетит де. Само където спорта съвсем го зарязах а в нас въобще не мога сама да спортувам  Embarassed .
ICE_89 браво на теб продължавай все така
Yoya това да ти е прегрешението... не е кой знае какво  Hug
Успешен и диетичен ден

# 194
Аз вчера пак прегреших, няма да казвам с какво. Днес съм си обещала да съм стриктна, да видя дали ще си спазя обещанието  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт