Режимите на Ипократис 6

• 16 380
  • 422
  •   1
Отговори
# 225
Отиди и на невролог тогава  Confused И по-скоро. Ако е това, което си мисля - пий сладки сокове. Натурални. В които има глюкоза. Няма да ти обърка диетата, пък и това не е най-важното сега.

# 226
  • Там някъде нейде !!!
Ще ми кажеш ли какво си мислиш? Ако искаш ми пиши на лични .

# 227
  Здравейте момичета,

Вчера и аз имах издънки.... на обяд изядох едно пакетче солети.... а за вечеря изядох 2 големи салати...вместо 1... но от днес без издънки...че ще ходим при Ипо другата седмица

# 228
Добро утро момичета!!! да ви е хубав и без издънки денят!!!
Aia по- добре да съгрешиш с 2 салати, отколкото с нещо друго си мисля.... и освен това - какво значи голяма салата? ти мериш ли я? Embarassed

# 229
Добро утро!
 Coffeeхайде на кафенце и водичка.
И аз се издъних,снощи вместо зеленчук със сирене,хапнах таратор.
Лек и успешен ден!  bouquet

# 230
Аз ви изоставих Embarassed ,почнах японско чудо   и съм свалила 1 кг вече, не я спазвам стриктно  изяждам 2-3 ябълки в повече  много се радвам сега съм 50.5 Peace, а бях 51.5 дано до края стана 49 и след това може би рх

# 231
dimidimi  не не я меря ... кофтито е че не съм на долу... ама ще успея   bouquet
dess76 благодаря за кафенцето...
ICE_89 разбрах, че ни изостави... успех в японското чудо... Hug

# 232
Aia естествено, че ще успееш!!! ама така като кажеш- съгреших с това или онова... по- добре е да нямаш угризения, а да се стремиш да си спазваш режима/доколкото можеш/. Не е толкова фатално 1 салата в повече или по- малко. Винаги съм мислила, че психическата нагласа и оптимизма са много по- важни и определящи. Угризенията не водят до абсолютно нищо и не променят нищичко, ама съвсем нищичко! От всичките ми години в борба с кг това е единственото което научих.
на всички момичета - хубав и успешен ден!

# 233
  • Там някъде нейде !!!
Току що си забърках краставица с кис. мляко. Може довечера вместо пил. пържола да ям пил. шунка, нали?

# 234
Привет и от мен.накиснала съм се,защото ни излъгаха с времето,така се бях навила за слънце и жега.Даже не пратих детето на градина,за да сме навън,ама то...ИЗЯДОХ ЕДНА ВАФЛА,не знам какво ми става...Sad

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 13:41 от ДесиХ2

# 235
 dimidimi  просто доста време бях не сериозна... после 2 седмици без потоп... и сега имам голямо желание да стигна желаните 48 кг...лошото е че тези кг от 50 на 48 са доста трудни да ги сваля... ужас.. но днес пак съм сериозна в режима... дано само вечерта не хапна нещо, че съм 2ра смяна до 19 часа... да не огладнея в работата...
ДесиХ2 и аз по този повод съм по къс ръкав.... не е студено..ама не е за къс ръкав

# 236
Хелоу!!!
Аз, въпреки че не съм режимна не съм се отказала пт вас. Следя ви, чета ви, така че му мислете  Laughing Laughing Laughing

Влизам за да се изфукам. Задържам сваленото успешно вече 10-на дни. Искам само да кажа, че откакто не съм режимна съм много зле с пиенето на вода, постоянно съм в движение, така ми се събра напоследък, забравям водата, забравям и шише да мъкна с мен, ям каквото сваря, сандвичи основно, всеки ден по малко шоколад  Embarassed (нещо става с мен и организмът ми крещи за сладичко)и готвено у дома ако съм имала време да сготвя. Иначе като количества не ям много, 1-2 пъти на ден, умерено, без да се тъпча и гледам основно да е салата някаква с нещо друго, поне у дома, но режима ми в момента е под всякаква критика, очаквах, че ще кача рязко, но не би. Тази сутрин се мерих и съм 52.7. Това е мнооооого добре. Държа си постигнатото.

# 237
И аз вече не спазвам точно на режима, но не заради неволни прегрешения. 
Стигнах си желаните кг.  Flutter и сега само се моля да ги задържа. Пия си редовно водата, гледам да ям горе-долу както са по режима пилешко, телешко - готвено, но почти без мазнина, без разните му там сосове. И, засега удържам фронта. Решила съм, и при най-малкото отклонение на кантара нагоре, да се върна в лоното на Ипо.

# 238
Здравейте, момичета!

Аз имам питане, така и така стана дума за водата Simple Smile
Някой знае ли за какво ТОЧНО се пие тая вода преди хранене?
Имам предвид - питал ли е някой Ипо Simple Smile
Аз се разрових из нета и срещнах доста противоречиви мнения и май никой не е съвсем наясно...по пътя на логиката (щото не разбирам нищо от химия) смятам, че най-близо до истината е твърдението, че водата преди хранене разрежда стомашния сок, води до по-високо pH (средното за стомаха било 2 ако не се лъжа), а колкото по-високо е pH-то, толкова храната се разгражда по-бавно (ясно е, че по-киселата среда благоприятства за разграждане на храната, а по-алкалната - напротив...)
Та в крайна сметка излиза, че пиенето на вода забавя храносмилането  #Crazy
От друга страна хората казват, че трябва да се прави разлика между това кое е добре е за храносмилането и кое е добре за метаболизма и че въпреки, че пиенето на вода преди хранене затормозява храносмилането, същото нещо е добре за метаболизма, като го засилва с около 30 % и никой не можел да каже кога точно този процес спирал...
Та...ще се радвам, ако някой е по-наясно от мен и сподели каквото знае Simple Smile

# 239
доня КОПРИВА  е браво, че задържаш килограмите въпреки, че не си на режим
azira  аз също бях стигнала желаните кг и минах на свободно хранене, но като започнах едно ядене едно чудо... качих 3 кг. и затова минах пак на режима. Ипо на свободно ли те е пуснал ?
Giggerotta не съм го питала, но според мен се пие вода, за да ти се запълни корема и да притъпиш глада...поне така аз си го обяснявам...

Общи условия

Активация на акаунт