Режимите на Ипократис 6

• 16 293
  • 422
  •   1
Отговори
# 60
Aia мерси!

Утре ще пиша, аз знам горе долу какво ще ми даде като режим, главната причина е мотивация и контрол Wink

Колкото до фитнеса, мен ми се иска да ходя през деня, но ще видим. А паркирането, то къде ли не е проблематично в София...

# 61
DuffyDoo за мен най - голямата мотивация е да се видя в огледалото и да се харесам.... да мога с каквото се облека да кажа супер съм .... а като знам как съм изглеждала след като съм била при Ипо  newsm81..... всъщност на мен ми остава малко до целта...но то трябва да си винаги на режим...  а на мен големият ми проблем е лакомията ... без малко мога , но с малко не  Laughing !
А относно паркирането фитнеса в който ходя си има собствен паркинг ( голям ) и там нямам проблем с паркирането... Последният път като ходих при Ипо 30 мин обикалях докато намеря място.... на 10 мин пеша от фитнеса  Laughing

# 62
Aia мерси!

Утре ще пиша, аз знам горе долу какво ще ми даде като режим, главната причина е мотивация и контрол Wink

Колкото до фитнеса, мен ми се иска да ходя през деня, но ще видим. А паркирането, то къде ли не е проблематично в София...
Специално около ИПО  е ад да се паркира.Аз си търся място на синята зона,срещу Пица Хът,но през деня е пълно.Той ми е казвал,че на Аксаков може да се спира,но не разчитам,затова не ми е удобен там фитнеса.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 14:45 от ДесиХ2

# 63
Aia, при мен проблемът с мотивацията е че като се видя в огледалото и се харесам и веднага почвам да си позволявам повече, и да пренебрегвам режима. Тоест отслабвам донякъде, после преставам, после пак напълнявам, и наново. Позната история.

А защо не пробвате на стадиона да паркирате? Аз избягвам да ходя с кола в центъра (живя в Бояна), но когато ми се наложи, винаги там паркирам, има места и е безплатно...

# 64
1-ви  ден ,а мен вече ме гони глад    chef да се нагълтам с вода поне  Partyвода=единственото нещо без калория

# 65
Aia, при мен проблемът с мотивацията е че като се видя в огледалото и се харесам и веднага почвам да си позволявам повече, и да пренебрегвам режима. Тоест отслабвам донякъде, после преставам, после пак напълнявам, и наново. Позната история.

А защо не пробвате на стадиона да паркирате? Аз избягвам да ходя с кола в центъра (живя в Бояна), но когато ми се наложи, винаги там паркирам, има места и е безплатно...
Все едно за мен говориш.Колкото до паркирането;не съм се сетила за стадиона,а и ВИНАГИ закъснявам за срещите си с Ипо и гледам да спирам наблизо.Другия път ще пробвам там.Входа откъм Евлоги Георгиев,нали?

# 66
DuffyDoo  е то при мен  положението е същото, затова и качих килограмите защото си мислех, че вече няма да мога да напълнея, НО вече не бих го допуснала .. кача ли и кило...веднага ще гледам да го сваля... опитвам се и да притъпя лакомията ама не става (то вълка козината си мени, но нрава не) но ще успея...  Еми аз паркирам пред хотела...на синя зона!
ICE_89 и аз се наливам с вода.... това е спасението

# 67
Здравейте дами и от мен.
От 6 дни съм режимна и за сега се справям отлично. В събота ще се премеря да видя резултата за 7 дни какъв е при мен.
Чувствам се много добре и удържам фронта. За сега не ми се яде сладко.
Честно да си кажа след като започнах да следя форума доста ентусиазиращо ми действа и се надявам да не предавам фронта.
Искам да ви поздравя за това че ви има във форума човек се ентусиазира.
Успех на всички режимни.

# 68

Да, откъм Евлоги Георгиев.
А предполагам, че на повечето мацки тук това им е е проблемът, не толкова самото сваляне, колкото постоянството и контрола  Confused Та аз затова и реших пак да отида при Ипо, не защото не зная какво да правя за да отслабна, ами защото ми трябва някого пред когото да съм отговорна- явно сама пред себе си не става  Sunglasses
Утре сутрин ми е часът, много съм нетърпелива вече!!!!

# 69
лелеее какъв глад ме гони ужас...но не се давам лесно... няма ли да става време да си лягам...  Joy
DuffyDoo и аз заради това ходя...да има пред кой да се отчитам..  Laughing

# 70
Вместо плод следобяд изядох едно десертче Киндер Пингуи Embarassed Набийте ме, моля Tired

# 71
Вместо плод следобяд изядох едно десертче Киндер Пингуи Embarassed Набийте ме, моля Tired

Нищо де:) Няма да те бием много  Mr. Green

# 72

Нищо де:) Няма да те бием много  Mr. Green

както Ипократис би казал " еми нищо замести 1 ядене с него и продължавай да си стриктна в диетата " ...

# 73
аз пък не стига ,че изядох  плодчето ,а и една филийка бонус с малко шунка Embarassed( не издържах) пия вода имам чуството ,че се давя вече Tired

# 74
Ти видя,че съм качила едни 500 гр.и гледаш да ме гониш ли...Сърдита съм,да знаеш,остави ме на мира,ще ми яде Пингуита разни,ама-ха... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт