Режимите на Ипократис 6

• 16 306
  • 422
  •   1
Отговори
# 75
  • Там някъде нейде !!!
Ама , а стига де . Ще ви пляскам всичките. Кви са тия Пингвини, тия сладка и шунки . Да се спирате ей .

# 76
ICE_89 много си сладка на снимката.... ама ми изглеждаш слабичка ... колко кг. си и какви са ти целите??
Снежка точно така скарай им се... че направо ме изкушават... и ми идва да нападна милката на детето

# 77
  • Там някъде нейде !!!
Снежка точно така скарай им се... че направо ме изкушават... и ми идва да нападна милката на детето
Ама те прекаляват говорят само за едно ядене. А ти Аиа, как не те е срам, за да задоволиш собственото си увлечение по сладкото , ще си оставиш детето без шоколад. Срама нямате ей. Да вземете да се стегнете малко, че ако дойда ще ви скъсам хмм(кой квот иска това да си мисли).

# 78
Ама те прекаляват говорят само за едно ядене. А ти Аиа, как не те е срам, за да задоволиш собственото си увлечение по сладкото , ще си оставиш детето без шоколад. Срама нямате ей. Да вземете да се стегнете малко, че ако дойда ще ви скъсам хмм(кой квот иска това да си мисли).

аааа не не съм изяла милката не искам утре кантара да ми се скара .... разах , че ми идва да го направя.... но после дънките ми стават тясни.... и не ми е конфортно.....единствената издънка беше вчера баницата на бела... иначе 8ми ден без потоп......

# 79
ICE_89 много си сладка на снимката.... ама ми изглеждаш слабичка ... колко кг. си и какви са ти целите??
Мерси за комплимента   bouquet
по принцип се харесвам 49 кг и тая зима надебелях и кантара показваше 54 и за месец по отслабнах  като спрях шоколадчетата и безразборното ядене и станах 52 и сега си ям пак малко ама мърда между  51.5 и 52 и не пада надолу и сега съм се амбицирала да стана 49(до 7 ми клас бях много пълна викаха ми сумото  Joyхаха, но така бях се стегнала ,че за 2 месеца отслабнах, не ядях  сладко ,хляб, играех баскетбол и пораснах, пубертет и така де от тогава съм комплексирана на тема кг Confused), а сега имам и бал и искам да съм хубава в роклята си  и сега ще пазя тая диета + лимони и колкото е възможно разделно, играя касетите на Синди + кремче galenic- elancyl и така дано успея стискайте палци
Grinning

# 80
ICE_89 твоята история много прелича на моята... иначе и аз се лутам м/у 50-51 кг. а искам 48 кг... както лятото на  2006 г.

# 81
В нета намерих още една диета на Ипократис.... Julie може да я сложиш като пускаш нова тема

Ден 1

Закуска:
активия с мюсли 150гр
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
1 активия с мюсли 150гр
1 филия хл.” Бонус” 1ф
След. Закуска:
плод по избор приблизително 100 кал
Вечеря:
Пилешка пържола 150 гр на скара
зеленчук по избор 200 гр

Ден 2

Закуска: 1 активия с мюсли
Закуска 2 –ра: 1 плод по избор
Обяд:Салата по избор
едно малко парче сирене
След. Закуска: 1 активия с мюсли
Вечеря:консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

Ден 3

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
100 гр шунка
зеленчук по избор
След. Закуска:
 плод по избор
Вечеря:
Пилешка пържола 150 гр
на скара
зеленчук по избор

Ден 4

Закуска:
активия с мюсли
Закуска 2 –ра:
плод по избор
Обяд:
2 средно големи варени картофа
едно малко парче сирене
След. Закуска:
1 плод по избор
Вечеря:
консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

Ден 5

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
1 плод по избор
Обяд:
Пилешка пържола 150 гр
на скара
зеленчук по избор
След. Закуска:
1 плод по избор
Вечеря:
100 гр шунка
зеленчук по избор

ден 6

Закуска:
1 филия хл.” Бонус”
едно малко парче сирене
Закуска 2 –ра:
1 плод по избор
Обяд:
активия с мюсли
1 филия хл.” Бонус”
След. Закуска:
1 активия с мюсли
Вечеря:
консерва риба тон в собствен сос
салата по избор

# 82
Тва май е на Пуки режима?

# 83
Julie не знам намерих го на този сайт http://www.dieti-otslabvane.com/node/299   

# 84
Тва май е на Пуки режима?

ауууу да права си... не бях го сравнявала.... еми явно тя го е пуснала и там

# 85
На пуки е. Ми и е копирано точно от нашата тема.

# 86
На пуки е. Ми и е копирано точно от нашата тема.

не знам ... или тя го е пуснала или наистина са го грубо копирали от нашата тема... кофти

# 87
  • Sofia
Ей! Да не съм ви чула и аз да говорите за сладко - малко ми требе на мен! Ама аз ако ми се прегрешава гледам да е с плодово пюре на малкия  Embarassed
Все пак от как съм почнала нямам издънки (поне не големи - 1 парченце шоколад ако мнооооого приритам). Голям сте стимул, а Снежка ми е най-голям - тя е най-сериозна май Wink.
ICE_89, браво! И аз така като теб - ама аз се амбицирах чаааак на 25, пък взех че забременях и сега айде пак. А като дойде бала ще показваш снимки Simple Smile

# 88
Това си е копи/пейст на Пуки.

# 89
  • Там някъде нейде !!!
Щом трябва ще стискаме ICE_89. Пожелавам ти успех в отслабването и да си най-хубавата абитюрентка.

Общи условия

Активация на акаунт