Режимите на Ипократис 6

• 16 308
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
ICE_89 твоята история много прелича на моята... иначе и аз се лутам м/у 50-51 кг. а искам 48 кг... както лятото на  2006 г.
колко си висока, аз 163 както вече написах и ако стана 48кг и гърдите ми може напълно да изчезнат  Laughing

.
ICE_89, браво! И аз така като теб - ама аз се амбицирах чаааак на 25, пък взех че забременях и сега айде пак. А като дойде бала ще показваш снимки Simple Smile

непременно  Simple Smile  bowuu

Щом трябва ще стискаме ICE_89. Пожелавам ти успех в отслабването и да си най-хубавата абитюрентка.

Мерси !Ако искам да се чувствам добре и да имам хубави спомени трябва да стискам. Много се амбицирах като четох темата! благодаря ви Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 22:30 от ICE_89

# 91
  • Там някъде нейде !!!
За това са каките тука да дават съвети(това в кръга на шегата) Simple Smile

# 92
Здравейте, мацки! Как сте? Как върви отслабването? Аз съм голяма издънка  Embarassed И този път нямам оправдания. Изкарвам до обяд и край. После почва плюскането. На кантар не съм се качвала, ама и как бих посмяла. Не мога да си обясня защо ми е толкова трудно пак да стана стриктна  newsm78 Ще се заема да ви изчета, пък дано се мотивирам и от следващата седмица пак да съм с вас. Дано да не сте ме изхвърлили от редиците си

# 93
Вместо плод следобяд изядох едно десертче Киндер Пингуи Embarassed Набийте ме, моля Tired
Ти видя,че съм качила едни 500 гр.и гледаш да ме гониш ли...Сърдита съм,да знаеш,остави ме на мира,ще ми яде Пингуита разни,ама-ха... Mr. Green

А ти що си вдигнала 500гр?
Аз нещо те изпуснах от поглед и ти го даде през просото май Naughty Ама като съм блейка и докато светна, че има нова тема ...  Crazy и хоп кантара нагоре ooooh!

А пък за десертчето, мъжът ми е виновен Outta Joint Аз по принцип купувам по едно за всяко дете и не ям от техните. Обаче той като се прихвана: и за него да имало, що да е само за децата. И му купувам, какво да го правя. Нали ми е най-голямото детенце Wink Обаче днес десертчето не можа да го дочака, защото нещо бях нервна и озверях докато го гледах в хладилника и му видях сметката. Обаче на мъжът ми не съм казала, щото ще ме вдигне на балон като разбере Mr. Green

# 94
Добро утро! Как сте?

Още половин кило днес на минус  Grinning

# 95
Здравейте момичета,

баницата ми се отраз 0.500 кг на горе демек 50.500кг. но иначе съм стриктна... няма издънки....
ICE_89 аз съм 164 см и на 48 съм супер... а за гърдите.... по-добре с малки... hahaha от колкото пълничка  Joy  Joy
Yoya хайде стягай се... и влизай в редиците... а иначе няма да те изхвърлим.... не сме такиви хора

# 96
Гледам, че Чугра чете  Grinning Нещо се беше покрила в последно време.

# 97
А ти що си вдигнала 500гр?
Аз нещо те изпуснах от поглед и ти го даде през просото май Naughty
Oх,не знам защо...Спазвам режима,нямам прегрешения.Само часовете малко размествам,може би има значение.Испускам често и следобедния плод.На 14-ти съм при Ипо,ще се оплача,да сменим малко нещата,че пак запецнах.Не спортувам също...малки неща,но като се навържат и ето ти защо... Crazy

# 98
Лелееее, тези от Диети са много нагли. Поне да си бяха направили труда да го оформят по друг начин, ей така откумова срама както се казва.
Вие видяхте ли най отдолу при координатите пише

Ипократис Пападимитракос / диетолог / е автора на режимите в тази тема .
Координати: гр. София, ул. Хаджи Димитър 9-11, Телефони: 02 / 986 58 34, 089 / 680 23 64, 088 / 592 05 12
 Коя тема, каква тема???
Нали е сайт за диети?!?
Егати наглеците, да бяха помислили малко. Хем нахални, хем мързеливи!
Аз не съм режимна, но не ми обръщайте внимание

# 99
Лелееее, тези от Диети са много нагли. Поне да си бяха направили труда да го оформят по друг начин, ей така откумова срама както се казва.
Вие видяхте ли най отдолу при координатите пише

Ипократис Пападимитракос / диетолог / е автора на режимите в тази тема .
Координати: гр. София, ул. Хаджи Димитър 9-11, Телефони: 02 / 986 58 34, 089 / 680 23 64, 088 / 592 05 12
 Коя тема, каква тема???
Нали е сайт за диети?!?
Егати наглеците, да бяха помислили малко. Хем нахални, хем мързеливи!
Аз не съм режимна, но не ми обръщайте внимание
Видях го,даже търсих форма за контакт със сайта.Не знам дали да кажем на Пуки или да ги смъмрим ние.

# 100
 ДесиХ2 хубаво е да питаме Пуки да не би тя да я е сложила??? А иначе доста добре е изкопирано

# 101
Мислите ли ,че тази диета със сигурност  ще има ефект ако я спазвам стриктно( да прегреша в краен случай с една ябълка в повече) Thinking  то е индивидуално  на кого как ще подейства, но все пак след колко време д/г да чакам  да се видят грамчетата надолу

# 102
Мислите ли ,че тази диета със сигурност  ще има ефект ако я спазвам стриктно( да прегреша в краен случай с една ябълка в повече) Thinking  то е индивидуално  на кого как ще подейства, но все пак след колко време д/г да чакам  да се видят грамчетата надолу
Има голям ефект,защото не е ДИЕТА ,а хранителен режим.Ако спортужаш малко,резултатите ще са бързоскоростни.Аз,след първия опит преди години,спортувайки 3 пъти в седмизата,свалих 8кг.за 2 месеца.Първите 2 седмици бях -3,5кг.и по 3 см,от окиколки.Сега не спортувам и резултатът пъпли.

# 103

да има голям ефект ако си стриктна... да спазваш грамажите и яденето... аз обикновено прегрешавам.. и ям по - големи количества

# 104
То и аз прегреших с количествата вместо 150 гр  изядох 250 пилешко , всеки ден ще спортувам 40 мин на Синди и дано за 2-3 седмици се отърва от -1 -2 кг  и се стегна,  че трябва да дам роклята да я намалят Simple Smile имам и изпити от стреса ми се яде да видим в събота какво ще стане ...да не зарежа само диетата.. Embarassed. постоянно се мотивирам залепих си готини мадами по бански(victoriasecrets) навсякъде до огледалото , на хладилника, срещу леглото и постоянно като ми се дояде си мисля колко ще съм хубава на екскурзията след бала с банския си Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт