Режимите на Ипократис 6

• 16 364
  • 422
  •   1
Отговори
# 285
 T@LI  добре дошла  Hug

адреса е в центъра зад хотел Радисън

http://trinity-sb.com/trinity-kontakti

прегледа е 60лв включва първоначалният преглед (диетата) + 3 контролни прегледа

# 286
После,ако  се наложи да продължиш се плаща 30 лв.и пак имаш право на 3 контролни тегления.

# 287
днес не ми е ден...само бисквити ям...  Embarassed  е в такива дни и аз не отслабвам  Joy

# 288
Много ви благодаря Деси и Ая   bouquet
При първа възможност ще си запиша час и ще отида  Peace

# 289

# 290
Имай предвид,че дава часове за 3-4 седмици напред.Кажи,че си за първо посещение.

# 291

# 292
Незнам защо ми публикува толкова пъти мнението  newsm78
Записах час чаак за 13.05 ... до тогава ще съм на режима на Ая и ще се включвам при вас  Peace

# 293
Записах час чаак за 13.05 ... до тогава ще съм на режима на Ая и ще се включвам при вас  Peace

# 294

от време на време сайта на  бгмама има проблем... 

# 295
Добро утро!
Снощи пак се издъних Embarassed-хапнах малко сладко,но поне кантара не е нагоре,а даже малко надолу.
Днес ще пропуснем разходка Sad,дано вече се стопля,че ми писна от студ.
 Coffeeхайде да почерпя с по едно кафе и водичка.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 296
Добро утро и от мен...

и аз вчера се издъних (цял ден ) но от днес съм на режим...че в четвъртък съм при Ипократис

# 297
Здравейте момичета, вчера се изложих вечерта с някакво парче кекс..... Embarassed Но днес съм пак на линия. И на мен ми допадна диетата на Ая, мисля да пробвам по един ден от 2-3 диети тук, които видях и да преценя коя е най като за мен:)))

# 298
Добро утро и от мене- станах рано, пих витаминки, хапнах мляко. и сега гледам да обръщам повече внимание на работата, че да не мисля за храна.
беше ми се свил стомаха напоследък, но през уикенда от толкова прегрешения ми се отвори апетит и сега ще го боря няколко дни Simple Smile
а заешко може ли да се хапва, че в края на седмицата ме очакват няколко критични дни - първия ще е рибен там съм ок ,но следващите два ме очаква агънце и зайче ...........а как "не" ги обичам и двете Simple Smile че и тортички са предвидени- направо волята ми ще е подложена на изпитание. но поне ще видя моренцето дано да е хубаво времето, че да се поразходя а не да мисля за храна 

# 299
Aia, аз днес няма да успея за аеробиката Sad
Да му се не види, шефа ми е сложил един мийтинг до 6 часа, а аз мислех да се измъкна поне 6 без 15, иначе не стигам навреме...Много ме е яд!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт