Холандска тема - 23

• 16 735
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Morki, честита ти работа  bouquet На Ан- Мари бързо оздравяване Hug

Звезди, поне отиваш на топло Hug И тази година очаквам лятото да е мижаво тук Rolling Eyes Добре, че 5 седмици няма да ни има.

# 166
ахЪм то това много накланя везната  Party Party

# 167
Milenski - добре сме горе долу. Ходя по интервюта, засега без конкретен резултат. Чакам агенцийте да изпратят данните ми на конкретни клиенти, та както знаеш дылга история. Стискай палци да се отвори нещо. Спел залата е чак от средата на Май. Виктор още е с обырнат режим, но днес като го заведа на гимнастиката и ще вземе да си го оправи набырзо....

# 168
Добро утро, девойки!

Звезди, сънувах го това Кюрасао снощи да знаеш Mr. Green

Илче, стискам палци да си намериш скоро хубава работа fingerscrossed Аз за сега не предприемам нищо, докато не видя че Алекс е свикнал с училище. Ето и тази седмица вече 2-ри ден е в къщи (за един месец два пъти се разболя). Един път го оставих и на обяд в училище и колко ми беше сърдит  #Cussing out, не е истина ooooh!. След това отиваше на училище с уговорката, че на обяд ще го взема Crazy

Хайде лек ден от мен Hug

# 169
Добро утро!
Звезди, ти ме канеше за съседка в Дейвентър, ако беше казала, че за карибския басейн ще трябва да стягам куфарите, не мож се отърва.  Joy
За съжаление това вече по никакъв начин не може да се случи. Преди можех и да навия мъжа ми, но след СОфи и последната му работа, която си харесва много ц. Ех, ще остане надеждата, че младите (СОфи и Ерик) ще ме канят от време на време на гости.  Joy
Илче,  Hug дано скоро намериш нещо.
Аз се чудя като се преместим кога да почвам да търся работа. Дали да си изкарам цялата година в къщи, докато Софи навърши 2 годинки или да щурмувам пазара на труда.Пратих тук там някое СВ, да видим как се котирам след 30 и с дете. Едни даже проявиха интерес, но фирмата се оказа, че не е в Еншхеде  и трябва да се пътува с кола 30 км, което мен не ме усторйва. Аз държа да е в града, на колоездачно разстояние от вкъщи и 24 часа седмично.  Mr. Green Като поотрасне Софи, може и повече.
Морки, честита работа. Предполагам колко ти е трудно да оставиш наборката на ясла.  Confused Аз за ден като я оставям ми се къса сърцето. Да се оправи бързичко. Тия стомашни грипове са кофти нещо. ДОбре, че децата се възстановяват много бързо. НА  Софи много и помагаше оризова вода със сол.
Милена, голям образ Алекс, уговорки прави. Ами те са малки още. Явно трябва повечко време да свикнат с обстановката.

# 170
Ехээ,ама колко сте изписали,не ви е срам newsm03
Звезди,а честит ти плажец  grinning039..абе ти затва си се стегнала да правиш диетата,да си муцка там на плажо sun...Много яко sun,размечтах се и аз нещо за палми,море,слънце и един младеж дет да ми носи коктейли и прави ветрец с голямо перо... smile3521
Днес почивам...и след малко съм в очакване на свеки Mr. Green Mr. Green...има пазар в близост,времето е супер,слънце Party..и смяtaм да е замъкна натам Crazy...че в тоз търговски център ми писна вече тотално Sick Sick

# 171
Милен@
хаха, аз до сънуване не съм го докарала... Crazy

Мопси

ние ще се върне де... няма да оставаме завинаги Crazy..или поне така си мисля Thinking

megan79
 нееее не е вярно...аз тогава не знаех за острова... така че диетата идва точно на време:mrgreen:

момичета
стискайте палци, че след малко ще идват идват някакви, които идват да гледат къшата за купуване.. ако това стане.. пишете ме УмрЕла от кЕф Crazy

# 172
момичета[/color] стискайте палци, че след малко ще идват идват някакви, които идват да гледат къшата за купуване.. ако това стане.. пишете ме УмрЕла от кЕф Crazy

newsm10

Днес свеки гледаше като разногледа на пазара  #Shocked..колко било евтино.Ми тя свикнала у техно село-един магазин,високи цени на плодове,зеленчуци и др..отделно 2 магазина за дрехи сигурно...а тук на пазара,парцали колкот щеш rotfImbo.Кат залепна за една рокля за мен(прави ме на бъчва според мен smile3514),и кат каза,край ще ти я купя,ако щеш и във вас си я носи ooooh!...добре ми стояла и нема отърване...Ми викам,ок..,щом си решила tooth. Голям майтап беше
Сега отивам да се изпана на дивана,че съм като пребита smile3507..а утре съм цял ден на курс smile3506

# 173
Къде сте бре девойки newsm78?

Звезди, продадохте ли къщата?

Меги, супер, че се разбирате със свекито thumbsup

Ние сега се върнахме от лекаря. Алекс има 5-тата болест, а ако не е 5-тата е 6-тата Joy
Все едно, нищо сериозно. Само дето тази седмица пропуснахме училище. Само приятелката му да не му е намерила заместник Joy

От мен Hug

# 174
  • Eemnes, NL
Миленски - няма страшно за гаджето де.
Звездолинке - какво става с продажбата?
Лек ден на всички. Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
sterje,Милен@
чакаме smile3511

# 176
  • NL
Звезди стискам палци и дано ви се наредят нещата бързо и по ваш план.Пожелавам ти да си пиеш сутрешното кафе на ето това  Hug

Миленски радвам се,че при вас е по-скоро симулация отколкото нещо сериозно Hug.Само сутрин ли ходи Алекс на училище или го оставяш за цял ден?

# 177
Ааааааааа, Милика, и аз искам там да си пия кафето Crossing Arms

Звезди, споко, къщата все ще се продаде Hug

# 178
Еииии вси4ки май са щъкнали по разходки Hug

Ние оба4е си седим вкъщи на това слън4ево време Cry
Малкия се събуди с 39 градуса и го водих на лекар. Тя за моя изненада каза: Ами явно по4ва някаква инфекция ама е рано да се познае каква, по-добре да не се изтощава и да си по4ива у дома.
А до нас има нещо като малък панаир с влак4ета, въртележки и т.н и на него му се ходиииии (не 4е не беше ве4е 10 пъти).
Сега пак го пуснах ама с уговорката за 1 4ас, 4е снощи до 8 ве4ерта изкара там  Laughing

Hug на вси4ки

# 179
Kariluis, да оздравявате бързо Naughty, какви са тия приказки за вируси? Гушки на Алекс  Hug
То и нас още ни държи, де Rolling Eyes. Та и ние нищо не разбрахме от хубавото време.
Нова седмица- нов късмет Wink

Общи условия

Активация на акаунт