Холандска тема - 23

• 16 733
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
kariluis

как сте днес? Hug

# 181
Звезди4 пак сме с темп , а аз едва си държа о4ите отворени - снощи до сред нощ бе6е буден и трескав а и днес от сутринта и е все залепен за мен като гербова марка. Не ще нищо и никой друг....

# 182
  • Eemnes, NL
Карилиус, дано да оздравее бърже малчо. Hug newsm10

# 183
Звезди4 пак сме с темп , а аз едва си държа о4ите отворени - снощи до сред нощ бе6е буден и трескав а и днес от сутринта и е все залепен за мен като гербова марка. Не ще нищо и никой друг....
Hug Hug
 Praynig Praynig дано се оправи скоро Hug

# 184
Бырзо да оздравяват дечицата!!!

Ние вчера се поразходихме на моренцето, но доста силен вятыр имаше. Мен такова пране ме чакаа, и такова чистене, че не си е работа. А и тази седмица се заформят пак някакви интервюта. Едното ще е два часа с двама директори един след друг и май на два езика!!!! Аз очаквах с някой средна рыка личен сыстав да си говорим и да се разделим по живо по здраво, а то все едно кандидатствам за управител на организацията. То едва ли ще стане нещо, но поне два часа в сладки приказки и две кафета гратис.... Joy

Звезди, успех с кыщата

# 185

Да оздравявате бързо... Hug Hug

# 186
Карилуис, да оздравявате бързо Hug
И ние сме още болни. Дори се съмнявам, че утре ще отиде на училище Thinking

Илче, успех другата седмица с интервютата thumbsup

Меги, вие как сте?

Звезди, кога идва мама?

За сега пече слънце, но казаха, че ще превалява след обяд Crazy
Мързелива неделя от мен Hug

# 187
Забравих да питам smile3555, тук в Холандия изплаща ли се еднократна помощ за новородено бебе?
Аз нямам такова спомени, но да питам Thinking Чета из форума как получават майките в другите страни по 2500- 3000 ?.

# 188
Milenski - аз не сым получавала....

# 189
Ами ние не можахме да се сетим да са ни изплатили нещо Thinking

# 190
  • NL
Миленски на нас също нищо не са ни плащали като се роди детето.Бях чувала,че от хементето нещо ти дават но май е само мит или поне ние не сме се запознали по-подробно.Или може само за социално слабите семейства,знам ли newsm78

# 191
И ние не сме полу4авали такъв 'бонус' Simple Smile
Според моя мъж в Холандия не се давали пари за раждане, нито бонуси за многодетни, единствено намаление на данъците при нали4ие на дете, жена.... и то според доходите се из4ислявало какво да ти е намалението.

# 192
  • NL
Ох забравих.Бързо оздравяване на двамата малчугани с името Алекс  Hug

# 193
няма бонус...за съжаление #Cussing out

а мама пристига на 24-ти.. почти не остана Party Party

# 194
Zdraveite,sega se registrirah i moje li da vi pomolia za pomo6t.Skoro se varnahme v Holandia,maja mi otvori firma i raboti za holandec,toku 6to mu dadoha verblijfverhuning,no az sam edin vid nelegalno.Niamame sklu4en brak,imame da6teri4ka na 3 godinki v bg,s baba si.Mojem li da sklu4im brak tuk v balgarskoto posolstvo,i ako da sled tova az moga li legalno da prebivavam tuk s nego i da dovedem malkata.4uh 4e moje da se zapi6e i za ka6ta no se 4aka mnogo dalgo.Moje li da mi dadete niakakva informacia za tezi ne6ta.Mnogo vi blagodaria predvaritelno.Jiveem v utrecht

Общи условия

Активация на акаунт