Холандска тема - 23

• 16 724
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Sneji - в Утрехт вариант за тырсене под наем е една компания която дыржи няколко сгради и ги стопанисва. Май са си променили името - иначе имаше списык с точно кои сгради има и какви са цените. Казваше се ABC Dynamis и имаха цял блок с апартаменти в Overvecht. Ей това намерих www.wonenmetactys.nl/nl  в ляво пишеш града и ти излиза какво има за под наем и колко струва. За Утрехт виждам засега само едно нещо за 600 евро апартамент.
успех

# 211
Момичета, форумчето нещо утихна - дано да не е заради болни дечица, а от много разходки навын..... Hug

# 212
  • Eemnes, NL
 Sad Ванко снощи и днес, много го боля ушенцето. Направо ми се къса сърцето като го гледам. :9
Сложих му капчици за уши и нос, дадох му и сироп, защото от предния път знам, че всичко е свързано.
Илианка - желая ти лесно интервю(ако не е минало де) и успех в намирането на работа.  bouquet
Лек ден момичета.  Heart Eyes

# 213
Стер4е, много е гадно това с ушите, Алекс го кара 4 пъти и то с темп над 40, направо ми се ревеше като го гледам как боли.... и 2 пъти само АБ му помогна Sad

Нашата болест от само темп се ъпгреидна и на кашлица и носотек и пак сме си у нас, а малкия е станал ужасен- иска 24/7 да е залепен за мен и само аз да го обслужвам за вси4ко, ина4е истерията е гарантирано поне 4ас... ве4е не ми издържат нервите:(

# 214
Карилиус, Стрече - дано бырзо да се оправят малките сыкровища!!!! Hug И дано другите дечица сыщо да са вече добре.

Днес бяхме на консултация - всичко е ОК с Виктор и като бонус имахме рускиня-лекарка за прегледа. Беше много мило целия разговор да быде на руски, а и за мен всеки чужденец успял да пробие тук с тази професия трябва да е не само добыр а направо гениален, за да изкара наново всичко и за да го признаят като специалист. Жалко само, че я викат само да запылва ваканциите на другите лекарки, а не е постоянно там.

Ох интервюто мина и сега ми се кысат нервите докато чакам рекацията. Казаха, че общо сме 3ма с много добри автобиографий, и е выпрос на това кой ще "пасне" като характер най-добре на тима  Rolling Eyes. Та след две интервюта от по един час, "избранника" го чака дву часово интервю с ЦЕЛИЯТ отдел, на който всички ще му задават какви ли не выпроси. Направо ми звущи като изправен пред разтрел Simple Smile, та не знам дали да се моля да ме извикат или да се надявам че ще ми го спестят....Та така сега чакам...Пффф на такава селекция досега не ми се беше случвало - все едно избират за булка за свадба за тази пуста фирма!!

# 215
Kariluis, да оздравявате бързо, че се очертава посещение на Артис Naughty Нагушкай Алексчето от нас Hug

Стерче, дано кризата с ушите да е отминала Hug Много неприятно е да те болят уши Sad

Ние се подобряваме бавно. Алекс ходи на училище само до обяд, че след това едвам имам сили да се добере до нас и след това релаксира на дивана. Все още отказва да се храни и пие само йохо- йохо Crazy Ако хапне от бисквитките на лиха с мляко сме много радостни с баща му. И ние така се гушкаме следобед на дивана hug

Илче, споко Hug Сигурна съм, че няма да е толкова зле, колкото звучи Wink Успех thumbsup

Звезди, какво решихте за къщата? Thinking

Милика, вие как сте?

Мопси, къде се губиш?

От мен Hug

# 216
Дубрутрууу девойки!! Hug Hug
Ние не можем да се спрем в къщи Rolling Eyes...Временцето чудесно и използваме,че да не хванат пак някои дъждове #Cussing out.Днес ми е най напрегнатия ден от седмицата ooooh!,и ще гледам да не съм на пълна газ,че вече като се претоваря и ме заболява корема #2gunfire...а довечера искам да поплувам повечко.Миналата седмица,само 1 час издържах в басейна...като ме пресви нещо между ребрата #2gunfire...набързо в къщи..,мисля че е от бързите обороти,дето въртя Tired.Едно че не се спирам,второ искам къщата да ми е изрядна,трето нощем не спя като хората с туй пикане #Cussing out...а и покрай Елисе Crazy..и въобще съм все на крак...
Искам вече да е ляаааатоооооооооооооооо....искам да съм родила...и край да се преключи с бебета Laughing......че пак почна да ме е страх нещо ooooh!.Дано и по рано се пръкне тоя път. Crossing Arms
Болните дечiца да оздравяват,че да лудуват навън ... Heart Eyes Hug

# 217
Добро утро и от мен Hug Hug

Ние нищо не разбрахме от хубавото време, но иначе слънцето веднага ми се отрази на настроението Party Дано се задържи така и през почивните дни Praynig

Меги, всичко ще е наред, не се тревожи излишно Hug От една страна е хубаво, че си толкова заета и не ти остава време за щури мисли. Почивай си обаче повече Naughty

Карилуис, вие как сте? По- добре, надявам се Hug

Илче, обадиха ли ти се вече с хубави новини? Стискам палци Hug

Стерче, Ванко оздравя ли?Дано Hug

Лек ден от мен Hug

# 218
такааааааааааа
 аз да си кажа какво развълнува нашето семсйство тази седмица Mr. Green
 на мъжа ми се обадиха за още едно интервю за същатата длъжност тук в НЛ...
 и аз се луднах да мисля дали все пак е е прекалено авантюристично да ходим на другия край на света с ерик Thinking
 и почнах да нося от 100 реки вода, при което мъжа ми иска да ме #2gunfire и почти призна, че съжалява, че ми е казал за последното предложение.. понеже той е 100% за карибите...

та сега тайфун ми е в главата Rolling Eyes след еуфорията почна даме страх мъничко да напусна питомното и да гоня дивото  Rolling Eyes

# 219
Звезди - много трудно решение, особенно когато много фактори играят роля, дано бырзо вземете решение, с което и двамата да се чуствате ОК. Peace

Миленка - оххх никой не се обади, направо ми се скысаха нервите да чакам. Май няма да станат нещата, но поне вече имам по-сигурна индикация в кой бранш мога евентуално да пробия и кыде шансовете са много малки...

Меган - ти си страшна фурия, аз само като ти чета дневният режим и без да сым бременна се изморявам Simple Smile.

# 220
Илче
мерси Hug
много е гадно да се чака...ама и да се чудиш кое как също не е лесна работа ooooh!

# 221
  • NL
Звезди предполагам сте се позаинтересовали как е стандарта на живот там,медицинско обслужване и тн.Разкажи квот знаеш и като имаш време разбира се.
Миленски благодаря Hug добре сме.Днес докато къпех малката и установих колко се е издължила и изпълва цялата ваничка.Столчето за кола ooooh!умаляло и е отвсякъде  и краката и стърчат навън вече.Трябва да видим за следващият номер.Да не говорим пък и каква хитрушана е станала,бащичко втори номер Wink
Надявам се обрива на Алекс да е разминал.Днес гледах Пфафс и в днешния епизод  на едно от децата му беше първият учебен ден и покрай това се сетих  за вас.Сигурно ви е било много вълнуващо.Ако имаш желание пусни някоя снимка като ученик да го видим,може и на лични.
Мегън браво бе жена,само така.Направо ме засрамваш колко си активна а и с корем на всичкото отгоре.Хехе,сега вийдам,че с Илче почти едно и също сме ти написали.
Илче ако не е тази работа,друга оферта ще дойде.Успех.В тази сфера как е с търсенето на кадри?

# 222
Milika - аз сым широко-профилна  хе хе хе Joy, и сферата в която си тырся работа е  по-различна от сферата на терапията. Засега терапията ще я правя кым агенцията, която сега организираме с бившите ми сыученици/колеги и ще си вырви паралелно с каквото и друго да се занимавам (както и досега е било), но в сыщото време си тырся и работа свырзано с другото ми образование.

# 223
Milika

всичко което съм подразбрала евтора ръка информация, че живота там е много бавен , че има криминалност, но така или иначе не мога да установя в какъв размер, понеже в момента живеем в адски спокоен квартал ( оставяла съм отключено, дори и ключ на входната врата ) Blush.. градината зее разтворена...че цените на хранителните продукти е малко по висока от тук ( понеже всичко е внос) с изключение на банани, кашкавал( newsm78 ) и месо...чче има доста насекоми(+хлебарки и скорпиони Mr. Green )- ама това е нормално в топло време,че се ражда в болница и детто се води при детски лекар, а не при домашният...че холандската адсминистрация е като торпедо пред тяхната Shocked ... че трябва визи за БГ(който искатда останат за повече от 2 седмици, като майка ми например Rolling Eyes ) че не във всяко училище има свободни места дори и със записване в последния момент(година-две  предварително)....
ами ... това е за сега... Rolling Eyes

# 224
Привет, девойки Hug

Карилуис, как сте Hug? Оздравяхте ли за Артис? В неделя го дават топличко smile3508

Милика, радвай се, че Ариенка расте Hug И ние около 6-я месец сменихме столчето за кола.
Снимки от първият учебен ден нямаме. В къщи сами една му направих с раницата и исках да го снимам как прецапва през водата, дето я ливнах преди да излезем. Но те с баща му толкова бързо се изхлузиха, че не успях Crazy А в училището беше обикновен ден за другите деца, така че ние по нищо се усетихме, че беше първия учебен ден. Освен по суетенето кое и как се прави Confused
Предполагам, че за последния учебен ден ще им организират нещо и може би тогава ще успея да снимам нещо Thinking Алекс с приятелката му например Joy

Илче, никога не знаеш дали си заслужавало, ако нещо не се е получило. Аз си казвам в такива случай, че не си е заслужавало за да не се измъчвам повече Whistling Следващият път ще ти предложат по- добра работа Hug

Звезди, сложен избор има да правите Thinking Каквото и да решите все ще ви хареса, щом сте си тримцата заедно Heart Eyes Hug

От мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт