Холандска тема - 23

• 16 724
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Milenka -  Hug и аз така гледам да мисля. Обадиха се днес - избрали друг кандидат. Да са живи и здрави Confused

# 226
Milenka -  Hug и аз така гледам да мисля. Обадиха се днес - избрали друг кандидат. Да са живи и здрави Confused
Илче
 остави ги #Cussing out... прекалено си добра за тях Hug.. пък те на идея си нямат какво губят Hug

Милен@

аз май реших , че не искам да се мъкна на Карибите.. оставя да убедя и мъжа..., ако не ще му кажа, че като иска да си пече д-то ще го чакам в Бг с Ерик.. да видим къде ще иде Mr. Green Mr. Green Mr. Green -  майтапя се де.... ще видим другата седмица какво ще измислим  Thinking

# 227
Ейй Звезди много трудно решение наистина ooooh!...аз неща да сменяме къщата само и само щото ще ми трябва пак време да се интегрирам на новото място #2gunfire..а цяла държава Shocked,забрави Naughty
Дано вземете най правилното решение за вас самите.. Hug Hug

# 228
Ейй Звезди много трудно решение наистина ooooh!...аз неща да сменяме къщата само и само щото ще ми трябва пак време да се интегрирам на новото място #2gunfire..а цяла държава Shocked,забрави Naughty
Дано вземете най правилното решение за вас самите.. Hug Hug
Rolling Eyes
точно си ми описала мислите, а и мама как ще я мисля като пътува... ooooh!

# 229
  • NL
Звезди така е да,Карибите супер но ако се замисли човек най-добре само за ваканционен период(поне по мое мнение де).Далече е и става по-трудно пътуването до Европа.А за зеленчуците и аз бях чувала.че са по-скъпи там Shocked.Преди това си мислех,че  в задните им дворове е зеленчуково-плодов рай.Е поне рая им е на плажа,ей за тва да им завижда човек.
Илче ще изкочи друго предложение,рано или късно нещата винаги се нареждат.
Милен@
Цитат
и може би тогава ще успея да снимам нещо  Алекс с приятелката му например
хехех сладури Hug
Миленски вие докъде стигнахте с идеята за преместване?Във ваше село ли търсите друга къща или имате намерение да сменяте и района?

# 230
Milika
май в земята е проблема там.. но не нзам със сигурност.. или може би в температурата Rolling Eyes
и аз така установих... за почивка е супер...ама за живеене... Thinking

# 231
Благодаря момичета!!
Звезди - май почва да ни се проваля почивката на карибите, пык ние тук дружно се бяхме засили май кым вас следващото лято Joy

# 232
Илче
 Mr. Green
хаха направили сте си си сметката без кръчмаря Crazy

# 233
тази вече р около 20.30 по сбс 6 даваха  "25 най-забавни шоуаудиции"и  нашата "Кен Лий" беше на второ място:mrgreen: Mr. Green Mr. Green

# 234
тази вече р около 20.30 по сбс 6 даваха  "25 най-забавни шоуаудиции"и  нашата "Кен Лий" беше на второ място:mrgreen: Mr. Green Mr. Green

мдааа Joy Joy..много известна стана...аз наскоро пазарих в един магазин,и хоп,пускат е нея по радиото hahaha

# 235
  • NL
Цитат
аз наскоро пазарих в един магазин,и хоп,пускат е нея по радиото .
хехехехе не съм попадала на нея досега.
Онзи ден пък какво доживях да видя тук.Младеж с кола,в който до него на предната седалка беше тропосал гола надуваема кукла.чак и колан и беше сложил и отдалеч все едно гола мацка вози hahaha.

# 236
момичета,как се казваха хомеопатичните капки , които се даваха при ваксинация? Thinking

и къде изчезнахте всички... седим на 12 страница от 10 дена #Crazy newsm78

# 237
Добро утро от мен Hug

Виждам, че не сте писали много Crossing Arms

Звезди, не знам за какви капки говориш newsm78 Аз освен парацетамол не съм давала. На Ерик да не му предстой скоро ваксинация? Вие какво решихте последно за Кюрасао?

Онзи ден пък какво доживях да видя тук.Младеж с кола,в който до него на предната седалка беше тропосал гола надуваема кукла.чак и колан и беше сложил и отдалеч все едно гола мацка вози hahaha.
Милика, Joy Joy Joy...макар че мен малко са нещата, които биха ме учудили вече тук в Холандия Crazy

Илче, няма страшно- който търсил, намирал. Ще си намериш хубава работа Hug, без съмнение. Но хубавите работи ставали бавно, така че търпение  Hug

Ние пак сме болни, Алекс де Rolling Eyes. Тази седмица е стомашният вирус и той си е в къщи. Очаквах, че тръгвайки на училище ще боледува в началото, но не и че една след друга да ще ги прихваща болестите. Вече 3-та седмица се храни много зле, а последните 3- 4 дни само на вода я кара Sad. Толкова е отслабнал милия ooooh!. Днес е по- добре, но ще пусна на училище чак другата седмица. И в това хубаво време си стоим в къщи Rolling Eyes. Нищо, да оздравее Алекс и после ще наваксваме Party

Оплаках се, а сега да ви разправям един куриоз. Реших да си купя фотоапарат, че до сега ползвахме служебния на половинката. Така , и се почна едно събиране на инфо кой по-, по- най- и какво казват експертите и какво мислят потребителите. Изчетох какви ли не статии в Консументенхидс и в нета и вече реших какъв ще е. След това пък падна едно търсене из нета за най- евтината оферта...и намирам един магазин, където се продава фотоапарата с около 70 до 190 ? по- евтино Shocked. Отиваме, купуваме и в понеделник гледам коригирали цената...със 100? я вдигнали с обяснението, че е направена грешка. Е, на мен тази грешка добре ми дойде smile3508 и вместо за 329? си купих фотоапарат за 229?,  а в Медиямаркт (където уж цените са най0 ниски) е 419? Shocked

От мен Hug

# 238
  • NL
Добро утро
Миленски ех все такива грешки да стават.Да ви е честито фотото с пожелание всички хубави мигове в живота ви да бъдат заснети.Консументенхидс безплатно ли го получаваш?И най-важното-много  Hug Hug Hug за Алекс  да отмине бързо боледуването и да се радвате пълноценно на временцето вън.Тези дни е наистина супер и само за разходки.
Звезди и аз незнам тези капки,досега нищо не съм давала при ваксинация.
Тези дни мисля да извадя бъгито и да пробвам вече с него да возя шебечката.
Лек ден на всички.
Къде се губи Мопси?

# 239
Milika, благодаря Hug А за Консументенхидс имаме абонамент- около 55? е. Но ние получаваме само стандартният, има и други два- за пътуване и здравен.
На Ариенка ще и хареса в бъгито Party, ще може да гледа на воля какво става около нея Hug.
А мен сега ме светнаха smile3555, че от другата седмица децата излизат 2 седмици в майска ваканция. То си го пише в програмата, ама кой да погледне Embarassed. Алекс ще има достатъчно време да се възстанови преди пак да тръгне на училище.

И аз се чудя къде се покри Мопси newsm78? Сигурно се нанасят и нямат още интернет връзка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт