Априлчета 2008 !

• 13 451
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Стефинка ти ме уби,как се самоиронизираш Mr. Green И аз скучая.....адски ми е тъпо Weary

Емма аз какво да кажа като моя хладилник е в ревизия smile3516 Колкото и да го обикалям и отварям все празен го виждам,а ме мързи да си надигна задника да отида до магазина!Пак ще се почне тия продавачки:"Айдееее,още ли не си родила!Милата,колко ли ти тежи вече"  newsm61 Пууууу много ми е изнервено!!!

# 181
Аз затова си нямам огледало в цял ръст у нас  Laughing Единственото в коридора е така закачено, че се виждам от бюста нагоре, перфектно нали  smile3521
Иначе онзи ден в един магазин се върнах 2 крачки назад, за да видя в едно голямо огледало това аз ли съм или не  newsm78 И викам на мъжо, защо не казваш, че корема ми станал толкова голям? Той и доктора уж казва, че има самочувствието, че мери добре, ама като ми гледа корема и се чуди как може бебето да е само 3300 гр., а корема толкооооова голям.
И като вървя по улиците, така съчувствено ме гледат всички. Толкова ли смешно ходя? В един магазин една продавачка ме пита "Малко остава, нали?" И аз и отговарям - "Да". А тя - "Личи си."
А пък онзи ден си правих състезание с една бабка с бастун. Трудно беше, ама я изпреварих  Joy

galivo, тъкмо тези дни си мислех за лекцията на 9 месеца. Нещо хич не мога да го разбера това дишане като чета статиите в интернет. Иска ми се и на живо да ми покаже някой. Така че и аз мисля да дойда стига да не съм родила тогава. Да не ме викне доктора за преглед само по това време, че май и без уроци по дишане ще си отида да раждам. Е, ще се оправим някакси с това дишане.

За свекитата изобщо не искам и да подхващам темата ....

# 182
А пък онзи ден си правих състезание с една бабка с бастун. Трудно беше, ама я изпреварих  Joy

[/quote]
НАПРАВО ЩЕ ПУКНА ОТ СМЯХ !!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 183
Ох - т'ва ме разби    Joy Joy Joy
Голям смях!!!

А мен редовно ме питат:
"ама ти сигурна ли си че не са две"   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ААААААААААААААААа - направо полудявам - не бе не съм сигурна    Sick Sick Sick
Три са    Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms   

# 184

Малллеее, мале, спраска ми се шкембето от смях....., направо уби коня с правата лопата  Joy hahaha Joy
 Айде стискайте сега палци, че ще влизам да си мия косата....все пак от вчера събирам сили, не е шега работа, то с тоз моя натоварен график Whistling

# 185
  • Разпиляна във въображението
Момичета да знаете на мен какво ми се случи. Снощи като ме присви корема хайде в болницата. Предишния път ми изтекоха водите, а сега ме присви корема. Добре, че болницата е близо. Отивам и ми викат три сантиметра разкритие, скъсена шийка и т.н. Щели да ми пуснат система и да родя до 12 ч. Взех си багажа. Пуснаха ми система и контракциите ми постепенно отшумяха. Нищо. Разкритието ми стана 4 см. и нищо, мехура ми цял. Към 4 ч. сутринта решиха да ми спрат системата за да не предизвикат раждане, тъй като така или иначе контракциите отшумяха, водата не ми е изтекла. И сега съм си вкъщи. След последния преглед (най-гадното нещо от целия ми престой) лекаря потвърди, че няма да ми спукат водите и след като отидох до WC-то тапата ми падна. Сега си тече едно лигаво. Предния път така и не разбрах за тази така, а сега постояно тече. Мисля, че е рано да се ходи в родилното нали newsm78 Трябва да ми изтекат водите и да получа контракции Laughing

# 186
Верно,бе?! ThinkingKalli и Aquariel нещо се губят днес?!?!Хайде Praynig Praynigдано да са ни за пример!!
Включвам се в отбора на недоволните от свекитата #2gunfire #2gunfire #2gunfire!!!!Не само от свекървата,ами и от свекъра!!Гад мръсна!! Twisted EvilОня ден така ме разстрои,та за малко да родя!!Обиди ме жестоко,а и съвсем неоснователно,за това не знам как ще го гледам да ми се помотва из двора за в бъдеще!!! #Cussing outНаправо нямам думи да ви опиша колко е гадно да живеете в една къща със свекърите(макар и на отделни етажи и с отделни домакинства).Задължително все някъде се намесват без да питат желани ли са или не!! #2gunfire #2gunfireОсобено пък като става дума за децата!!!Те все знаят по-добре от нас(новоизлюпените родители)!!!И все са по-компетентни...Абеее....,и аз да не продължавам,че не знам де ще му излезе края...

# 187
Ееех, момичета, май всички сме на един хал... И аз единственото, с което се занимавам, е компютъра, телевизора, хладилника... Скука и само глупости са ми в главата  ooooh!

ВаняМ, просто все едно си ми взела думите от устата. Абсолютно по същия начин съм и аз! Пфууу, тия последни дни били много кофти, бе! Защо всички говорят за следродилна депресия, а никой нищо не предупреждава за предродилната???

Хей, и аз съм на линия за срещичка! Не искам повече вкъщииииииииии smile3511 smile3514 само глупости да си мисля. Значи в четвъртък със сигурност ще се видим, пък може и за по-рано нещо да измислим? Thinking

Лелеее, това определено ми оправи настроението!  Joy  Joy  Joy Целият ми корем се тресеше от смях  hahaha

Съни, голяма късметлийка си с тая твоя свекърва! Дай боже всекиму, ма май ти си изключение.

Абе наистина са ни много готини всички априлски бебоци, пу-пу!

# 188
Miriel,според мен е доста тъпо първо да ти пускат система за по-бързо раждане,после да ти я спират.Чудна работа.. ThinkingЯ,по-добре отивай към родилното,за да си по-спокойна,че всичко ще се случи,където си му е мястото.Аз така бих направила Peace.Желая ти късмет и леко раждане-скоро да се хвалиш с малко вързопче Hug!!!  bouquet

# 189
Ей, май наистина отива на към нови бебета днеска!  Simple Smile

Успех, мами! Чакаме хубави новини от вас!!!!  Hug

# 190
Здравейте,починете си преди появата на бебетата.Аз от четири дни съм вкъщи и няма спане храним се през два часа и през останалото време гладене,шишета малко чистене,пране..направо ужас.

# 191
Oх, аз тая сутрин така си изкарах акъла... Ставам аз сутринта от леглото и усещам едно пльоп... Тичам в тоалетната и какво да видя - на превръзката кръв все едно цикъла ми е дошъл... Усетих как кръвта ми отива в петите. В същото време усещам, че ме избива на рядко щастие...  И директно се бухнах в леглото. Добре че мъжа ми не беше тръгнал за работа. Откара ме при лекаря и там се успокоих. Той отиде на работа притеснен. Имаше важна среща и мислеше да се обади, че няма да дойде, но го накарах да отиде, пък щях да му се обадя, ако има нещо. Разказах му на дока какво е положението, той май си помисли, че преувеличавам. Но като ме погледна, вика "Мдааааам, имало е кръвотечение". Прегледа ме за разкритие-1см. Прегледа плацентата, бебока-всичко беше ОК. Каза, че това е била тапата. Защо обаче имаше толкова кръв... А нямаше, както вие тук пишете, разни лигави неща. Както и да, успокоих се, после се поразходих и сега мисля да му полегна и да си почина от шока тая сутрин.   А до сега нямаше и помен, че ще раждам. Бях се притеснила, че ще преноса. То не, че сега това не е възможно... Но поне има някакво развитие  Laughing

# 192
Miriel аз не съм много компетентна, ама странна е тая твойта история - тръгнало раждане, ама после спряло, пък сега си в къщи, май е било т.нар.лъжливо раждане, хубаво е че не са ти насилили излишно раждането, наскоро майчетата с повече дечица обясняваха колко коварно може да е това, явно не му е било времето и това е....
А щом са те пуснали значи няма какво да киснеш в болницата... според мен де... като се появят контракции регулярни и засилващи се или ти изтекат водите, тогава тръгвай, ама иначе да висиш там и да гледаш всякакви простотии да се случват около теб, освен да се стресираш друго не знам дали ще постигнеш... Peace
zaki сигурно си права за почивката, ама нали знаеш... бременна му работа.... Скоро гледах списъка с бебчетата - твоите бебешори седят с описание момиче и момче, кажи ни как се казват, че да ги запишат мамите на 1-ва стр, ако не е тайна де... Embarassed
Bibobibo аз ходих вече на една такава лекция, да ти кажа честно не беше както го дават по филмите .... да вдишваш, издишваш и пр. наживо... по-скоро ти обясняват на сухо, за продължителността и усещанията по време на контракция, кога и колко пъти вдишваш, кога задържаш, кога напъваш, ама теория, а според мен за това си трябва практика. Да ти кажа и на мен не ми стана много ясно, затова очаквам с нетърпение лекцията в Четвъртък да направя паралел и да преценя. Ще се радвам ако и ти успееш да дойдеш, че да се запознаем и с теб  Hug
А за състезанията дето ги спретваш по улиците, умната ей... снощи слушах криминалната хроника и съобщиха, че вчера към обяд са засякли неидентифициран ходещ обект с превишена скорост, ама не успяли да му запишат номерата, казаха само, че бил с извънгабаритен товар, така че .... измъкнала си се на косъм дето се вика  Joy ама следващия път може и да те хванат и тогава иди, че обяснявай... hahaha

# 193
  • В събота
Еееей, ама вижте кое време стана, а нямаме още бебоци. Я се засрамете и под строй всички към родилното.............
Аз днес бях на консултация и ми се изправи косата  #Crazy Такаааа, уж в началото казаха термин 1 май, после като тръгна да си расте беба и го смениха на 25 април, после на 21, после пък секциото ми насочиха за 21, а днес казаха: "Ааа, май преносваш вече, главичка 98 и съвсем узряла плацента!" А сега де.... Thinking Утре съм на преглед при доктора, който ще ми прави секциото да вземем да се разберем за последно кога ще я вадим госпожицата, че баща й вече нямал търпение да си я гушка. А пък аз имам рожден ден в петък и все се надявах да родя след това, ама днес на ЖК-то док беше убеден, че най-късно до 8-ми съм щяла да родя.
А относно свекито - с мойта много се обичаме, защото живеем на около 35 км разстояние, никога не идва без да се е обадила предварително и да пита може ли, а миналата седмица дойде да ми направи основното почистване. Е, не че някои неща сега ги правя наново, ама пак си е помощ, особено за по-сериозните неща, като миене на прозорци, лъскане на плочки и т.н. Абе изобщо винаги ми е в помощ без да се натрапва - винаги първо пита.
Уж щях да съм подготвена, а сега ще трябва екстремно тази вечер да пера бебешорските неща и да си стягам багажа, че утре като нищо могат да ме оставят в болницата.

# 194
zaki Добри дошла! Бременната ти лентичка още стои  Laughing май е време да сложиш нови !
Miriel странно че са те пуснали, ама щом бебчо е добре , трай си в къщи и чакай!  Whistling
Аз пък изобщо не скучая, след дъълготоо 3 седмично боледувне на домочадието, тази седмица са по градини и в къщи се прави основно почистване и пренареждане!
Ходих на преглед, бебка е 3400 , вагинален не ми направи доктора, тъй като скоро съм била болна и реши че е опасно! След 2 седмица , ако няма събитие пак отивам! Странно този път никой не споменава за мерене на тонове и т.н. А от както се разболях имам и слузесто течение, микробиологията ми е чиста, а от цитонамазката  пише- остър колпит, т.е. възпаление! За сега нищо няма да слагам, по нататък - полижинакс !

Общи условия

Активация на акаунт