Априлчета 2008 !

• 13 460
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Уфффф бе да му се невиди, не ви ли е скучарско по цял ден??? Аз уж си намирам занимания, ама.....направо ще превъртя вече, взех сама да си говоря за срамотиите!!! То и времето тука едно ама.......да ти умре коня! И моя взор все е отправен нещо към 'ладилника   chef и само за плюскане си мисля, ми може ли таквоз нещо.......

Скучарско ми е, да ! Но ми е и адски мързеливо - все си викам : "Има време", докторите ... и те "Има време" Joy
Та вместо да взема да се стегна да свърша това-онова вкъщи или поне да си размърдам задника навън (тук времето не е зле), аз седя в нет-а и мазохистично чета разни истории с лош край. Познай после нощем що не спя ?! Не от задух или притискане на корема, а най-вече от черни мисли Sad И като ме налегнат черните мисли утеха намирам баш "у 'ладилника" и най-вече в един съседен на него шкаф, където държим "десертите". При всяко ходене в Метро пазаруваме основно за него. Аз викам на мъжа ми: Ако някой погледне какво пазаруваме ще помисли, че зареждаме училищен бюфет.   

# 166
Най-после дойде и нашия месец! Party Е, сега вече наистина ще се очаква порой от бебета... Hug
Честито на мамите, които са се срещнали със съкровищата си вчера! Да са им живи и здрави!!!
Аз през нощта реших, че ще раждам-едни симпатични контракции ме почнаха, но не се усилиха и аз реших да се опитам да поспя...събудих се чак на сутринта свежа, свежа, все едно нищо не е било... Crazy
Явно и при мен ще се чака, а от пети месец съм замътила по болници и после вкъщи...Овненцето си е овне, когато си реши, тогава ще излезе явно, няма какво да му мисля... Flutter
Хубав и слънчев ден на всички мами!  bouquet

# 167
Вече ме излъгаха.Обажда ми се дъщеря ми от училище и вика "Имам 4-ка", а аз ядосано    " По какво" , а тя - " По първоаприлска шега". Диване !!

Аааа, защо нямаме бебета ???? Хайде някоя габровка !!!

# 168
Честит първи април, мамчета - настана и нашия месец  Laughing

От сутринта се оглеждам, но не виждам Aquarel - да не би да е отишла да ражда newsm78 Ако е така стискам палци!!!!

Аз днес минах на преглед -тоновете са добре, взеха ми секрет за микробиология - аз предупредих, че предния път много ме е боляло и бяха много внимателни, така че днес беше по-добре. Акушерката ми каза, че имам доста обилно течение, но то си е такова от няколко месеца - сега баш накрая ли забелязаха, че има нещо незнам  newsm78 Дано да е чист резултата, като си представя, че през живота си никога не съм имала гъбички и ако точно сега се появят ще е голям "късмет". Утре сутрин отивам да дам кръв и урина и съм готова и аз за раждане.

Видях снимките на малкия Стефчо - голям сладур е с тези пухкави буки. Абе изобщо всичките ни бебчето са толкова сладки. Обичам ги!!! И с нетърпение си чакам моето Laughing

# 169
Ей девойки!  Hug
Явно съвсем ще изперкаме тия дни, не от друго, ами от скука и от лоши мисли покрай нея!  #Crazy
Дайте да си спретнем една срещичка на по кафенце тия дни, а??!!  newsm53 Ако не друго поне да си се наприказваме и пооплачем наволя, коя къде я сърби, къде я боли и т.н.  newsm47 Хайде не се ослушвайте, ами давайте предложения къде и кога...Хич не боли ви казвам, всички сме големи симпатяги, няма една дето да съм се запознала с нея наживо и да съм се разочаровала, така че освен да си изкараме мноооооого приятно и да утрепем малко време друго не виждам какво може да ни се случи!!!  newsm78
На 03.04 живот и здраве в Четвъртък е ясно, че сме на лекцията на сп. 9 месеца на Плиска, да припомня пак темата "Дишане по време на раждане". Присъствието ви е наложително, извинителни бележки ще приемаме само за тези, които в момента упражняват техниките в някой родилен дом... smile3521

Хайде чакам предложения без извинения!!!  newsm03

milenag - да се учудваме ли кой и защо точно те е излъгал или по-скоро да кажем - крушата не пада по далече от дървото  Wink

Верно Aquariel я няма миличката, дано да е отишла към Шейново.... Praynig стискам й палци  fingerscrossed

Аз се сетих да ви питам... от снощи нещо ме е стегнало гърлото и боли и дере...  ooooh! дайте малко акъл какво да правя..  newsm78
засега опитах с Парацетамол 3 по 1, чай с мед и инхалация с лайка, нещо друго от народната или съвременната медицина дето при вас да е дало резултат, че не ми се влачи така с дни, а и не ме свърта в къщи???!!  Thinking

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 13:28 от galivo

# 170
Уфффф бе да му се невиди, не ви ли е скучарско по цял ден??? Аз уж си намирам занимания, ама.....направо ще превъртя вече, взех сама да си говоря за срамотиите!!! То и времето тука едно ама.......да ти умре коня! И моя взор все е отправен нещо към 'ладилника   chef и само за плюскане си мисля, ми може ли таквоз нещо.......
Това сякаш аз съм го писала, сам дето мен ме мързи и да си измислям занимания Rolling Eyes само седя пред компютъра и си хапвам  Popcorn и после се оплаквам че съм качила много   261uu
Абе днеска Кали не е писала да не е решила да ни даде пример и да си роди на термина smile3521

# 171
stefinka,ако имаш свекърва като моята сигурно ще ско4иш от високо.Ще ти дам само 1 малък пример,4е ако продължа трябва да си пиша докато родя,а то не е скоро. newsm61
Та примера е 4е да не купуваме креват4е и лиген4е,били мнoго скъли а в МАЗЕТО{na блок}имало и двете неща,престояли незнам колко години smile3514 newsm45
  newsm47Незнам да креща ли да пла4а ли,да се смея ли

# 172
ох - тъкмо оня ден излизахме с Ародоет2 и аз й се хвалих, че ми се е нацепил корема, ама че са такива - безцветни стрии
И наистина - бяха такива - само по гладки - а сега гледам се оцветили
Много съм фешън:

Еееееееххххххх - каква бях каква станах:
Цял бизон!!!

# 173
А за свекървите - к'во да ви говоря    ooooh! ooooh! ooooh!
Оня ден идва и аз бях правила един кекс, ама стана клисав и съм го сложила в една торбичка да го хвърлям

Идва нашта и вика "яяяяяяяя кекс - не е ли станал - защо си го пъхнала там"
Аз и викам "ми щото не е станал - затова - ще го хвърлям"

Тя отваря плика и си отчупва и аз побеснях    #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Казвам й да не го яде, че е гаден - не е нужно да го тества  ooooh! ooooh! ooooh!

А тя със глас на съжаление вика "ееееее - що така не е станал"   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
меееееее  Animal Cow

после обикала из стаите и вика:
-оф туй защо е тука?
-оф туй какво е?
-оф сърби ма?    Joy Joy Joy

#Cussing out #Cussing out #Cussing out                                                     

# 174
  • София
Ей най - накрая дойде и тоя Април месец Simple Smile Честито на обебилите се мами Simple Smile Петенце, Стефчо е такова ангелче, а в Аси на tanzen направо съм се влюбила Simple Smile много са ни хубави априлчетата  Hug аз да се похваля, най - накрая започнах с покупките за бебо Simple Smile беше ми много странно докато пазарувах... май още не мога да осъзная, че е за моето детенце... също и за родилното съм готова с багажа, ама започна да ме хваща шубето колкото по - наближава  newsm78 ох, много ме е яд, че не си напазарувах от София, тука няма никакъв избор, а не смея да пътувам до някой по - голям град  ooooh! анабана вие от къде си пазарувахте ?!  newsm78

# 175
О Стефинка не си сама и аз онзи ден като си гледах снимките от лятото и като се видях каква съм слабичка и ми стана криво Confused но  пък си заслужава заради бебоците, пък после ще се слабее nuts  newsm39 nutsняма начин

# 176
  • Русе

Та примера е 4е да не купуваме креват4е и лиген4е,били мнoго скъли а в МАЗЕТО{na блок}имало и двете неща,престояли незнам колко години smile3514 newsm45
  newsm47Незнам да креща ли да пла4а ли,да се смея ли

Моята свеки пък е точно обратното.Понеже на моят мъж това ще му е второ детенце(има едно от предишна връзка) и те имат доста неща от първото.Аз ги питах какво имат по-точно,че да не купувам неща,който вече има,а свеки вика :"няма такива работи  Naughty .Това си е друго бебе и всичко трябва да е ново." и така не ми каза какво има.След време и споделих,колко съм възмотена от цените на одеалцата тип порт бебе(тука в Русе са по 38-40 лв  #Crazy )И и казах,че нама да купувам такова,защото ми се струва излишно да дам толкова пари.След 2 дена ми се обади да ми каже ,че е взела такова одеалце.Когато отидох в тях да ми го даде се оказа,че те имали същото от преди ама тя купила още едно,че да е ново(не че другото е ползвано повече от няколко пъти и е съвсем ново).Как да не си обичам свекито  Heart Eyes .Рядко се срещат такива като нея,за това аз и ще разчитам изцяло на неината помощ.

stefinka направо ме убиваш със тези твои снимки  Joy .Найстина май изперкваме всички(в добрия смисъл де,да не се обиди някои) .Скоро пак ще си станем такива като преди  Peace

# 177
Ами СЪНИ - аз изперквам тука вече - ебати скуката ме е налегнала - времето гадно - нама с кой един лаф да дръпна
А пък и тука всички много нередовни писателки са станали
Голяма пустош във форума
И така и аз изтрещявам - нормално е
Ще взема да откача огледалото, а?!?    Thinking Thinking Thinking

А за твойто свеки - само   Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 178
Галиво, и аз съм за нова срещичка, така че ми пишете присъствие на 03.04 на лекцията, а после може и кафенце да пийнем. И без това и на мен не ми се стои вкъщи - имам много домакинска работа покрай почистването и нареждането за бебчо, но нищо не мога да свършаа сама - все трябва мъжа ми да помага така че и аз искам да си позагубя по възможно най-приятния начин времето  Laughing

# 179
Моята свеки много любезна, все е мила и добра, все иска да помага. Виж за купуването на бебешки работи май не е голям ентусиаст и аз разбирам обаче каква е причината, просто не са подготвени финансово,но това не е важно. Важното за мене е да си имам свободата да си живея живота както си искам, да не ми досаждат и да не ми се натрапват. Не желая както си лежа и да ми звънят на вратат "Минахме да ви видим"
Ами обадете се бе хора, ако може аз ще ви кажа да минете !!!
Имахме с тях вече един такъв разговор,да се обаждат преди да решат да ни "видят", явно обаче за забравили препоръките и ще трябва да си ги припомнят  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт