Априлчета 2008 !

• 13 462
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
Здравейте и честит първи април!Вече официално е открит сезона на бебевалежа Simple Smile
Аз сутринта бях на преглед,моята докторка вече си е тук и съм по-спокойна.Оказа се,че бебка си е добре,само дето се шашках.Има си достатъчно води,плацентата още е 2степен.Малко е дребничка-около 2500гр.,но това да й е проблема  Simple Smile.Още не е слязла много надолу,според доки няма да се раждаме скоро.
Честита дъщеричка Рада на galia_ilieva! Много здраве и късмет !
Съни22,мъжът ти май е трябвало да говори с бебчо,а не с теб,и на него да поставя ултиматуми Simple Smile

# 151
tanzen  - кажи моля те как е смалкия в къщи
В смисъл как го усещаш - странно ли е?
Или ти е естествено и всичко ти идва от вътре
Аз много се чудя как ще реагирам на моето слънчице - как ще го усещам
Кажи също за таткото - сигурноняма по-щастлив от него

# 152
Здравейте и от мен !
ЧЕстит 1 април !!!
утре съм на преглед и се надявам беба, да не бърза да излиза,че искам да стигна до София първо Simple Smile За сега нямам признаци,но както казва НАНА,то тихите води... Simple Smile
Приятен ден на всички !!!  bouquet

# 153
  • София
Ей - някой да не излъже, че тръгва да ражда само, че има да го мислим
Айде аз съм си харесала днеска да е - ама не би!!!
Нещо не ми е родилно тая сутрин

Чудех се кое ли бебче-шегаджийче ще се роди днес  newsm78 И точно за Стефинка си мислех... мама-майтапчийка, хем и от Габрово Wink
Тя пък днес не й било родилно, преди няколко дни беше "малка за раждане още"  Joy
Сигурна съм, че ако бебчо тръгне няма да я пита : " А сега добре ли е или да се връщам ?"  smile3532

Както и да е, де Wink

Пожелавам на майчетата, дето днес им "дойде музата" да родят като на шега !  newsm10

# 154
Здравеите, ве4е е април и , с него ще доидат и нашите дългоо4аквани бебоци.
Пожелавам на вси4ки скорошно раждане.Аз маи няма да съм толкова скоро,и сигурно ще го пренося,освен стягания на корема{и то не много 4есто},други признаци нямам,а доки ми каза,4е плацентата пак е прясна,а и умирам за сън. Мога да спя по 20  4асе на ден. smile3524

4естито на мамите и сладурските бебоци  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Ох - не е шега работа Ваня - такаме е страх    Joy
К'во се страхувам толкоз и аз не знам, ама спек голям ви казвам - още си мисля, че съм "малка" да раждам, ама...
Аз съм си говорила сериозно с малкия и съм му казала да излиза днес - щото вече и корема ми така се е нацепил - как ще се възстановявам незнам
   newsm39 newsm39 newsm39  newsm50
И мразя всички мами дето ми се хвалят, че им били нарастнали тройно циците и колко били станали големи и хубави - пък мойте не стига, че не порастнаха, ами и увиснаха  ooooh! ooooh! ooooh!
Абе тая бременност......    Thinking Thinking Thinking

И не на последно място да споделя:
 bash Мразя Свекито!!!  newsm61 newsm61 newsm61

# 156
И не на последно място да споделя:
 bash Мразя Свекито!!!   newsm61 newsm61 newsm61
Стефинка,какво те е ядосала тая баракуда????
Тегли и една Simple Smile
Аз никак не си мълча, хем моята е много мила,но малко досадна.Всъщност само това е проблема !

# 157
  • Някъде на път....
stefinka, що така, бе мила?  Те свекитата нали са ни добрички  hahaha  hahaha  hahaha

# 158
  • Пловдив
Честита радост на мама galia ilieva!   bouquet
Сиси, под нас ремонта продължава от...ноември  Crazy Баш в най Crazy-големите студове даже нямаха дограма.  #2gunfire Сега бръмчат и в друг апартамент. Добре, че малката не й пречат засега...
Стефи, аз като че би осъзнах, че това е моето слънчице още първата вечер заедно в болницата... После е трудно с режима, но...
В тази връзка - да похваля таткото - тази сутрин ме остави да спя, след като се нахранихме с бебче, беше направил кафенце и закуска... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Мдааа...Аз няма да раждам в близките 10 дни...Просто не е истина - цяла бременност контракции, проблеми, лежане за задържане, а сега му е толкова хубаво вътре....Да, ама главичката вече е 98 мм., а до 10 дни не искам да си представям колко ще пораснем. Само се моля да не се наложи секцио заради големината, пък аз ще си чакам какво да правя. Док ми предписа 2 вида хомеопатични лекарства за да съм по-спокойна и ок- за сега докато чакам и за големия ден. Рецептата обаче остана в мъжа ми и ще напиша имената по-късно. Но не е лекарството на Ясмина. Иначе шийката се е изгладила на 50%, но няма грам, по-скоро милиметър разкритие. А по цял ден съм с неболезнени и тук таме някоя по-усещаща се контракция. Карай...Ще си мътя още, дано само се успокоя бързо, че много се нервирах - явно се бях настроила за по-бързо развитие на нещата....

# 160
  • Някъде на път....
hrisi-pisi, тъкмо се чудех къде си, мила?
Аз утре съм на преглед и изследвания!
Док каза, че ако всичко е наред и бебка не тръгне по-рано, ще планира едно секцио другата седмица - така, че моля стискайте палци!  ooooh!

# 161
Мдааа...Аз няма да раждам в близките 10 дни...Просто не е истина - цяла бременност контракции, проблеми, лежане за задържане, а сега му е толкова хубаво вътре....Да, ама главичката вече е 98 мм., а до 10 дни не искам да си представям колко ще пораснем. Само се моля да не се наложи секцио заради големината, пък аз ще си чакам какво да правя. Док ми предписа 2 вида хомеопатични лекарства за да съм по-спокойна и ок- за сега докато чакам и за големия ден. Рецептата обаче остана в мъжа ми и ще напиша имената по-късно. Но не е лекарството на Ясмина. Иначе шийката се е изгладила на 50%, но няма грам, по-скоро милиметър разкритие. А по цял ден съм с неболезнени и тук таме някоя по-усещаща се контракция. Карай...Ще си мътя още, дано само се успокоя бързо, че много се нервирах - явно се бях настроила за по-бързо развитие на нещата....

Не си сама мила. С тази разлика, че моя док не мисли да чакаме 10 дни. Още повече че секциото се оказа противопоказно при мен, не че ако се наложи няма да ме срежат си мисля. Но е по-добпе нормално. Сега док ме вика пак в четвъртък, мисля че след вчерашния преглед започна да работи по разкритието, дано да има ефект  Praynig

# 162
Не си сама мила. С тази разлика, че моя док не мисли да чакаме 10 дни. Още повече че секциото се оказа противопоказно при мен, не че ако се наложи няма да ме срежат си мисля. Но е по-добпе нормално. Сега док ме вика пак в четвъртък, мисля че след вчерашния преглед започна да работи по разкритието, дано да има ефект  Praynig

Стискам палци Bibobibo   Hug Нямам търпение да видим какво ще ти каже твоя док.

# 163
Уфффф бе да му се невиди, не ви ли е скучарско по цял ден??? Аз уж си намирам занимания, ама.....направо ще превъртя вече, взех сама да си говоря за срамотиите!!! То и времето тука едно ама.......да ти умре коня! И моя взор все е отправен нещо към 'ладилника   chef и само за плюскане си мисля, ми може ли таквоз нещо.......

# 164
Честит 1-ви април, мами!
Дойде си и април и оттук нататък няма мърдане...ще се ражда! Laughing

На всички мами, тръгнали към родилното днес, УСПЕХ И ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО!
Хайде, чакаме първоаприлските бебоци  Hug

Честито на  galia_ilieva! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт