Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се дават за подготовка преди раждане?
Какво представлява обилното кървене по време на бременност?
Какви са причините за изтръпване на нервите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се дават за подготовка преди раждане?
Майките съветват да се подготвите за раждането, като поддържате балансирана диета, приемате хомеопатични хапчета за лактация и избягвате определени храни. Те препоръчват по-леки ястия като препечен хляб със сирене, каша, бисквити, ориз, вода от ориз и варен гюзюм. Консумирането на ядки също се препоръчва. Освен това е важно да спите повече и да сте спокойни.
-
Какво представлява обилното кървене по време на бременност?
Обилното кървене по време на бременност може да бъде нормално явление, често безцветно и без мирис. Това може да се дължи на увеличеното количество кръв, произведено от тялото по време на бременност. Въпреки това, ако кървенето е изключително обилно, със сладникав мирис и жълтеникав цвят, то може да е признак за проблем и трябва да се консултирате с лекар.
-
Какви са причините за изтръпване на нервите по време на бременност?
Изтръпването на нервите по време на бременност може да се дължи на физиологичните и емоционални промени, които тялото претърпява. Хормоналните колебания, стресът, умората и безпокойството, както и физическото натоварване могат да допринесат за това състояние. Важно е да се съсредоточите върху техниките за релаксация и управлението на стреса по време на бременност.
-
Какви са някои методи за справяне с безпокойството по време на бременност?
-
Какви са някои от признаците за предстоящо раждане?
Дали е в болницата?Дано ни зарадва с едно бебче днес 

ама следващия път може и да те хванат и тогава иди, че обяснявай... 

Няма ги в нетера вече, а пък в страницата на БТВ не намирам архив с предавания. дано някой подскаже къде да ги намерим
Имам гости от Стз, вуико и вуина и затова не съм засядала днес! Нищо не ми падало днес, нищо не ме боли, нищо ми няма за сега!Лудница 

стефинка разсмя ме от сърце! Страшен образ си
Нямам разстройство даже напротив, което не ми се е случвало откакто съм бременна дори като пиех желязото!Имам болезнени контракции вечер само и днес си мислих че ще видя пак нещо да пада, ама няма. А вчера се спуках от чистене днес готвих чистих и пак няма!