Априлчета 2008 !

• 13 456
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Aquariel верно не съм я мяркала днес WinkДали е в болницата?Дано ни зарадва с едно бебче днес Praynig

Мамита,някоя от вас знае ли къде мога да гледам старите епизоди на "Такъв е животът"???За раждането.....Благодаря предварително!!!

# 196
Привет априлски мами!
Miriel, не само ти си имала емоции.
Снощи казвам ан мъжа си, че утре е първи април и може да се пошегувам с него че раждам.
да ама не. Нашето бебче реши първо да се пошегува с нас.
Приготвам се аз за баня и в момента, в който тръгвам усещам че нещо потича. изненада- нещо бежаво и слузесто. веднага по телефона на докито и с багажа към болницата.
там пък готовида ме приемат без да ме е прегледал доктора. записаха ме че са ме приели, обаче идва доктор, преглежда ме и казва,: а рано е. да си ходи. и така направихме една бърза репетиция. после като се прибрахме отивам във 00 и ми падна едно слузесто и светло бежаво на цвят. няма кървища, нищо. и сега си вардя леглото и компа. та такива първоаприлски изживявания.

# 197
Rosidt75 наистина голяма първоаприлска шега Simple Smile
За всеки случай обаче гледай да ти е приготена чантичката за болницата, че не се знае....Може да се започне скоро.

# 198
Aquarel виждам, че си на линия. моля те пиши какво сатва. Ние цял ден си мислим , че си отишла да раждаш  newsm78

# 199
Bibobibo аз ходих вече на една такава лекция, да ти кажа честно не беше както го дават по филмите .... да вдишваш, издишваш и пр. наживо... по-скоро ти обясняват на сухо, за продължителността и усещанията по време на контракция, кога и колко пъти вдишваш, кога задържаш, кога напъваш, ама теория, а според мен за това си трябва практика. Да ти кажа и на мен не ми стана много ясно, затова очаквам с нетърпение лекцията в Четвъртък да направя паралел и да преценя. Ще се радвам ако и ти успееш да дойдеш, че да се запознаем и с теб  Hug
А за състезанията дето ги спретваш по улиците, умната ей... снощи слушах криминалната хроника и съобщиха, че вчера към обяд са засякли неидентифициран ходещ обект с превишена скорост, ама не успяли да му запишат номерата, казаха само, че бил с извънгабаритен товар, така че .... измъкнала си се на косъм дето се вика  Joy ама следващия път може и да те хванат и тогава иди, че обяснявай... hahaha

Да ти кажа първо изобщо нямах такива намерения, ама то спортната злоба...
Вървях си аз и и дишах във врата, ама тя постоянно се обръщаше и ме гледаше през рамо, и тогава като си дадох зор, викам си ей и бабите вече взеха да ме изпреварват, няма да стане  smile3521

А за лекцията и аз ще се радвам да се запознаем  Hug

Успех на тези, които сте се запътили за родилното.

sisee, и аз ги търся от седмица Sad Няма ги в нетера вече, а пък в страницата на БТВ не намирам архив с предавания. дано някой подскаже къде да ги намерим

# 200
Aquariel верно не съм я мяркала днес WinkДали е в болницата?Дано ни зарадва с едно бебче днес Praynig

Мамита,някоя от вас знае ли къде мога да гледам старите епизоди на "Такъв е животът"???За раждането.....Благодаря предварително!!!

За Aquariel не знам , но Кали ми се губи. А и е време вече !!!

# 201
Тумбачетааа тукаа съмм!  Heart Eyes Имам гости от Стз, вуико и вуина и затова не съм засядала днес! Нищо не ми падало днес, нищо не ме боли, нищо ми няма за сега!Лудница  newsm78 Ту така ту иначе!Гледам няма бебчета....срамота а уж сме априлки  Embarassed Mr. Green
Галиво и аз съм за срещичка, много ми е хубаво с вас!  bouquet
Miriel разминала си се за малко.....много ти е сладка дъщеричката, с тия руси къдрички -ПУ–ПУ да ни е уруки!  Grinning
А пък онзи ден си правих състезание с една бабка с бастун. Трудно беше, ама я изпреварих  Joy
  rotfImbo smile3532 стефинка разсмя ме от сърце! Страшен образ си  Heart Eyes

# 202
А ето я Aquariel !!

момичета , толкова много залагате на Aquariel , че ще вземете да я урочасате и да преноси.

# 203
Ама има нещо вярно Миленче, защото до преди това си имах и контракции и тапи падат и разстройство..........откакто всеки чака да родя всичко изчезна! Сериозно ви говоря!  newsm77Нямам разстройство даже напротив, което не ми се е случвало откакто съм бременна дори като пиех желязото!Имам болезнени  контракции вечер само и днес си мислих че ще видя пак нещо да пада, ама няма. А вчера се спуках от чистене днес готвих чистих и пак няма!  newsm78 И ту има нещо и само ви подлъгвам, ту пък все едно не съм бременна. Вече незнам какво да си мисля и правя,,,,,оставям се на вълната   sport027

# 204
Цитат
sisee, и аз ги търся от седмица  Няма ги в нетера вече, а пък в страницата на БТВ не намирам архив с предавания. дано някой подскаже къде да ги намерим

Наистина в Нетерата са спрели излъчването на всякакви предавания на БТВ,а в сайта на БТВ има архив,но в него откривам само епизоди на Такъв е животът-Балът
Толкова ми се гледаха (не,че не съм) Ако някой може да помага Praynig Praynig Praynig

Честито Доли!!!да ви е жив и здрав!!!

# 205
Днес в 15:35ч. Doly_Dog е родила момченце !!! Казва се Радослав и е 2,900кг. и 49см. !!!
Да им е жив и здрав малкия мъж ,да расте весел и безгрижен ,желая му много късмет в живота !!!

# 206
  • Някъде на път....
Еееее, cenitelkata, супер! Страхотна новина!  Hug

Честит Радослав на Doly_Dog! Да е здрав, палав, умен и щастлив!    bouquet

# 207
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОЛИ ДОГ! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ РАДОСЛАВ И СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ   bouquet

# 208
  • София
Добре дошло, първо 100%-ово априлче! Да радваш много мама и татко !

Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Х-А-А-А-А-А-А-А-А  newsm44 newsm68 smile3501 newsm51 newsm08 newsm47 newsm03 smile3521 newsm53 newsm62 smile3508  love001

НАЙ-ПОСЛЕ ... ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ ОТПУШИ СЕГА РОДИЛНАТА ДЕЙНОСТ !  Joy

# 209
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОЛИ. ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ РАДОСЛАВ   bouquet

Момичета, Доли сутринта се беше включила да пожелае успех на всички, които са се запътили към родилното. Дали и себе си не е имала предвид  newsm78

Аз предлагам да спрем със залаганията, май досега никой не е познал  Joy

Общи условия

Активация на акаунт