Априлчета 2008 !

• 13 444
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз май успях да поспя.... Simple Smile

Хайде бе мами какви са тези контракции, какво е това чудо, раждайте Simple Smile

Успех на всички които днес са се запътили към родилиното или ще се запътят натам Simple Smile  Praynig

Ето го последния й пост от тази сутрин Peace
май нещата се случват ей така,като на майтап Peace
Бързо е родила Доли Peace

# 211
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ДОЛИ. ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ РАДОСЛАВ   bouquet

Момичета, Доли сутринта се беше включила да пожелае успех на всички, които са се запътили към родилното. Дали и себе си не е имала предвид  newsm78

Аз предлагам да спрем със залаганията, май досега никой не е познал  Joy

Абсолютно подкрепям  newsm10 Да не сме нек'ви кобили на хиподрум ?!  hahaha

А иначе и аз токущо четох последните постове на Доли - до 8 часа сутринта хал хабер си е нямала милата, че тя е на пангара днес Simple Smile
Добре, че поне миналата нощ се е наспала  newsm47

# 212

Аз предлагам да спрем със залаганията, май досега никой не е познал  Joy

Абсолютно подкрепям  newsm10 Да не сме нек'ви кобили на хиподрум ?!  hahaha

hahaha hahaha smile3532 smile3532 smile3532
Охххххххх,не мога вечеееее!!!Ще ми се спука смешкатаааааа!!!
Честито на мама Доли newsm10 smile3525!!!
Тя май верно на шега на майтап е родила newsm78 newsm78!!!

# 213
Честито на Доли !!! Да и е жив и здрав бебчо !!!

Хайде , да се отпуши бебевалежа !!   Hug  Hug

# 214
  • варна
Честито на Доли!Здрав и щастлив шегаджия да си отгледа,така както мама на шега го е родила днес! newsm51
Момичета,много ме разсмяхте днес,както ми беше напрегнато,направо ме заредихте с положителни емоции.Благодаря еи,че ви има!  bouquet

# 215
моито овне спи с баща си и аз сядам набързо да ви пиша ......
И така на 27 през деня както знаете почти целия ден си бях тук с вас ,беше ми толкова весело и приповдигнато настроението,имах болки ,но нали мен все си ме болеше и реших да не им обръщам внимание,Жоро се прибра към 19:00ч. а на мен корема ми беше вече все на камък и решихме да минем през ТК за всеки случай,след като ме прегледаха доктора каза ,че съм с 4см.раскритие и ме приеха контракцийте ми бяха на 4-5 мин. тогава.Искам да ви кажа ,че до 7см ,раскритие не ме болеше след това започнаха болките ,и така в 05:35 ч. се роди малкия мушморок  ,после вече нямах търпение да се обадя на целия свят а как ме сърбяха ръцете да събудя Aguariel  Joy но все пак се здържах до 6:30 ........нали трябваше на среща на тоновете да съм с вас тогава ......
В този ред на мисли искам да благодаря на всички които доидоха   bouquet благодаря ви момичета ужасно много ме зарадвахте нямах търпение да ви видя   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви за подаръците и въобще за вниманието и усмихнатите ви лица  Hug Hug Hug
Аguariel за теб ......  bouquet  bouquet  bouquet дано и ти като родиш успея да си върна жестовете   bouquet
Току що говори с Доли Дог секцио е родила и са добре с малкия поздравява ви всичките   bouquet
имам да разказвам и за болницата ама да не стане много дълго ... Embarassed
Ако знаете какви жени има ........ужас
на нормално родилите дават децата задължително да са при майките и не им дават хранителна добавка за да слезе кърмата на майакат по-бързо и да няма проблеми с кърменето те всичките си искаха добавки можете ли да си представите  newsm78 Аз съм много щастлива ,че Стефи нее близнал в болницата АМ педиатърката вика ''ООООООООО второ раждане ,нормално взимайте детето и се оправяйте вие явно знаете как  Joy"
Не се сещам друго засега ако има нещо ще отговоря с удоволствие  Peace
Поздрави и целувки от нас ще сложа днес и снимки от исписването

# 216
Ей, честито на Доли!
Стефинка беше питала за чувствата. какво да ти кажа- гледам го, гушкам го, храня го, говоря му мили думи и все още не мога да осъзная, че е моето бебе. Толкова време исках да си имам бебок и да си го гушкам, че сега ми е чак нереално. Но колкото и да плаче и да има някакъв проблем, усещам как съм готова на всичко, за да му помогна. Тук е мястото да благодаря на татито, който е неотлъчно до мен, помага ми, утешаваше го когато плачеше през нощта, а и толкова нежно го милва и целува, че  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ми това е, чудесно е!

# 217
Честито на Доли да е жив и здрав малкият първоаприлски бебчо  bouquet  bouquet  bouquet
cenitelkata чудесен разказ, ние с по-късен термин поне ще можем да ви следим и да се успокояваме от вас, че не е толкова страшно  bouquet

# 218
Честито на Доли да е жив и здрав малкият първоаприлски бебчо  bouquet  bouquet  bouquet
cenitelkata чудесен разказ, ние с по-късен термин поне ще можем да ви следим и да се успокояваме от вас, че не е толкова страшно  bouquet
спокойно Вени щом нямах търпение да стана за да се видя с момичетата които ме чакаха ухилени до ушите на вратата .............те могат да потвърдят , че съвсем не изглеждах като измъчена раждала  Crazy

# 219
Честито момченце на Доли!  bouquet Да е жив и здрав малкия Радослав и много щастлив! На мама   Доли бързо възстановяване!

# 220
Здравейте момичета Simple Smile

Ех, честито бебче на Доли Дог, нашето първоаприлче  Hug Hug Hug

Да ти е живо и здраво синчето и много да те радва  Heart Eyes baby_neutral Heart Eyes

Ние вчера тичахме до Токуда с фалшива тревога както се оказа. След 4-5 часа контракции на 5 минути (безболезнени), които и но-шпа не можа да ги спре реших да идем до болницата. Оказа се че скоро раждане няма да има: корема високо, разкритие 0, шийка запазена. Д-рката каза че ше ме чака до термин за нормално раждане и ако дотогава не тръгне ще прави секцио  Thinking

С киселините проблемите си продължават, бебока ми притиска и някакви нерви на краката и жестоко боли  ooooh! Това е от мен Simple Smile

Да сте ми живи и здрави всичките и бебоци и дечурлига и мами и татковци  Heart Eyes

# 221
4естито на мама Доли и първото априлско бебе  ylinfant  smile3501
От тук натам те 4акат само хубави мигове с малкия Радослав
 newsm07

# 222
Честито ни първо първоаприлче РАДОСЛАВ на мама Doly!!!
Cenitelka - целувки на Стефи...радвам се че си толкова жизнерадостна и че не ни забрави след раждането:)
Tanzen - много мило ми стана - направо се просълзих (то на какво ли не се просълзавам напоследък).
Bibobibo, Sisse, Stefinka – днес много ме развеселихте smile3521 След като вчера ме подпукаха едни болки строго в дясно, което май днес след руната се оказа, че е било лека бъбречна колика - та днес имах нуждата да вляза и да се похиля с вас :lol:Stefinka - точно сега е моментът да не пропускаш да си мажеш стриите с някаква много активна паста - не за предпазване, а вече за образувани стрии - точно сега, докато се още червени - пробвай - поне ще намалеят малко:)
Miriel – теб пък откъде са те пуснали с туй разкритие 4 cm??? от коя болница??? Много странно! Ти ли настояваше да си ходиш? Не мога да повярвам, че има друга причина!!!
Исках да споделя на всички, че много ми харесват всички имена на априлчетата – едни такива хубави, български – няма да изреждам сега, ама засега няма Патриция, Ванеса и Робърт
Annilien – ами то все отнякъде трябва да се почне – как така досега не е имало никакви признаци за раждане – нали от 9 месеца си бременна И при мен снощи се оказа, че съм с 1 см разкритие (докато се чудихме от какво е тази болка в дясно – добре, че се оказа бъбрек, а не е някой апендицит или нещо такова! Та и аз се успокоих, че няма да прносвам!
Да бе, Zaki, как се казват твоите бебоци, мила???
Tikvichka – с моето свеки още повече се обичаме, защото живеем на 300 км разстояние Laughing
Galivo – искате ли среща преди четвъртък???
Ами то след като никой нищо не предлага – аз да взема да дръпна една скалъпена обява, а пък вие променяйте -
Среща за София утре, вторник, 15,00 (че да се наспим, нахраним и намоткаме на Славейков – фонтана???

# 223
Честито на всички новообебили се мами и на Доли за нейния априлски мъж!
Момичета, аз от събота съм болна-такава хрема и глава ме боли,ужас. Цяла бременност се опазих и накрая Sad И доки каза, че трябва да се излекувам, иначе в изото. Днес  бях на ЖК-да ви се отчета- беба отговаря на седмиците си, води в норма, плацента 1-ва степен.Доки каза, че може да се роди и с 1-ва степен плацента, тя не е показател за раждане. Влияние и оказвало кръвното на майката. Прави ми вагинален преглед-имам 1 см разкритие #Crazy главичката на бебка е слязла много ниско долу и е навлязла в тазовото дъно. Така че, май се подготвя да излиза милото ми. Grinning
Снощи предупредих мъжа ми, че ако днес му се обадя и му кажа, че ще раждам не е майтап. Лека вечер на всички мамчета!
П.С. Сисе, избирам те за вестителка Simple Smile

# 224
helenblondy - утре е сряда май  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт