ВРАЦА - 13

• 11 463
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
някой ме е приел в някаква vratza ... и афродитка е там  newsm78

# 91
Не сте при мен.

# 92
_baby да те питам- когато давахте кръв и урина (за Валя става въпрос Simple Smile ) сутринта ли трябваше да отидете, че трябва другата седмица да ходим и ние. А как ще стане това с даването на урина незнам- според лекарката е много лесно  newsm78 слагаш пликчето и докато стигнем болницата ще се е изпишкала- ей много ме съмнява тая работа  Thinking

# 93
_baby да те питам- когато давахте кръв и урина (за Валя става въпрос Simple Smile ) сутринта ли трябваше да отидете, че трябва другата седмица да ходим и ние. А как ще стане това с даването на урина незнам- според лекарката е много лесно  newsm78 слагаш пликчето и докато стигнем болницата ще се е изпишкала- ей много ме съмнява тая работа  Thinking
Дрън дрън шикалки  Whistling Уринта съм я дебнала няколко дена с пликче и нъцки. Взех си малко шишенце (стерилизирано) за урина, дадох и водичка и заседнах с шишенцето (то не е точно като шишенце, а като контейнерче) на голо дупе, върху пикливче и зачаках, гледайки ТВ, а баща и я занимаваше, за да не буйства. И с този метод пак малко събрах, а другото от пикливчето го изсипах в контейнерчето  hahaha По другия начин с найлончето, се навлажняваше само и се разлепваше  Sick

С контейнерчето съм чакала около 20-тина минутки.

# 94
ама сутринта ли ходи да носиш за изследване, защото ще ми е малко трудно да ходя сама, а пък мъжо може следобяд. Знам че се ходи сутрин на изследвания затова.

# 95
Само да се обадя на съпружеското тяло, че аз съм шемет и не помня. Blush

# 96
е как се ядосах само- ходих и до Мечо Пух да питам за столче за хранене. Харесала съм си това в Мечо Пух ми искат 150 лева  #Cussing out това не е  нормално, като се има в предвид че и в този интернет- магазин печелят...пу да му се невиди. Ще трябва да се ходи или до Илиенци или да го поръчвам по нета...

# 97
Ние ходихме към 13:00 (а може и малко по-късно), но ходихме не там където взимат на всички кръв, а на друго място. Ще се опитам да го опиша. Някога крилото е било бъбречно отделение. Входа който води към Родилното, хирургията и детското отделения, но свиваш в дясно и влизаш в един вход, там е ремонтирано. По коридора в дясно взимат кръв, срещу 2.50 лв и по принцип изследванията стават готови до 15-20 миутки, но тогава когато ние ходихме имаха много работа и след около два часа станаха готови, но нали си живеем на една минутка от болницата и това не ни беше проблем. Мъжт ми отиде да ги вземе. Това ни устройваше повече от колкото онова държавното. Дано съм била полезна. Аз излизам след малко.

# 98
е как се ядосах само- ходих и до Мечо Пух да питам за столче за хранене. Харесала съм си това в Мечо Пух ми искат 150 лева  #Cussing out това не е  нормално, като се има в предвид че и в този интернет- магазин печелят...пу да му се невиди. Ще трябва да се ходи или до Илиенци или да го поръчвам по нета...
А доставката в сайта колко парички е?

# 99
ами столчето е 125 лв и като ми го доставят ще излезе на 134,50 това е в family-bg.com

# 100
mi6ence  при мене си, ако искаш да разваля моя и да търсим другия, ама на мен ми дава че няма такъв. Не знам какво да правя.
За доставка зависи от килограмите но не вярвам да е повече от 10-15лв така си мисля

# 101
baby  да знаеш че Mutter = Red_Sonya
става на вапрос за гупата да се не чудиш. коя е тая дето иска да се включи

# 102
Аз се отписах от vratza и се опитвам да се включа в Vratza  Rolling Eyes сега чакам одобрение ама не знам при кой отивам там  Laughing newsm78

# 103
ако никой не ме приеме ще се върна при теб, афродитка  Grinning егати фермерките сме Crazy hahaha

# 104
Вътре сте  Peace Ние ходихме на кафенце и на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт