ВРАЦА - 13

• 11 462
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
да не започнете да ми се смеете на фермичката Embarassed Joy

# 106
_baby пита ли мъжът ти кога сте ходили на тези изследвания?

# 107
Ние ходихме към 13:00 (а може и малко по-късно), но ходихме не там където взимат на всички кръв, а на друго място. Ще се опитам да го опиша. Някога крилото е било бъбречно отделение. Входа който води към Родилното, хирургията и детското отделения, но свиваш в дясно и влизаш в един вход, там е ремонтирано. По коридора в дясно взимат кръв, срещу 2.50 лв и по принцип изследванията стават готови до 15-20 миутки, но тогава когато ние ходихме имаха много работа и след около два часа станаха готови, но нали си живеем на една минутка от болницата и това не ни беше проблем. Мъжт ми отиде да ги вземе. Това ни устройваше повече от колкото онова държавното. Дано съм била полезна. Аз излизам след малко.
Аз още тогава отговорих, че нали трябваше да излизам и да не чакаш.  Wink

# 108
ох извинявай, не съм видяла, много ти благодаря Simple Smile

# 109
Добро утро. Аз пак с кокошките съм станала  hahaha

# 110
_baby как издържаш бе човече .Аз ставам в 6.30 и след тази смяна на времето съм като болна.Една обилна закуска за всички

кафенце за събуждане с

# 111
добро утро и от мен  Grinning Мимка, ти си феномен...как издържаш на това темпо newsm78 аз ставам сутрин по-рано, за да хапна и пак в леглото....сега си нахраних и охлювите и мисля да поспя още малко  Whistling
 А закуската ти Зузи е мнооого приятно изглеждаща- дай насам малко  Mr. Green

# 112
И аз ще си чупна малко от закуската на Зузу.
Аз пия кафенце като стана, но веднага, защото ми се слепват клепачите. И след кафенцето съм готов за премеждия.

# 113
добро утро и от мене, аз рано се наспивам, но понеже няма какво да правя се излежавам до към 9-10 къде дремна къде гледам телевизия ама си лежа, Ще хапна и аз от закуската че още не съм яла а изглежда супер

# 114
оо моя ме буди към 6, 6 и нещо да хапне и после той си заспива, а аз гледам сутрешния блок по нова... и после към 8 пак се събужда и почва да се закача с баща си, а събота и неделя си ставам и си ги оставям двамата да си спят.. ще ви кача снимка да видите каква картинка са давамата поспаланковци.
Днес съм правила маслени бисквитки с орехи.. по късно може и тях да кача в албумчето, че сега ще се стягаме за разходка.

# 115
даи и рецепта  Embarassed че се чудя какво да направя, имаме доста яйца и се чудя какво да измисля

# 116
къде се загубихте момичета, форумчето ни опустя Sad

# 117
здравейте.аз днес ходих на консултация,каза ми че най-вероятно ще е момиченце newsm44 .после ходих малко на разходка и сега си почивам.на мен фермерството започна да ми омръзва Sad

# 118
И на мен ще ми омръзне, ако не дадат някоя и друга черупка, защото няма шанс да си изкарам такива.

# 119
Аз пък не мога да разбера на играта с подаръците как се играе на играта със заека който скача по една полянка.Може ли някой да ми обясни,моля вииии.

Общи условия

Активация на акаунт