LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 743
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Пловдив
Може ли някой да ми обясни философията на номерацията на тази блуза - какви са тези мерки? Предварително благодаря.
http://www.laredoute.fr/vente-polo-adidas-equipment.aspx?product … e&pagesize=12

# 512
Може ли някой да ми обясни философията на номерацията на тази блуза - какви са тези мерки? Предварително благодаря.
http://www.laredoute.fr/vente-polo-adidas-equipment.aspx?product … e&pagesize=12

Е, стига де, вярно не четете - това е гръдната обиколка

# 513

Е, стига де, вярно не четете - това е гръдната обиколка
Недей лъга момичето! Това е много трудно за обяснение. Изчислява се по формула и с калкулатор. Сега нямам време, но утре, ще ти кажа.

# 514
  • Пловдив
Благодаря за отговора.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 21:48 от marzeliva

# 515
  • на пистата
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 516
Какви формули, какво чудо? Пише си Mon tour de poitrine, което значи гръдна обиколка.
Това с формулата предполагам, че Мамица го написа, защото на повечето им писна да питат хората без да си направят труда да си превеждат

# 517
  • Варна
Е, не-е-е, не е истина просто! Joy hahaha Явно сте решили да ме развеселите след Мюзик Айдъл. ooooh!

# 518
Mamica,  ако я направиш формумата и с интеграли, мисля , че повече никой няма да посмее да не ползва он-лайн преводачите Joy

# 519
момичета знам че е предъфкано, но да питам!
Пуснах за сефте поръчка за 5,12 общо, реших да видя дали и аз ще получа пратка под 10евро, с картата мъжо е превеждал и по малки суми в чужбина. Пратили ми на пощата че има проблем и немогат да ми изпълнят поръчката да се свържа с банката, а поръчката ми е в Сувито и пише А домикил, няма я в кошницата, паричките ми ги издърпаха около час след като направих поръчката - на 24,03,2008. Сега се чудя дали да не я повторя и да я увелича така че да е над10евро!?  newsm78

# 520
Аз бих препоръчала да пуснеш същата поръчка сега и утре пак. Съблюдавай да не минат повече от 12ч. м/у двете поръчки.

# 521
не е истина Joy hahaha - сори за офф-а

# 522
Mamica   bouquet    Май това ще е начина да намалим питането  Peace

# 523
момичета знам че е предъВкано, но да питам!
Пуснах за сефте поръчка за 5,12 общо, реших да видя дали и аз ще получа пратка под 10евро, с картата мъжо е превеждал и по малки суми в чужбина. Пратили ми на пощата че има проблем и немогат да ми изпълнят поръчката да се свържа с банката, а поръчката ми е в Сувито и пише А домикил, няма я в кошницата, паричките ми ги издърпаха около час след като направих поръчката - на 24,03,2008. Сега се чудя дали да не я повторя и да я увелича така че да е над10евро!?  newsm78
Ако са ти пратили мейл,вероятно няма да я получиш,а парите ще ти разблокират след време.Това е моя догадка,опит нямам.

Има резон във въпроса на момичето-поръчки под 10Е са получавани от други момичета тук,и такива плащания са правени от нейната карта.Не виждам защо пълните темата със сарказъм .

# 524
А аз не виждам защо пълните темата с отговори, в които не сте сигурни. Сама казваш, че нямаш опит и правиш догадки. Ами то е ясно, че щом са писали, че няма да ги доставят, значи няма. Какво се чуди тогава? Ако иска - да ги поръчва пак. Ако иска - да пробва пак с 5 евро, ако не - да добавя. Другите какво да и кажат в такъв случай. Да вземат кристалното кълбо или да хвърлят боб?

Общи условия

Активация на акаунт