LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Bas по мои наблюдения  е ширината на крачола в най-долната му част.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 00:48 от marzeliva

# 541
Момичета здравейте.  newsm03
 Моля за спешна помощ.  newsm17
До сега не съм писала тук само съм чела някои постинги и естествено първия. smile3503
Но съм поръчвала директно, а през колежка, която се свързваше с някои друг, който всъщност правеше реалната поръчка.
В събота обаче направих първата си по пръчка която си мислех 4е е успешна за6тото ми бяха изтеглили парите
Въпреки че е-майл не полу4их 4е ми е валидна поръ4ката се успокоих за6тото разбрах 4е последно време не изпра6тат
И аз ве4е си 4аках да си полу4а известието когат полу4их е-майл от който ни6то не разбирам. Освен 4е не6то не е наред и бързо реябва да потвърдя поръ4ката но как не разбрах моля някой който разбира да ми каже newsm17

# 542
Исках да изпратя screen shot на mail-a  но не успях за това 6те го пейстна:
Madame Nikilaeva Stoyanova Petya,

Sauf erreur de notre part, vous avez cr?? un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valid?.

Le d?lai de celui-ci arrive ? expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
има и един бутон отдолу на който пи6е!
Je valide mon panier!
и като се натисне се влиза в login на сайта
 за въведждане на потребителско име и парола ама като влезна там и какво да правя  newsm12 newsm12

# 543
  • Варна
Писах ти на лични, но щом предпочиташ тук да пишеш - добре. Все пак можеше да не занимаваме всички.
Няма нищо притеснително - това е стандартен е-мейл, с който те подканят да си валидираш кошницата (най-вероятно имаш разни неща вътре, но е възможно и да е празна). Няма нищо общо с поръчката ти. Peace

# 544
-рокличката е много сладка и стои супер,за градски условия може и като туника,а за морска е  Heart Eyes
-поличката също е симпатична,36 ми е леко широка,но ще я нося със смъкната талия и е ок
-мъжките ризи са екстра за лятото Peace
-за бермудите бях сигурна,че няма да станат Thinking Мъж ми с талия около 100 по таблица е за 50,взех 48,но са му големи,определено трябва да поръчвам 46 за него Thinking Иначе бермудите са си като на снимката-плътни са,но много меки.

реални снимки

petya_nic,виж си във Voir mon panier горе вдясно кои неща ти стоят в кошницата.Ако са тези,които мислиш,че си поръчала то значи,че не си направила поръчката.Но пък няма начин да са ти теглили пари ако не си валидирала.Слагала ли си други неща в кошницата след като си поръчала?С този мейл те подканят да си пуснеш поръчката за нещата,които ти стоят от няколко дни в кошницата(което ти,разбира се,не си длъжна да правиш ако не искаш Mr. Green )...уфф,пиши ми на ЛС ако искаш,че в темата много се дразнят от въпроси от това естество,а то си е нормално човек да се притеснява като за първа поръчка...
Опс,виждам,че  и chockolina се притече Wink

# 545
А,забравих да кажа Mr. Green
Надали някой си спомня,но имах една поръчка от 19.03,която ме помолиха да си анулирам сама и ме уведомиха,че не са теглени пари за нея.За нея  бях използвала кода за подарък к-кта за пикник и затова ме хвана яд,та реших докато си анулирах артикулите един по един да не анулирам подаръка...пък да видя какво ще стане...Е,получих си онзи ден подаръка с фактура,на която не е отбелязана никаква стойност Mr. Green Очаквах,че може да ми го изпратят с фактурирана цена за доставка,но не(всъщност най-точно ще разбера как стоят нещата,когато получа разпечатка за картата от банката).Ето го и к-кта(пътувал самотен от френско),харесва ми,свежарски е,а чантата-голяма и много функционална (по предназначение),а приборите-в същите хубави цветове Wink

# 546
Благодаря моми4ета за отзив4ивостта  smile3525
И успокоителните думи
Като дойде поръ4ката надявам се и аз да се похваля с хубави не6тица  smile3521

# 547
Teo 71, за черното Умбро- поръчах по настояване на мъжа ми точно неговия си номер 43, аз исках да поръчаме +1 за всеки случай, по-рано бяха писали момичета че +1 е ОК. Но 43 му е точно, симпатично е Умбро-то, той твърди 4е носи всъшност към 42.5 и е с тесен крак принципно. Предполагам че това има значение за улучване на номера.

# 548
Момичета моля за помощ! Извинявайте но поръчвам за 1 път. Снощи въведох всичко но сайта им се бъгна и не разбрах дали съм поръчала нещо. КОшницата си остана пълна. После получих меил същия като в по-горния пост. А в суивито пише EN COURS DE PREPARATION  и че нещата пътуват. И не ми е ясно направила ли съм си поръчка или не.

# 549
Щом нещата си стоят в кошницата,най-вероятно не си поръчала  Peace Но не би трябвало нищо да имаш в суивито....там преместиха ли се ....Дано някой по-опитен се включи.. Rolling Eyes

П.П.мейла няма нищо общо с поръчката.

# 550
да всичко което поръчах се премести в суивито но нито кошницата се изпразни а и този мейл да потвърдя поръчката ме обърка съвсем сега отивам да проверя сметката на картата предполагам ако липсва сума всичко е наред.

# 551
  • Стара Загора
...Тогава кое е дълбочината?...
La Taille:
-basse: 5 à 6cm sous le nombril/5-6см. под пьпа/
-descendue: 3 à 4cm sous le nombril
Цитата е от друг панталон, на този явно не са благоволили да уточнят.

# 552
 Тази сутрин получих оферта: ... ** Offre valable du 01/04/08 au 28/03/08.   #Crazy

# 553
  • До хладилника, който обичам
Тази сутрин получих оферта: ... ** Offre valable du 01/04/08 au 28/03/08.   #Crazy
Броят назад във времето за заблуда на противника. Какво си мислите, че само ние ще ги цакаме с кодовете ли? Joy

# 554
  • Пловдив
Момичета моля за помощ! Извинявайте но поръчвам за 1 път. Снощи въведох всичко но сайта им се бъгна и не разбрах дали съм поръчала нещо. КОшницата си остана пълна. После получих меил същия като в по-горния пост. А в суивито пише EN COURS DE PREPARATION  и че нещата пътуват. И не ми е ясно направила ли съм си поръчка или не.
И на мен ми се случи същото. Сега гледам, че нещата ми са фактурирани, а пък и не мога да използвам повторно кода на Рататуи. Значи поръчката ми е ок. Мисля да си изпразня кошницата и да действам с другите поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт