LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 585
Сега ми остана време да си засеча извлеченията от банката и се оказа, че и от 31 януари не са си изтеглили пари за 4 поръчки, които съм получила-ама нито си търсят парите, нито нищо! newsm78
Аз да се напъвам ли да им пиша или да чакам сами да се присетят?
На някой друг да не са теглили пари, а да са получавали поръчките-изключвам поръчките под 10 евро, които също дойдоха, но и за тях не си взеха парите!

# 586
Сега ми остана време да си засеча извлеченията от банката и се оказа, че и от 31 януари не са си изтеглили пари за 4 поръчки, които съм получила-ама нито си търсят парите, нито нищо! newsm78
На някой друг да не са теглили пари, а да са получавали поръчките-изключвам поръчките под 10 евро, които също дойдоха, но и за тях не си взеха парите!

Да и при мен така се е получи,моите януарски поръчки доидоха (над 100евро са),но не са ми изтеглили парите Laughing..скоро разбрах.....след това имам над 15 поръчки а за тях са ми изтеглили парите...странна работа,но аз съм и оставила в картата пари ако искат да си ги теглят ако не.....
Маи ще черпим.......... beer3 cheers beer2

# 587
  • sofia
харесали са те, правят ти подаръци

# 588
Само да кажа, че в клон 1421 има редутски пакет и поне 5 каталога. Обаче таз най-дръпнатата беше на смяна и даже не посмях да питам за кого са.
За мен беше пакетчето!!  bouquet  Бях решила да тормозя нашата всеобща квартална любимка в пощата   bash, но дори имах известие като се прибрах вчера!
Ето и някои от нещата вътре:
Мъжка тениска Nike, в черно, №112/119 - Успях да я намаля с любимия код 65137, трикото е много хубаво – стегнато и плътно, отговаря си на номера.
Дамско поло в черно и бяло №34/36 И него успях да намаля с кода. Става ми и много ми хареса, много е ефектно! Само дето мирише на нещо мнооого гумено!!
Дамска риза на точки №36 Голяма ми е!!! А я дебна от намаленията да се появи в наличност. Иначе много ми хареса и много ме е яд че няма по-малък размер!!!
И най-големият ми проблем – не получих тази тениска Nke Tя беше от намаленията на Nike, за 13 EUR. Във фактурата я има описана и отметната с химикал, и в сайта ги има описани че е изпратена, но в пакета я нямаше! Пакета ми беше малко отлепен в единия край, но това го забелязах чак в нас. И сега не знам какво да правя – как да напиша на французите, че нещо, което те явно са отбелязали, че са го пратили, всъщност го няма!!! Силно се съмнявам че ще ми повярват, нямам и протокол от пощата за липса!
Ще им пиша тези дни, но много моля ако някой се е озовавал в подобна ситуация да сподели и помага!!!!!!!  Tired  Praynig

# 589
  • Пловдив
Редакция. Simple Smile
Искам и аз да похваля тази чанта. Страхотна е. материята е гладка, мека, цветът е като на снимката.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:22 от marzeliva

# 590
Цитат
много моля ако някой се е озовавал в подобна ситуация да сподели и помага!!!!!!!
Аз имах липсващ артикул,чаках да ми изпратят ваучер,после им писах,но отговор дажеж не получих  и вече съм се отказала да се уверявам в коректността им.Явно зависи на кой служител ще попаднеш.

# 591
  • Sofia
На мен 2 пъти ми бяха пратили нещо друго, а не поръчаното - писах че поръчания артикул липсва (без да влизам в подробности за наличието на непоръчани от мен неща в кашона  Blush) и ми пратиха ваучери!  Peace

# 592
  • на пистата
да похваля това ,прикривами и корема и паласките

линк

# 593
  • sofia
Редакция. Simple Smile
Искам и аз да похваля тази чанта. Страхотна е. материята е гладка, мека, цветът е като на снимката.

имам я в черно, повече от 1г я нося и не е мръднала Peace

# 594
Момичета, инетересувам се за отзиви за ето този мотор на SMOBY:

Спомням си, че някоя мамa го беше поръчвала...Моят син е на почти 3 години и още не може да кара дори колело самостоятелно, чудя се дали ще е удачен подарък за рождения му ден  Thinking
Благодаря предварително   bouquet

# 595
Много благодаря Te@, Karen  Hug  bouquet  bouquet
Ще пиша и аз, пък после ще кажа какво е развитието на проблема!

# 596
Момичета, инетересувам се за отзиви за ето този мотор на SMOBY:

Avgusta, аз го получих този мотор. Много е готин, синът ми го кара без проблеми.
Но го чаках повече от месец, сигурно защото е голям, не знам.

# 597
  • пловдив
За сведение на пловдивчанки днес получих поръчката си от 22.03 за поща беше Peace

# 598

Този сутиен е много сладък 90B  си поръчах смятам, че си отговаря съвсем леко на чашката ми е широко, към него има и едни гащури, 38/40 си взех малко са ми широки, май съм позаслабнала  Mr. Green

# 599
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Редакция. Simple Smile

може ли линк

Общи условия

Активация на акаунт