LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 743
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 600
# 601
здравейте   bouquet
мн съм, им ядосаана - 5 дни не мжоем се разберем за ваучер,най-накрая ми казват,4е го имам онлайн,а виждам само бон д'ашат?????? - къде ми е кодът за ваучера, кажете Praynig Praynig Praynig 2 дни 4акам дами обяснят Close и им изпратих междувременно и гневен мейл да внимават да не ми свърши и новото якенце,след като онова загубеното по пощите вече е изчерпано Close и ако заради туткавостта им,се изчерпа и новото,просто #2gunfire

# 602
# 603
Черна не съм засичала Thinking

# 604

Този сутиен е много сладък 90B  си поръчах смятам, че си отговаря съвсем леко на чашката ми е широко, към него има и едни гащури, 38/40 си взех малко са ми широки, май съм позаслабнала  Mr. Green

Ама моля ви, говорете ми с линкове! Благодаря!

# 605
  • София

Ami snimkata e link...

# 606

Ami snimkata e link...
изпревари ме, ще е хубаво първо да се проверява  smile3533

# 607

Ami snimkata e link...
newsm78 Значи аз не съм добре.

# 608
  • там, където ми харесва

Ami snimkata e link...
newsm78 Значи аз не съм добре.
Мисля, че става въпрос за линк към ларедута, а не към снимката само.

# 609
# 610
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
здравейте   bouquet
мн съм, им ядосаана - 5 дни не мжоем се разберем за ваучер,най-накрая ми казват,4е го имам онлайн,а виждам само бон д'ашат?????? - къде ми е кодът за ваучера, кажете Praynig Praynig Praynig 2 дни 4акам дами обяснят Close и им изпратих междувременно и гневен мейл да внимават да не ми свърши и новото якенце,след като онова загубеното по пощите вече е изчерпано Close и ако заради туткавостта им,се изчерпа и новото,просто #2gunfire

Да не са ти го пуснали в мейл?

# 611
  • Там....където всичко е възможно ....
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … 2090105RO02160209
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … 2350106RO02420235

Най сетне разбрах как да си пускам офертите Hug

# 612
здравейте   bouquet

ами не!!! трябваше да е в мейл,4аках 5 дни и накравя им писах 'де е' и казват,4 е е онлайн на "mes remboursments" и там е това bon d'achat??????  Close

# 613
Stefoni, дай моля те линк за този панталон  Praynig

Заповядай:

този е за по-високи от 165 има го и в друг размер за по-ниски от 165  Peace

Днес ми дойдоха сандалките:

в сребърно - супер, супер сладки и елегантни!!!! Изключително нежна обувка! Дано само каишките не вземат да се лющят или напукат... Взех 37-ми номер, стелката е 23.5см. Подметката е доста твърда, но не и неудобна (незнам как е ще е при по-дълго ходене). Аз имам тесен крак, и винаги съм носила само 37-ми номер, но тази обувка е наистина на ръба да не ми стане (като спартанките с камъчетата) - плътно по крака ми е отвсякъде (дори спартанките са ми по-свободни).

Със сандалите дойдоха и еспадрилите за Емката:

в бяло, 25-ти номер, дължина на стелката 16см. Тук носи 25, но тези са й огромни, май ще останат за следващата година... Иначе са хубави, но наистина им е твърда подметката и не се огъва лесно. Тя естествено си ги хареса  Grinning

Довечера ще пусна снимки.

# 614
  • Пловдив
здравейте   bouquet

ами не!!! трябваше да е в мейл,4аках 5 дни и накравя им писах 'де е' и казват,4 е е онлайн на "mes remboursments" и там е това bon d'achat??????  Close
Според мен изичакай още известно време, защото може да са го пуснали с писмо по обикновената поща - обикновено процедират така. Ако не получиш нищо отново им пиши и помоли да ти изпратят номер.

Общи условия

Активация на акаунт