LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 480
Момичета а тези прибори с 36900 само за 1 човек ли са или са комплект 24 части? newsm78

За четирима души - вилици, лъжици, ножове, малки лъжички и постелки за чинии.

# 481
Момичета а тези прибори с 36900 само за 1 човек ли са или са комплект 24 части? newsm78

argun пак ти благодаря. ще си поръчам едни якета с 90% намаление и искам подарък към тях. Тези от 36900 хубави ли са? Дайте идея за подарък нали сте ветеранки.  bouquet

# 482
... argun пак ти благодаря. ще си поръчам едни якета с 90% намаление и искам подарък към тях. Тези от 36900 хубави ли са? Дайте идея за подарък нали сте ветеранки.  bouquet

Като за подарък не са лоши. Но не са и нещо особено. Обаче моят мъж много ги харесва, понеже са във весели цветове, сега си яде само с тях и казва, че са подходящи за пикник или за нещо сред природата  Peace Аз не съжалявам, че ги имам, дори ще поръчвам пак с този код.

# 483
днес си получих поръчката от 20.03.и съм направо бясна.бях поръчала розовата дуданка намалената розова на цветята.сега като я отворих видях че на гърба е точно срязана на две места.незнам дали са ми я пратили така (което ме съмнява) или тук докато са ми "оправяли" или по точно отваряли колета някой не се е погрижил да я съсипе  #2gunfire.направо не ми се занимава добре че е 5 евро а не нещо по скъпо че....................................ама направо са отвратителни тия хора.
  и на мен са ми изпратили каталог без да съм го поръчвала но естествено и той беше разопакован и даже вече намачкан от разглеждане като жената от пощата ми каза любезно да изчакам и го донесе от някаква друга стая.

# 484

argun пак ти благодаря. ще си поръчам едни якета с 90% намаление и искам подарък към тях. Тези от 36900 хубави ли са? Дайте идея за подарък нали сте ветеранки.  bouquet

Ето да ги видиш приборите и салфетките

# 485
  • Sofia
днес си получих поръчката от 20.03.и съм направо бясна.бях поръчала розовата дуданка намалената розова на цветята.сега като я отворих видях че на гърба е точно срязана на две места.незнам дали са ми я пратили така (което ме съмнява)
да не те съмнява много.На мен са ми пращали срязана блуза.Ама беше 5-6 евро и не съм се занимавала с връщане.Купих си силиконова лепенка и с ютията си я залепих Peace

# 486
  • Някъде в Европа...
А тези тренчове подаръци - заслужават ли си?

20915 и при мен не работи

# 487
  • на пистата
бива ги,ама и четене му е майката

# 488
А тези тренчове подаръци - заслужават ли си?

20915 и при мен не работи

Зависи за кой тренч питаш. Аз имам един черен - сигурно е хубав, ако си улучиш номера, но моят е 1 номер по-голям и ми стои като чувал. Сега поръчвам кафевия за мама, четох, че е от приятна материя и че кройката е добра, ще видим.

# 489
vicks, Жени_К аз само от едната "джофра" имам оплаквания - една къдрава като уфцъ и точно тя беше на смяна. Обаче шкафа зееше отворен и имаше цяла купчина каталози вътре на долното рафтче, а редутското пакетче се подаваше над тях. Аз ще позачакам още за известия, че първата ми неполучена поръчка е от 22.03. Все още има време  Rolling Eyes
А на митница как вървят поръчките? Че аз и за там имам  Thinking

# 490
vesy1, много гадно това, но само в БГ могат да го свършат в пощата.

някой питаше за поръчки от февруари месец, аз чакам от 14ти февруари, сега им писах да ми проследят поръчката или ако не могат да я намерят да ми пратят ваучер. писна ми вече да чакам.

# 491
  • София
vicks, Жени_К аз само от едната "джофра" имам оплаквания - една къдрава като уфцъ и точно тя беше на смяна. Обаче шкафа зееше отворен и имаше цяла купчина каталози вътре на долното рафтче, а редутското пакетче се подаваше над тях. Аз ще позачакам още за известия, че първата ми неполучена поръчка е от 22.03. Все още има време  Rolling Eyes
А на митница как вървят поръчките? Че аз и за там имам  Thinking
Ами да тази май все на някой се кара. Другата с червената коса е по-приятна. Аз вчера взех 2 пратки/от 15 и 19/, ама каталог не дадоха Crossing Arms. За митница имам две известия - предполагам от 15 и 16 март. Ще видим кога ще успея да стигна до там Thinking.

# 492
  • Стара Загора
Някой порьчвал ли е тези тениски. Да ми каже отзиви за тях.

# 493
Много ви моля някой беше поръчвал тези "кецове" както казват пубетите как вървят номерата им +1 или нормално. Подготвям си пърава поръчка и е голяма тръпка

# 494
получих този панталон 36 размер. много е хубав, но на мен не ми стой добре Sad ще го пускам  продавалника.

Общи условия

Активация на акаунт