LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 765
аааа вече има получили и много ми харесаха ...аз за тях пуснах цялата поръчка...
...

И аз заради един сет Лотус пуснах цяла поръчка, сега пешкири ли ще ми изпратят  Tired

# 766
Момичета, не мога да намеря къде обсъждахте тези сандали  -  http://media.laredoute.fr/product/picture/34167537o_aix.jpg - интересуваме дали си отговарят на номера, аз съм 38 и се чудя 38 или 39 да си поръчам. Благодаря ви предварително!

# 767
Момичета, не мога да намеря къде обсъждахте тези сандали  -  http://media.laredoute.fr/product/picture/34167537o_aix.jpg - интересуваме дали си отговарят на номера, аз съм 38 и се чудя 38 или 39 да си поръчам. Благодаря ви предварително!
Отговарят си.

# 768

Аз също ги заглеждам отдавна, питах преди, но нямаше отговори.
Но след 2 неуспешни покупки на дънки от ЛАредут - не ми се рискува. Sad

И аз се притеснявам за панталони, защото съм с много тънка талия, а пък имам ханш - нещо като Джей Ло Grinning....и панталон само на гледане не мога да се престраша да си купя - нали знам и в действителност как трудно намирам каквото искам да ми стане и да се харесвам в него.
Може ли да се присъединя и аз към вашата група Blush

# 769

Само ако си от мъжки пол, работиш пощальон и си от Карлово!  Joy Joy Joy
Заповядай, разбира се!  Hug

# 770

И според мен си отговарят - аз си взех +1 номер и са ми големи, та ги нося натъпкани с памук отпред.

# 771
  • Враца
argun не е гаранция може да си късметлийка...аз маса дебнене докато намеря работещ код...и доволно потривах ръце как ще сърбам супа от хубавки прибори...ам ей на...а да кажа че самото съобщение е странно...друг път са ми сменяли подарък, но не е имало съобщение във фактурата...това ми е втори заменен подарък първия беше пижамата от три части..

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 16:43 от wb

# 772
  • на пистата

ей няма да ми пипате пощальона
ти кога ще идваш на сам Rolling Eyes
и аз съм от дебелите дупета пък с тънка талия

# 773
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уж всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Може би като сума са си приспаднали ваучера,а практиката е да се пише сумата без да пишат,че има извадени пари ?Или са ми изтеглили цялата сума?Малко объркано го написах,дано сте ме разбрали!И извинете,ако е обсъждано,но нямам време да изчета темите!

# 774

И според мен си отговарят - аз си взех +1 номер и са ми големи, та ги нося натъпкани с памук отпред.
Обаче са за ТЕСЕН крак! Аз нали съм свиня и едва си натъпках копитото вътре. Иначе по принцип съм с тенсн крак.....

# 775
# 776
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уй всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Малко объркано го написах,дано сте ме разбрали!И извинете,ако е обсъждано,но нямам време да изчета темите!
Добре де, ти като въвеждаш номера на ваучера, сайта веднаха ти намалява сумата и остатъка доплащаш. На фактурата би трябвало да е сумата която си имала на последна стъпка на поръчката. Приспада се автиматично. Няма как да е отбелязано на фактурата. Това дали обясних смислено?

# 777
  • Стара Загора
Тьй като темата е в застой и няма кой да задава глупави вьпроси, ето един от мен.
Това намаление през Юли, на кои дрехи ще бьде, на колекция Пролет/Лято 2008 от каталога или на сьвсем нови неща?
и още един: Постоянно ли ги има тези кодове за намаления или просто тази пролет франсетата са по-щедри?

# 778

ей няма да ми пипате пощальона
ти кога ще идваш на сам Rolling Eyes
и аз съм от дебелите дупета пък с тънка талия

Препоръчай някои дънки тогава Grinning. ама така по-така да са.

# 779
Чакай да оспамя темата, че доста време се въздържах.

Кодове има винаги.
Юлското намаление и всичко намаления са безразборно стоките намалени вътре. Има от всичко. Търпение му е майката и въздържание до тогава, ама пусто юнашко сърце не трае...

Общи условия

Активация на акаунт