LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 780
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уй всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Малко объркано го написах,дано сте ме разбрали!И извинете,ако е обсъждано,но нямам време да изчета темите!
Добре де, ти като въвеждаш номера на ваучера, сайта веднаха ти намалява сумата и остатъка доплащаш. На фактурата би трябвало да е сумата която си имала на последна стъпка на поръчката. Приспада се автиматично. Няма как да е отбелязано на фактурата. Това дали обясних смислено?

Да,на последната стъпка сумата беше намалена с 8  евро.Но днес на фактурата чета,че е 47 евро ,а не 39,затова питам.Дали просто във фактурите на колетите не се пишат тия приспадания,или са ми изтеглили 47 евро и ваучера е отишъл...незнамкъдеси?

# 781
  • Враца
Mamica на фактурата излиза в края  приспаднатата сума, над нея е ваучера и над ваучера междинна сума преди приспадане
сумата която теглят е приспаднатата...проверих и моите и на систъра

# 782
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=16

Вижте какво са намалили - надявам се скоро да намалят и останалите номера, не само 36-ти.

# 783
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уж всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Може би като сума са си приспаднали ваучера,а практиката е да се пише сумата без да пишат,че има извадени пари ?Или са ми изтеглили цялата сума?Малко объркано го написах,дано сте ме разбрали!И извинете,ако е обсъждано,но нямам време да изчета темите!
На моята фактура сумата на ваучера е приспадната. Най-отдолу има три суми: първата е на цялата поръчка, втората е на ваучера и третата последна е тази, която е изтеглена от картата.

# 784
Ми на мен ми излизат и другите номера намалени?! newsm78Пробвах с №40

# 785
  • Пловдив
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уж всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Може би като сума са си приспаднали ваучера,а практиката е да се пише сумата без да пишат,че има извадени пари ?Или са ми изтеглили цялата сума?Малко объркано го написах,дано сте ме разбрали!И извинете,ако е обсъждано,но нямам време да изчета темите!
На моята фактура е отбелязана цялата сума, под нея сумата, която е приспадната с ваучера и най-долу е сумата, която е платена чрез картата, тоест от нея е извадена сумата, платена с ваучера. Това е под табличката с артикулите и точно под сумата за доставка, както е казала wb.

# 786

Shocked На мен ми излиза, че само 36-ти е намален, другите са на 19,90 е.

# 787
OK,мерси много!Май ще трябва да пиша.

# 788
newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3564770& … ue&ksource=-1

Моля, да ми помогнете.Искам да го намаля . Много ми харесва  Grinning
65129 май ще ти е най полезен.  Peace

Cry При мен този код не действа.Помогнете с др.код.
 Laughing Благодаря предварително

# 789
Чакай и аз да оспамя малко темичката!
Ама що не казвате, че ето на тези маратонки

петата е с нещо като силикон отвътре или каучук-и не е облечено отвътре с плат и малко са неудобни отзад на петата!
Развален ми фотоапарата, иначе щях да ви го снимам и да го покажа-ама сега и с телефона ще се пробвам!

# 790
  • на пистата
Може ли да се присъединя и аз към вашата група Blush

Само ако си от мъжки пол, работиш пощальон и си от Карлово!  Joy Joy Joy
Заповядай, разбира се!  Hug
ей няма да ми пипате пощальона
ти кога ще идваш на сам Rolling Eyes
и аз съм от дебелите дупета пък с тънка талия

Препоръчай някои дънки тогава Grinning. ама така по-така да са.
тук нещо не си харесвам,виж промод е друго нещо smile3521за панталони и дънки,иначе чакам този сега пак да видим кво ще излезе
мамица и аз не трая,пусти слаби ангели,що все потници и сандали ми са в главата не знам ooooh!бях се зарекла да не пускам повече и хоп вера още две поръчици,аман вече от мен

# 791

"Цъкане" му е майката...веднъж ми дава,че са 19.90,веднъж пък всички номера и цветове са на 9.95.Май се е бъгнал нещо сайта,като си цъкна на кошницата ми изписва,че е празна,а същевременно горе си пише колко артикула съдъжа Thinking

# 792

Да и при мен останалите са по 19.90Е.
Момичета,я кажете,като платиш част от сумата с деветцифрения ваучер и останалото с карта,при получаване на пратката,на  фактурата цялата сума ли е или без стойността на ваучера?Не мога да си проверя в картата в момента каква сума са ми дръпнали точно за тази поръчка,а на фактурата ми пише цялата сума и никъде не пише нищо за  ваучер и извадени 8 евро.Не че са много,но писах кода,уж всичко си беше наред,а днес като получих колета,сумата е ненамалена на фактурата.Може би като сума са си приспаднали ваучера,а практиката е да се пише сумата без да пишат,че има извадени пари ?Или са ми изтеглили цялата сума?
При мен в лявата страна на фактурата отдолу пише:montat du colis ttc-цялата сума на поръчката,отдолу пише"paiement pris en compte" това е стойността на ваучера,а отдолу:" montatnt a payer"което е останалата сума за доплащане,т.е. разликата между горните суми.

# 793
При мен в лявата страна на фактурата отдолу пише:montat du colis ttc-цялата сума на поръчката,отдолу пише"paiement pris en compte" това е стойността на ваучера,а отдолу:" montatnt a payer"което е останалата сума за доплащане,т.е. разликата между горните суми.
Точно така е и при мен при пазаруване с ваучер и доплащане с картата Peace

# 794
"Цъкане" му е майката...веднъж ми дава,че са 19.90,веднъж пък всички номера и цветове са на 9.95....

Ще взема да опитам да ги поръчам, пък каквото сабя покаже...  Rolling Eyes Само да реша какъв цвят искам.
п.с. Тези +1 номер ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт