Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 548
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!!!
Гледам снимката от сбирката .... много се готини всички.
Браво на вас!
И все така да продължавате

# 406
Ще приемете ли една новачка на срещата? Мисля, че определено ще ми подейства мотивиращо да се срещна очи в очи със себеподобни.

# 407
  • Пловдив
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Е, не е трици, а дечица Simple Smile И двете са добрички, ама третото си е чист бомбардировач  Crazy А изразът "тринки, ала добринки" е от една приказка "220 хитрини" - за Ежко и Лисана. Тя знаела 220 хитрини, а Ежко само тринки, но добринки. Simple Smile
Бъги  Hug  ако може рецептата да стане направо за втора фаза ще е по-добре. По принцип в трета има гали, има нишестени и може да се готви почти нормално, докато при първа и втора има повече ограничения и е хубаво да имаме такива рецепти повечко  Peace

# 408
MAMSHug
2в1, не че е по-правилно да се накисват триците, просто по-лесно се преглъщат накиснати, а и на мен така са ми по-вкусни.  Peace
Блондинка, радвам се да те "видя"!  Hug Благодаря за кафенцето! Успешна 4-та доживотна!  Heart Eyes

# 409
  • София
Sun, благодаря ти. Аз съм си тук и ви чета, но не пиша, за да не спамя темата. Иначе ви следя зорко! Ти нали също си в 4-та фаза вече? Как ти се отразява?

При мен както писах с малки колебания, но си задържам килограмите.

Ха, сега ти видях подписа! И аз съм на тази вълна. Даже вчера си правих тест, но.....имаше само една линийка.....Малко поизбързах де, но нищо.....Смятам и аз дните до следващия период Grinning Grinning Grinning

# 410
Ще приемете ли една новачка на срещата? Мисля, че определено ще ми подейства мотивиращо да се срещна очи в очи със себеподобни.

Винаги  newsm08 Добре дошла в редиците  Hug

# 411
 Добър ден момичета.  bouquet
Приемате ли новички. От днес съм с вас на диетата. Всичко съм прочела, и старите теми . Имам само един въпрос, задължителни ли са триците от началото на режима или мога да не ги ям, защото хич не ги обичам . И може ли червено вино, защото не съм добре със сърцето и личния лекар ми препоръча вечер една чаша червено вино. Благодаря ви предварително. Hug

# 412
На мен триците ми имат вкус на мюсли. Друг е въпроса, че не харесвам мюсли. Иначе са ми скусни. Не разбирам какво не харесвате.
А плодолечението- мплод и чай? За мен това е най-ужасната диета. Мразя плодове, а и оня глад лелелелел Всичко сравнено с това е супер.

И на мен са ми малко и май ще мина на 3П/4 ПЗ. КаКво, ще кажете?

# 413
Здравейте момичета! wavey
Вещи, искрено ме разсмя Laughing Това за скулите го знам от близка приятелка, която е певица и е със силно изявени такива. Едва ли има нещо вярно, по-скоро се предполага, че черепната кутия има по-особена форма и създава по-голяма акустика, може би Confused Crazy hahaha
Кри, с нещата , които научих от темата на Поци за велото си обърках тотално дневния режим ooooh!. Преди карах сутрин, докато гледам сериал на компютъра по 60 мин, с пулс 110-120. Да, ама нямало смисъл така - ето линк, как се изчислява какъв пулс трябва да подържаш. На мен ми дава 168 удара в мин.  #Crazy За да подържам този пулс, трябва да въртя като обезумяла и да остана без дъх. Това е идеята, за да се разграждат мазнини, а не да си кютам бавно и спокойно и да се чудя защо не се изпотявам и изморявам. Confused Сега въртя интервално - сменям по-бързо с по-бавно темпо по 30 мин. Peace
Пиглет, изглеждаш много добре, браво! Peace
Мамица #Crazy Изуми ме с тези снимки! Като дафинов лист тънка! Hug
Аби Hug
Сънче, МАМС, Бачи, Амери, Stacked Heart Eyes  bouquet

А, да. Още 500 грама в небитието amiiii Действа 4/3, но са ми малко ПЗ дните и май пак ще се върна на 5/5.

Хубав ден ви желая! Kissing Heart

п.п. Връщам се да добавя нещо - голямата ми уста вчера, дето разправяше, че мъж й дори не знаел на какъв режим е, днес ще седи мълчаливо стисната. Сутринта мъж ми изяде половината ми кекс без да му мигне окото, на една хапка, да видел какво е това. Било много вкусно, защо не съм му правела и на него, а съм му готвела спагети. Ей, издивях. Ми защото ти искаш спагети, казвам. Искам вече кекс! Е няма, защото триците са дефицит, а аз имам точно определено количество за деня, му казвам. Значи на теб си готвиш вкнусотии, а аз ям боклуци, така ли, казва.  #Crazy  Общо-взето - да, отвърнах му след кратко замисляне hahaha hahaha

Поздравявам ви с един виц , послучай 1-ви април:
Майка пуска детето си да си играе из парка, и по едно време го гледа, че лапа някакво червейче:
- Не! Недей! - впуска се тя към него.
- Защо? - пита хлапето.
- Ами... Това е малко червейче, то си има родители, представи си какво ще стане - ще излязат след малко майка му и баща му да го търсят, а него го няма...
- Няма да излязат.
- Защо?
- Аз и тях ги изядох.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:09 от Орелия

# 414
  • София
Това с изтребителите, прихващачите, щурмоваците ме кефи!!!!
Точно като за дюканската тема си е!

# 415
Момичета ще се наложи да сьм нережимна една седмица. Мислих,мислих.Ами няма начин. Много са гадни пьпките и сьрбят.

На всичкото отгоре ми е много гадно настроението. Мьжо не ме подкрепя по никакьв начин и в последно време само се караме за всичко .За пьпките ми вика,а нищо ти няма измисляш си ,ама гледай да не ме заразиш Sad До сега не сьм спазвала такива диети-просто не сьм имала воля. Този пьт за мен е постижение. И сьм  толкова горда сьс себе си. А сега ще трябва да го наруша и се чувствам като дезертьор. Sad  На всичко отгоре днес ми е пьрви официален работен ден.  Sad
Ох,оплаках ви се,ама и аз бая си поплаках.

Желая на всички лек и усмихнат ден.

# 416
И това със закуската голям зор.....от години не закусвам. Sad Ей затова не обичам диети - ще трябва да си променям навиците, което за едно изпечено Теле си е цяло изпитание.
Добре дошла, добре сме те заварили!   bouquet  И аз си имам рога и хич не обичах да ям преди 11 ч. Но понеже това не е диета, а режим, си го наложих (тука рогата изиграха голяма роля). И сега съм първа писта в куФнята сутрин - кафе за мъжа, храна за кучето и закуска за мен. Всичко това в 7 ч. До 7:30 съм забравила, че съм яла. А, ако се замотая, слизам с млякото и лъжицата към колата. Навици, к'во да правиш. Променят се.  Hug
2в1, и аз не ги обичам набъбнали. Набъбват ми в търбуха. Чакам ги 5 мин, максимум 10. Веднъж ги оставих цяла нощ и на другия ден просто ги изхвърлих.
Мамс, говори ми в цифри.  Heart Eyes
Мамица  hahaha
Уф, не мога да разкрия коя стои зад Бойна слава...
Ори  Hug

# 417
  • София
гЪЦИ, ГЪциии, кой прегрешава тууук!!Да не го емнЪ и азз! Mr. Green Twisted Evil
Честит ви първи април, дИвойкии!
Искам и аз на трена, Фоли, земЪ ма и менИ  Crossing Arms
Днес ми е много шантаво, и с този режим, дето го смених вече не знам къде съм, що съм Crazy
За триците да помагам и аз в снабдяването?
Кремена, добре са ти казали момичетата преди мен, дано бързо мине и намериш подходящо решение на проблема!
Днес мъжО има Рд, ето почерпкЪ
Весел ден! Hug и http://uk.youtube.com/watch?v=IrP9anxy0pY
Абии шти кажа- Фоли е  Mr. Green

# 418
  • Пловдив
Добър ден момичета.  bouquet
Приемате ли новички. От днес съм с вас на диетата. Всичко съм прочела, и старите теми . Имам само един въпрос, задължителни ли са триците от началото на режима или мога да не ги ям, защото хич не ги обичам . И може ли червено вино, защото не съм добре със сърцето и личния лекар ми препоръча вечер една чаша червено вино. Благодаря ви предварително. Hug

От доктори съм чувала, че е по-добре сутрин на гладно. Може да пробваш в комбинация с трици дали няма да стане добре.  Mr. Green

Кремена, здравето е най-важното. Живот и здраве се оправи, после ще видиш и прецениш. Девил имаше някакви обриви, след като започна режима, казаха и  че не е от него, но все пак поговори с нея, може да ти каже по-подробно.

# 419
Добър ден момичета.  bouquet
Бойна славаможе щото си в четвРътааааааааа Hug rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoи да едеш трицииииииииииии Naughtyщеш не щеш тВа е положението.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:15 от perlata

Общи условия

Активация на акаунт