Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 557
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 390
"Геци, проблемът ти е никакъв. Не е кой знае какво да се изпратят. А като знам колко по-хубаво е с тях..." - Аби, мерси мила !!!   bouquet  Знаех си, че ще помогнеш! Мерси за готовността за помощ, ангажирала съм едни приятели от София да ми купят овесени - макар че и пшеничените са си ОК! Ама като ми ги донесат - ги почвам !!!   chef  Сънче - мерси за подкрепата  Hug
Вещиииии - тиганчето е малко!!!  fight - Трябва по крути мерки !!!  Naughty

# 391
Слънчице,
благодаря за сърдечното посрещане.
Тръгвам от 85 кг. при ръст 173. Оптималното ми тегло според д-р Дюкан е 65 кг. А и години наред /преди да родя първото си дете/ поддържах такова тегло.
И това със закуската голям зор.....от години не закусвам. Sad Ей затова не обичам диети - ще трябва да си променям навиците, което за едно изпечено Теле си е цяло изпитание.

# 392
Добре де, ето ме....Бубулинка ме нави да надникна и при вас. Пък аз съм просто поредната мама, дето й се реве на глас, като се погледне в огледалото. Ще ме приемете ли в отбора?
И веднага питанка - до колко часа едно ядене се приема за закуска? Щото не мога да си представя да стана и първото нещо, което ще направя да е да дъвча....

Добре дошла   bouquet И аз нямам навика да закусвам, но докато стане кафето, лапам 2-3 лъжици трици с кисело мляко, накиснати от предната вечер. Свиква се  Wink
Имаме среща на 05.04.2008, в 14,00 при Евридей.

# 393
Бачи, и ти ги любиш, знам аз. Ай да ходим да ги видим. Hug
...  newsm78 Много път... Rolling Eyes
[/quote]

Който тръгва да тръгва, няма да ви чакам цяла сутрин да се натуткате. Я кво слънце е newsm03

Чудя се от три дни, къде ни е стихоплетсващата. Амсиииииsmile3514

# 394
foli, е ся ли? И да поработиш над титлата........

# 395
Eee, Геци, ти на майтап ме взе  Mr. Green Те не са за мен всичките пакетчета, делнах ги с приятелка, ама днес ще ходя пак  Mr. Green Правих си за закуска - баница   chef Голяма вкуснотия, но не посмях да хапна повечко, че рецептата е  с 200 гр трици  Grinning ще имам за още 3-4 дена, айде да почерпя
Рецептата е на Зелена ябълка  Grinning
п.с. сега погледнах в сайта с рецептите, май е на Бачи  newsm78

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 11:31 от amerie

# 396
Честит първи април,цяла ескадрила сме, даже две!
Вещи, мерси за променените килограми.Хич не съм видяла, че ме има- дали не съм оглупяла от липса на сладичко smile3537Пиги- ЧРД
Милена Михайлова- добре дошла!
Духи Пухи, не се отчайвай, аз задържах 20дни- и после оооооо, удоволствие!
Отслабващ ден на всички!

# 397
rali_smiles, няма да удетиш кога ще ги пребориш някакви си 20 кг с Дюкан и с нас!  Hug Успех! С теб сме!  Hug Играчка-плачка ти е дала добър пример за закуската - достатъчно е да хапнеш 1 чаша обезмаслено кисело мляко с 3 с.л. овесени трици (накиснати поне 15 мин. по-рано  Simple Smile). А може и 1 дюканска палачинка или кексче с трици на МВ...  Peace
Амери, ммм как само изглежда баничката!  Crazy eat

# 398
  • Пловдив
Фоли, като минеш през Пловдив вземи и мен  

# 399
Здрасти, сладурки  Hug
Честит Ви ден на шегата.
Пиги, честит рожден ден. Да си жива, здрава, много късмет и усмивки  bdbaloni

Абинцее, ако няма да те затрудним, идеята ти е прекрасна. Аз искам двойна дажба, че и мъжлето консумира заедно с мен  Heart Eyes

Марини, благодаря ти за поканата, голяма слабост ми е Балкана  Hug

Вещи, Фоли, Съни, Елена, Гуди, Насти, Славе, Фенси, Орелия, Перличка и всички, които не споменах поимено, весел и усмихнат ден, милички  Hug

Опс, най-важното забравих: моя + изчезна, няма го вече.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 11:38 от МАМS

# 400
достатъчно е да хапнеш 1 чаша обезмаслено кисело мляко с 3 с.л. овесени трици (накиснати поне 15 мин. по-рано  
Така ли е правилно,защото аз не ги чакам,а си ги ям веднага  newsm78 .Като набъбнат не ми харесват  Sick

# 401
  • Пловдив
Вещиииии - тиганчето е малко!!!  fight - Трябва по крути мерки !!!  Naughty

Аз и без това съм изтребител-бомбардировач  

# 402
  • София
Добро утро, дюканки!

Черпя кафенце и ви поздравявам за минусчетата.
Вещи, аз съм вече в четвърта фаза, можеш да ме пишеш там - смених си ника с по-кратък - старият беше Блондинка в книжарницата, пояснила съм го в допълнение.....
Останах си на 57 кг. Бях свалила и под тях, но не се задържат за постоянно, така че 57 си е точно. Продължавам напред внимателно, въпреки че има дни, в които изкушенията са повече и е трудно да се устои, но пък има и разтоварващи дни и нещата се компенсират....

Приятен и успешен ден на всички!

# 403
Здравейте момичета,

Благодаря на Вещи и Зеленкото за информацията, относно рецептите. Вещи, корекцията е направена  Peace Днес ще сложа една рецепта за трета фаза, която с малко корекции ще става и за втора. Зеленко, и снимки ще има скоро. Като готвя следващия път даденото ядене - ще го снимам, че нямам навика да правя снимки докато готвя и за сега нямам Simple Smile

Пиглет, успешна трета фаза ти желая  Peace

Пеги, на теб честит рожден ден! Да си жива, здрава, много усмихната и успехи в дюканстването   bouquet

На всички други едно голямо гуш  Hug

# 404
Вещи това в подписа ти " имам си триНки, ама добрички..." хаххахах ама съм луда. Аз помислих, че имаш ТРИЦИ, овесени трици, които са добрички и правят чудеса. Хахахахах
Съвсем се побърках с тоя Дюкан.

Общи условия

Активация на акаунт