Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 542
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте отново,
Как сте държите ли фронта?Аз пия вода като невидяла,и после през десет минути до тоалетната.Иначе ми пресъхва устата.Сутринта изядох половин кофичка кисело мляко с трици.После изпих около 100 мл нискомаслено прясно мляко, а сега на обяд ще изям едно кисело мляко.Не ща да видя месо.Повдига ми се вече.Казах ,че по принцип не съм месоядна.
Aми хубаво, но този режим няма как да се получи без месо Peace

Ей ще ме скъсате бе, не трябваше да правя коремни Joy
Бойна слава newsm62
Перле, ние ще кажеме на мъж ти, не бери грижа hahaha

Amidala, прави си палачинката или кекс вечерта Peace И аз не ги ядях по същата причина триците - повдигаше ми се. Разбирам те, но се опитай поне.

# 436
  • Варна
Ау, вие изтрещЕхте, бе!
Честит ден на лъжата!  smile3532

# 437
  • София
Не съм се сетила от вечерта да си правя палачинката, ама до сутринта няма ли да стане на подметка  newsm78

# 438
Перле- rotfImbo rotfImbo rotfImboабе и аз съм от рогатите , ама не офффсъ,а коч newsm62
Пигито има днес рожден ден-Жива и здрава и много свалени кг newsm59
/ейййййй,че много прасенца се събрахме на едно място smile3534/
2 в1-ама хич не ти се вързах на признанието за прегрешението.
Имам друго мнение за теб-ти си една от стриктните Heart EyesУспех  newsm10

# 439

Фен, ама нали не можело алкохол, а пък моето  вино е вкиснало като оцет.
Eеееееееее такива любознателни  newsm53  новобранци не сме имали тука ,нали момичета  newsm47
Лично мен много ме затруднява въпроса ти  newsm78 rotfImbo
А за самолета ако го вдигнеш , ще стане по-малък ! Laughing

# 440

Ха така!А уж сме едно .Чакай да порева ,преди да ме е почнал newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 441

Нямам време да печа палачинка сутрин, че бързам за работа, дайте някаква друга бърза рецепта, моля  Praynig

А защо сутрин? Аз правя 6 палачинки в неделя и имам за цяла седмица по 1 на ден. ивувам ги във фолио в хладилника и няма проблем. После кеф ти ги затопли, кеф ти студени.
Аз често ям палчинка с някакво месо. Ям я като хляб Simple Smile И а знямам време за дюнери и тн.

Отивам до Метро и Технополис за Формички за кексчета. Искам от ъия дето са като тава с дупки за мъфини. искам да пека по няколко наведнъж.
Също и скара, ще купя. Дамаянти как си ги мисли тия неща Laughing И аз искам! И трици, ще купя 5-6 пакета, че да ен вземат да свършат. Все нови се присъединяват Simple Smile, но мен ме радва това, че на някои не им харесват.

# 442
По-бързо, лесно и вкусно от кексчето в МВ няма!

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:06 от Боби1973

# 443
  • Пловдив

Ха така!А уж сме едно .Чакай да порева ,преди да ме е почнал newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Ми ние да те излекуваме от сърцебиенето, виж какви добри другарчета сме  

# 444
  • София

Мерси, ще пробвам така, не съм се сетила       bouquet   

# 445
Малиииииииии,Пиглет,ама верно съмОфсъъъъъъъъъ ooooh! hahaha hahaha Joy Joy Joy JoyНищо де-простено ми е Laughing
Виждам ,Вещи,виждам и очилата ще си сложа.По -добре да ви видя

# 446
Момичета ,хляба от трици и не само хляба а всички рецепти с трици могат ли да се ядат по цял ден сутрон ,обед и вечер или поне ве4ер и сутрин/задължително/

# 447
Ад като лъжа се изчервявам до ушите  Embarassed Embarassed Embarassed и затова си трая

# 448
Направо станах разногледа...И леко се подсмихвам под мустак!
Чета и не вярвам на очите си...във вихъра си сте! А спящата ми тиква се чуди кое лъжа, кое измама, кое истина?! Щурмоваци, изтребители, бомбардировачи...Лудница! #Crazy
Аз пък да си кажа...приближавам 54...малко съм отгоре, но вЕрвам, че днес и утре ще се оправят нещата и реших вече от протеиновия четвъртък влизам в трета, пък каквото сабя покаже!
Перле, надявам се да отскочиш...аз съм там до септември, май! Hug
Пиги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Само хубави мисли и изживявания да те спохождат!
Пилито, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЛЮБИМИЯ! Поглези го днес...
Mamica, невероятна мацка...и какви крака!  ShockedПожелавам ти от сърце да ни покажеш същите снимки с тазгодишна дата!
Продължавам да ви чета, веселушки такива! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:47 от marini

# 449
Здравейте момичета! Честито на всички олекнали! Аз съвестно режимствам, но нямам време да пиша, чак компа не мога да включа!  Кантарът вече се колебае между 56 и 55 кг, но не съм го заковала, та не променям още линийката Blush Но видимо обиколките намаляват и съм много щастлива от това Heart Eyes Вече съм 5ти ден ПЗ! Време ли е вече да премина към протеини? Не мога да си определя точно дните? 3П, 4ПЗ добре ли е? Чудя се, защото не мога да издържа много на чисти протеини Embarassed

Благодаря ви, че ви има! Вие сте голяма работа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт