Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 546
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден момичета.  bouquet
Приемате ли новички. От днес съм с вас на диетата. Всичко съм прочела, и старите теми . Имам само един въпрос, задължителни ли са триците от началото на режима или мога да не ги ям, защото хич не ги обичам . И може ли червено вино, защото не съм добре със сърцето и личния лекар ми препоръча вечер една чаша червено вино. Благодаря ви предварително. Hug

От доктори съм чувала, че е по-добре сутрин на гладно. Може да пробваш в комбинация с трици дали няма да стане добре.  Mr. Green

Благодаря ти ЗлаВещица. Значи , казваш да забъркам триците във виното. Ще кажа на жената да ми го забърква сутрин. Ама това на гладно ли?

# 421
 newsm43    wflag
АйдИ да си призная май,а  fiuuuuuu
Послъготих малко,ама то дюканки освен красиви и скромни, са и умни   superuu .Та, не ми се вързахте много.Вярна е,че щерката си направи въпросното изкушение,ама аз,с моя прословут инат (мъжО вика даже,че понякога ми е в повече   angel008 ) тц  Naughty ,даже не го и помирисах.Сега си стои в кутия точно до кутията с триците и най-важното е,че даже не ме съблазнява.
Вещи,пък ти давай смело с тиганЯ.То нали знаеш,че дете и жена сутрин още със ставането е добре да им цапнеш по едно зад врата,щото те през деня все ще я свършат някаква ,с която да си го заслужат.А пък и аз с тази лъжа направо си плача за малко потупване  smile3506 .
  love001

# 422
  • Пловдив
За закуска де. Вместо мляко с трици ще лапаш вино с трици  Crazy
Това за Бойната слава беше  Sunglasses

# 423
Добър ден момичета.  bouquet
Приемате ли новички. От днес съм с вас на диетата. Всичко съм прочела, и старите теми . Имам само един въпрос, задължителни ли са триците от началото на режима или мога да не ги ям, защото хич не ги обичам . И може ли червено вино, защото не съм добре със сърцето и личния лекар ми препоръча вечер една чаша червено вино. Благодаря ви предварително. Hug
Фолиииииииииииииииииможе щото си в четвРътааааааааа Hug rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoи да едеш трицииииииииииии Naughtyщеш не щеш тВа е положението.
Замени червеното вино с уиски по-полезно еза сърцето! Mr. Green

# 424
Момичета ще се наложи да сьм нережимна една седмица. Мислих,мислих.Ами няма начин. Много са гадни пьпките и сьрбят.

Креми, миналото лято направих грешката да изям в един ден кисело млясо и сладолед. На другия ден цялата бях в червен обрив, който ме сърбеше и болеше, а краката ми бяха в мехури и червени петна. Лекарката ми каза, че съчетанието слънчева алергия и млечни продукти ми е повишило белтъка в кръвта. Препоръча да пия сок от лимон и да пия в големи дози витамин С.  Peace

# 425
За закуска де. Вместо мляко с трици ще лапаш вино с трици  Crazy

Благодаря ти госпожо, много си  любезна. И последен въпрос за днес, че много съм се ентусиазирал , може ли вместо извара, да ям сирене , защото в нашето село не продават извара. И как да си намаля самолета, че ми е голям.
Фен, ама нали не можело алкохол, а пък моето  вино е вкиснало като оцет.

# 426
Здравейте отново,
Как сте държите ли фронта?Аз пия вода като невидяла,и после през десет минути до тоалетната.Иначе ми пресъхва устата.Сутринта изядох половин кофичка кисело мляко с трици.После изпих около 100 мл нискомаслено прясно мляко, а сега на обяд ще изям едно кисело мляко.Не ща да видя месо.Повдига ми се вече.Казах ,че по принцип не съм месоядна.

# 427
За закуска де. Вместо мляко с трици ще лапаш вино с трици  Crazy

Благодаря ти госпожо, много си  любезна. И последен въпрос за днес, че много съм се ентусиазирал , може ли вместо извара, да ям сирене , защото в нашето село не продават извара. И как да си намаля самолета, че ми е голям.
Фен, ама нали не можело алкохол, а пък моето  вино е вкиснало като оцет.
Я, да се разберем  NaughtyТи прочете ли първа страница?Може ли ,може ли -нищо не може NaughtyКакво питаш за червено вино ми и аз имам слабо сърце и алкохол не пия,ама като видя хубав мъж аритмия получавам EmbarassedКак да се лекувам сега? ooooh!

# 428
Я, да се разберем  NaughtyТи прочете ли първа страница?Може ли ,може ли -нищо не може Naughty
[/quote]

Четох я, ама там не пише дали може да се замени, или не съм видял.  newsm78

# 429
 newsm47
Минавам и отлитам!
Направих си коремната гимнастика с вас Joy
Успешно се боря с кантара и себе си Joy
Липсвате ми!
Пиги, newsm59 да си жива и здрава, с много сбъднати мечти!
 welcome на новите - успех!
До после, хубав и смешен ден! newsm62 smile3503

Бойна слава, ако намалиш самолета, няма ли да ти се помрачи славата? Wink

# 430
  • Пловдив
като видя хубав мъж аритмия получавам EmbarassedКак да се лекувам сега? ooooh!

Перле, кажи на мъжа ти, той ще те излекува  Joy  Joy  Joy

# 431
За закуска де. Вместо мляко с трици ще лапаш вино с трици  Crazy

Благодаря ти госпожо, много си  любезна. И последен въпрос за днес, че много съм се ентусиазирал , може ли вместо извара, да ям сирене , защото в нашето село не продават извара. И как да си намаля самолета, че ми е голям.
Фен, ама нали не можело алкохол, а пък моето  вино е вкиснало като оцет.
Я, да се разберем  NaughtyТи прочете ли първа страница?Може ли ,може ли -нищо не може NaughtyКакво питаш за червено вино ми и аз имам слабо сърце и алкохол не пия,ама като видя хубав мъж аритмия получавам EmbarassedКак да се лекувам сега? ooooh!

Перле, много си лоша  Laughing Hug
Бойна слава,  наистина, прочети от 1-ва страница инфото  Peace Ще ти даде много отговори Peace

# 432
като видя хубав мъж аритмия получавам EmbarassedКак да се лекувам сега? ooooh!

Перле, кажи на мъжа ти, той ще те излекува  Joy  Joy  Joy
Да кажа ,а бой после Joy Joy hahaha hahaha

# 433
  • София
Момичета, нещо хич не ми вървят тия трици, от вечерта ги накисвам в кисело мляко и сутрин едвам ги преглъщам  Sick
Нямам време да печа палачинка сутрин, че бързам за работа, дайте някаква друга бърза рецепта, моля  Praynig

Между другото преди малко чух реклама по радиото /слушаме Радио 1 в работата/ на Дюкан - двете книги рекламираха  Grinning

# 434
Блондинка, качвам по 1,5-2 кг през седмицата и през П-ден всичко си "отива".  Grinning Успех с бебеправенето!  Hug Да се похвалиш скоро!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
ОриHug Честито минусче!
Кременка, горе главата! Всичко ще се оправи!  spoko Успех на работа! А за подкрепата - винаги можеш да разчиташ на нашата!  Hug
Пиленце, честит рожден ден на мъжа ти! Да е жив и здрав и да сте много щастливи заедно!  newsm59
Невджин, без месо трудно ще се получат нещата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт