Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 536
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 465
  Hug на дамите ,

пигито  newsm67& nbirthday.....
днес си задържам Sad,,няма овесени трици в стара-загора Confused за това  с ленено семе и к.мляко закусвам Weary
става ли?? Thinking

# 466
Ей,пиле,това е за мъжо ти http://www.jasmin-yambol.com/products/pic49.JPGНадявам се,че не режимен newsm78Да ти е жив и здрав и с много внимание и любов да те обгражда Hug
Мамица,страхотно гадже. smile3501В най-скоро време да покажеш подобни снимки Hug
Специален поздрав за всичкиhttp://vbox7.com/play:c70c558a

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:01 от perlata

# 467
ПрисиHug
Диаметър, и теб не са те подминали режимните кошмари.  Laughing
Мими-Деси, мелиш ли го лененото семе? Опитай да се снабдиш с овесени трици, нищо не може да ги замести.  Peace

# 468
Аби - ако никой няма нужда аз ще ги взема с най-голямо удоволствие! Все пак давам път на Варненки, ама ако скоро някоя не се обади - съм ги взела като нищо !!!!!!  Peace   bouquet

# 469
      newsm78 Имам питанка-може ли да се ядат бонбони  Солано-нали са без захар, че като изляза все ми се прияжда нещо  та с тях да си потушавам  глада.
  Thinking И още една питанка- имам колежка, която се запали по нашата диета, но живее на село и доста далеч от града. Има си мляко ама то си е пълномаслено-някой знае ли  някаква домашна технология за обезмасляване / освен обирането на маслото -освен ако това е достатъчно/ и получаване на мляко - прясно и кисело с 0,1% масленост, че жената стриктно спазва всичко, но тук  й е проблема и нещо бавно  й върви свалянето на килцата.
   Отдавна не съм се появявала, но пък и  #2gunfire нямам големи промени -0,5 и то за около близо месец-някакво голямо задържане пак стана, ама вече  им свикнах та затова си трая, инъче пък на см.  има щом дрешките се поразшириха  hahaha

# 470
  • Варна
до момичетата от варна-някой купи ли си новата книжка на Дюкан.Вчера обикалях по книжарниците-казаха ми че днес ще я има във Варня  bouquet

# 471
след уикендското ми прегрешение туко що се качих на кантара и........,викам си е сега ще ми излезне през носа ,а и доста време задържах та.... Thinking,а то отчете - 2кг.,супер ,направо,а иначе сега съм толкоз стриктна,чееее и не помислям да прегрешавам,сега 68кг е добре,но трябват си ми моите- 58,лелеееееее

# 472
Присила, всичко е много индивидуално, всички момичета тук винаги са го казвали. Аз започнах от много кг., то се вижда, първите 10 си заминаха за малко повече от месец.Следващите 10 ги мъчих 2-3 месеца. Сега вече на 2 седмици - по едно кило. Зависи как реагира твоя организъм на режима. Какво имаш предвид "уморена" от режима, и аз се чувствам уморена, но не от режима, а от готвенето. Все си викам, ако има кой да ми готви - мога да издържа още 1-2- години Laughing

# 473
Аби, благодаря за предложението , но аз съм се запасила- имам 3 пакета от големите. Благодаря, все пак, ако закъсам ще свиркам  Hug.
Колко са големи големите? Аз съм виждала само от 200 гр.

# 474
Аби, благодаря за предложението , но аз съм се запасила- имам 3 пакета от големите. Благодаря, все пак, ако закъсам ще свиркам  Hug.
Колко са големи големите? Аз съм виждала само от 200 гр.

По 750 гр. са големите.

# 475
  • Варна
В големите пакети триците не са фини!

Аби, аз искам, но все пак кажи по колко бройки можеш да отпуснеш?

# 476
Нели ВБ, шегуваш се за бонбоните и млякото, нали?!  Wink Честито минусче и не се отайвай заради дългите застои!  Hug
Вероника, честито намаление!  Hug Без прегрешения вече, нали?!  Wink

# 477
Орелия, мерси за вица! Joy

# 478
Нели ВБ, шегуваш се за бонбоните и млякото, нали?!  Wink Честито минусче и не се отайвай заради дългите застои!  Hug
Вероника, честито намаление!  Hug Без прегрешения вече, нали?!  Wink

Naughty Сън не се шегувам-отдавна исках да ги задам тези въпроси, но все не ми оставаше време. Това , че е първи април съвсем не е шега питам съвсем сериозно и даже седя на компа и чакам отговор!

# 479
Егати.. всички прегрешават и свалят.. това какво еееееееее  smile3514
Уф ще си ходя режимна и дебела и тва е  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт