Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 544
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 480
Аби, може ли да ти подтвърдя утре, защото след работа ще мина през Пикадили, където разбрах, са заредили с трици. И ако няма вече, ще ти дам моята бройка.  Hug

# 481
  • Пловдив
Нели, бонбони не може, не само захарта е проблема в тях.
Млякото - аз съм казвала много пъти, та Съни не може да ме обвини, че се шегувам - аз съм на домашно козе, по лични причини. Не може да се обезмаслява, освен с обиране на каймака няколко пъти. С това си обяснявам бавното сваляне, но пък не съм се разбързала чак толкова много и съм доволна. Успокоявам се с мисълта, че в него поне няма нишесте и въглехидратите са много по-малко от купешкото. Е, ако имах възможност бих си купувала от магазина, но понякога човек няма избор.

# 482
Егати.. всички прегрешават и свалят.. това какво еееееееее  smile3514
Уф ще си ходя режимна и дебела и тва е  newsm45
А,това не е вярно Naughty  action032Ти си бъди режимна и след това ще  newsm19с нас от кеф Hug Hug

# 483
Вещи, тъкмо щях да пиша за твоето мляко.  Hug

# 484
  • В най - голямото село
Здравейте!
Не мога да смогна да ви изчета.  Laughing
Днес ми е 5ти ден  от ударният режим, килограмите са ми -3.
Може и някой да го е писал, но и аз да кажа: последният път си купих триците от Пикадили в Молла на Стамболийски. Дано съм помогнала на някой в търсенето.

Много минусчета на всички , а на празнуващите

# 485
    Hug Благодагодаря ти Вещи, както винаги си най-вещата. Ами и аз това предложих на колежката за млякото, но виж не се сетих да й кажа 2 пъти да го обезмаслява, че тя жвее в едно село дето пътните й са 5-6 лева и на 1 час път от  града и просто е невъзможно да ходи да си купува  млякото  освен да си го купува с касите за по 1 седмица напред.
   Thinking Само за бонбоните да ми разясниш, ако  може по-подробно, нали тези Солано уж са за диабетици -кои  други съставки пречат за нашия режим?

# 486
  • Sofia
 И аз прегреших в неделя, но без да препоръчвам не се давам за пример, но днес съм - 1кг  Simple Smile Организма понякога се шокира и след прегрешението тръгва надолу. Но пак повтарям не го правете.Има диети, в които е задължително да имаш 1 ден почивка, ден, в който можеш да ядеш на корем каквото си искаш.
Относно козето мляко -  ако имах от къде да си го купувам щях да съм само на козе. това е най-хубавото мляко, което е идеално за диети

# 487
Аби, аз искам, но все пак кажи по колко бройки можеш да отпуснеш?
Фините свършиха. Бях взела 50 кутии. В магазина са останали около 40 пакета, но само от по-едрите, в разфасовки по 200 гр. на цена 1.80 лв. Имам телефона и мога да ги помоля да ги приберат. Аз тях ги мелям в кафемелачка, за да станат фини.  Simple Smile

# 488
Хайде на следобедно кафеи на сладкишче Напълно режимно е Naughty

# 489
Перличка, смях се отсърце на тоя клип! Разби ме, тоВа КоТиЩе е върхъъъъ, като не знае за Дюкан да си играе аеробиката  Joy Joy Joy  И за кафенцето, благодарско!!!
Цитат
Егати.. всички прегрешават и свалят.. това какво еееееееее 
Уф ще си ходя режимна и дебела и тва е 
Не е вярно Духи Пухи - който не съгрешава сваля по бързо! Това от личен опит и от наблюдения! Не може да не си възнаградена за упоритостта си, СпоКо!   Hug
И с тия прегрешениЯ паК се увличате момичета... Я се стягайте, или не искате да сваляте се чудя? Не вървам да гафите и да не ви се отразява - айде, не вярвам! Wink  Сете се какво казва Дюки за балона и топлийката! Аз все това се сещам като се изкуша и успявам да се преборя!Успех! Hug Hug Hug
Пиленцеnewsm59 на полвинката ти! Да се обичате много и за винаги!  bouquet

П.С. Перле, върнах се да добавя нещо за теб, щото ме зарази с тая Котана, и за всички Дюканки ...Да се поразкършим малко след обед...http://vbox7.com/play:c461dbb6   bouquet

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:57 от Mimi_Georgieva

# 490
  • София
Много ви благодаря за сърдечните пожелания за половинката, Сън, Марини - Успешна трета фаза Hug, другата седмица и аз съм там; Дори, Диаметър, Боби, Перле,Мими Hug
За триците, ако не стигат като бройка, да купя и аз?Да ги дам на Аби и нататък...
КриЯко те е метнала Бачи Whistling  Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:59 от pilito

# 491
Мале Перлеееееееееее - изглежда божествено !!!!  newsm51  Мерси !!!  newsm74

# 492
Такаааааа, тоя Техно Маркет е голям боклук. Никога нищо нямат. Все пак врътнах до Технополис и си ЗАкупих същата скара/плоча като на Дамаянти. Сега мятам една пастърва да я видя дали, ще се чувства уютно вътре.
Дамаянти  newsm20

# 493
  • София/Осло
Eй ме.... ако щете вЕрвайте не е първоаприлска..гостите ми си отидоха- кой по арабско ,кой по балканско  и вече съм на линия за форума  Laughing Laughing
ВидЕх ви на срещата - налендзени като краставици  Mr. Green

# 494
пО ПРОБЛЕМА С НАМИРАНЕТО НА ОВЕСЕНИ ТРИЦИ ЩЕ ВИ КАЖА,ЧЕ АЗ СИ ГИ НАМИРАМ ЗАСЕГА ЛЕСНО ОТ ЕДИН ДИЕТИЧЕН/ДИАБЕТИЧЕН МАГАЗИН ДО ХАЛИТЕ,НА "ЕКЗАРХ",ВИНАГИ ГИ ИМА

Общи условия

Активация на акаунт