Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 527
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте дами,
Влизам за малко само, да се отчета и отивам да работя. Днес правя два месеца, стриктно си спазвам режима и резултата е минус (почти) осем килограма. Вещи, ако не те затруднявам, моля коригирай ме в табличката. Мерси.  bouquet
Приятен ден на всички Hug

# 496
Аби, може ли да ти подтвърдя утре, защото след работа ще мина през Пикадили, където разбрах, са заредили с трици. И ако няма вече, ще ти дам моята бройка.  Hug
ОК.
За триците, ако не стигат като бройка, да купя и аз?Да ги дам на Аби и нататък...
Ако имаш наблизо. Че в нашия магазин останаха само едрите, а те май си нямат много фенове.  Simple Smile
Бачи, Бачи, направо си стресирала Кри!  Joy

# 497

Здравейте,досега само Ви четях,а сега се престраших да ви пиша.Имам един въпрос към вас от 13 дена съм режимна ,първите 5 дена свалих 3 кг,но после се раболях пих хапчета,смуках за гърло, и до днес още задържам кг.Възможно ли е от лекарствата да задържам вече седем дни? newsm78

# 498
здравейте.
Виното с триците го изядох, по-вкусно нещо не съм ял.Party
Мамица, честита нова скара, ще намина да пробваме рибката, от мен оцета. Hug
Сънрайз, а ти колко килограма имаш да сваляш?
Деаткаа, привет,  липсваше мииии love001

# 499
Сънрайз, 3кг за 13 дни никак не са малко, така че не се притеснявай, следващия кг ще падне скоро!

# 500
Перле-Мерси за кафето ,кексчето го отказвам Heart Eyes
Деата-Добре дошла  bouquet Я се представи на новичките Mr. Green
Духи пухи-Те така си говорят,но иначе са си режимни и затова имат намаление Grinning
яяяяяяяяяя,и Мимето се е хванала на въдицата  newsm62
1-и април е момичета smile3534

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:23 от Piglet__

# 501
Срам ме е да си призная какви ги свърших тези дни Blush Изкарах си аз 3 дни на протеини- 2 кг.Преминах и на смесения,нооооо....тук вече съвсем се омотах.Умирах за зеленчуци.Съчетавах ги с протеини точно 1 ден.На следващият ден вече щях да се гръмна,ако не изям плод #Cussing out Не можах да се стърпя- хапнах ябълка.Днес портокалче на закуска.Резултат още -1 кг.Шегувам се със себе си като си казвам,че аз направо си влязох от раз в 3 фаза Laughing Съвсем се изгаврих с режима,разбирам това.Но тялото ми просто жадува за плодове и зеленчуци(а никога през живота си не съм обичала да ги ям).Протеините продължават активно да участват в менюто ми.Да си призная- не ми е и хрумвало да хапна нещо тестено,сладко,опаковано и вредно.... Naughty
Но от 27.03.нямам ден пропуск без тренировка!Минимум 1 час-адски много се потя и някои дрехи вече влизат по-добре Flutter Мисълта ми е,че явно в случая мен ме спасява спорта и безумно подобреният режим на хранене.Желая успех на всички Heart Eyes

# 502
Искам да питам за шунките, ако може да ми кажете какви марки ядете, ако хапвате от тях де

# 503
имам да свалям още 8 кг поне Laughing

# 504
  • Варна
Диаметър, мерси за отговора. Знам ,че свалянето е индивидуално, но аз нещо зациклих. Под умора , какво имам впредвид - ами първо се чуствам непрекъснато уморена, второ взе да ме затруднява това да се чудя какво да ям 5 пъти на ден и трето последната седмица се улавям, че се опитвам при всяко ядене да заменя месото с нещо друго . 3-дни изкарах само на палачинки,  режимни кексчета и млечни, а сега в ПЗ дните май наблягам повече на салатите. Направо не ми се яде, като видя месо и понеже знам че трябва редовно да се хапва , се чудя какво да измисля , което да е режимно и да не е месо и почва да става много сложно.
Снежи Съни ,аз си купих книгата, днес май навсякъде я има. Видях я в Буквите и в Параграф22 по Княз Борис м/у Черно море и ВИНС-а. Има и другата за режима.
Аби, отговорили са ти - едри са триците от големите опаковки, ама аз едрите по-ги харесвам на вкус.
Dahlia , честити 2 -месеца с Дюкан   bouquet. Дано скоро постигнеш желаното тегло.

# 505
Момичета,здравейте HugНаправо сте неуморни,имам много да наваксвам с темите ooooh!Искам да ви питам ,може ли всеки ден да се хапва кекече от МВ newsm78.И още на вас парафиновото олио действа ли ви. smile3501Браво на всички с минуси,за разлика от мен.

# 506
Искам да ви питам ,може ли всеки ден да се хапва кекече от МВ newsm78.
Ми аз не съм се замисляла, но май бяха 3 с.л. трици на ден. Не съм сигурна дали сутришната доза трици с мялко влиза в тази сметка. Аз спазвам общо закуска, палачинки, кесчета около 3 с.л. на ден.
Я да кажат ВЕЩИте.

# 507
  • Пловдив
3 с.л. за целия ден

# 508
Пиле, много боен аватар  Laughing Да ти е живо и здраво мъжлето  nbirthday
vichi95, аз лично си хапвам всеки ден кексче ( правя си го с дневната доза трички) Peace Днес разнообразих с баничка, но така ме изкушава да си резна още едно парче Mr. Green
Орелия  Hug
Сладурки, някой пие ли протеинов шейк на "Хербалайф"  newsm78 Днес ходих на една тяхна сбирка  Mr. Green Искаха и с некъв чай, да ме черпят, ама аз не ще си разваля диетата  Wink Знам ли кво има вътре? Голямо убеждение, че ще отслабна с техни продукти  Close Нещо съмнително ми изглежда  Sad

# 509
ПИГИ честит рожден ден и всичко най най newsm59 nbirthday Tada  ura

Общи условия

Активация на акаунт