Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 524
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 510
Амери, от Хербалайф качих 10 кг, трайно. Naughty

# 511
пила съм този чай за отслабване на хербалайф, но ефект нямаше никакъв. единственото което наистина им е хубаво е алое вера-за пиене.
колкото до киселото мляко -аз си купувам по 10-12 защото после трябва в последния ден да обикалям града да го търся.

# 512
  • Sofia
Най-накрая намерих начин да си ям триците с удоволствие. Сигурно и други си ги ядат така, но да споделя моя начин: стоплям половин чаша мляко / 0.1%/, слагам 1 таблетка подсладител, една ванилия, триците и канела. След 10 мин. имам прекрасна сладка каша, която много ми харесва.
 Имам вече и електронен кантар от вчера, така, че вече със сигурност знам, че днес бях 64.3 кг. Laughing

# 513
  • София
Пила съм шейка на Хербалайф, мъжът ми още ме подиграва като се сети, толкова пари за такъв боклук  ooooh!
Не качих, но и нищо не свалих.

# 514
  • Пловдив

Как трайно бря, Дюк не им ли видя сметката?  Crazy

# 515
Без месо не ставало добре,да се отчета хапнах рибка със зеле.Така става ли?

# 516

Как трайно бря, Дюк не им ли видя сметката?  Crazy

Ей , хвана бряяя, на тоз шериф нищо не му убягва:35: Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
  • Пловдив
Здравейте ,Дюканки!

Като видях титлите и нови аватари си помислих, че съм попаднала във форум на армията Laughing . Сега се успокоих, че съм на точното място.
Честито на всички, които имат повод за празнуване!
Пиги Честит Рожден ден ! Здраве и късмет, пари и любов ти желая.
Пиле Да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!
Стискам палци на всички, които мислят за бебенца!

Аз съм си абсолютно режимна, но ям като за световно (режимно) ,защото съм  в ПМЦ. По принцип не обичам сладко, но от два дена съм откачила и нагъвам десерта със степ по 3 пъти на ден !
Тази сутрин имах 200 гр минус и съм доволна!

Смехът е здраве е казал народа! Та по този повод, да ви разкажа две случки ( истински са , нищи че е 1-ви април)
Аз по принцип съм си зиморничава, но от режима го карам на замръзване, особено краката. И за това спя с чорапи( не се смейте хей). А под пижамите обличам и един вълнен потник  Simple Smile. Мъжът ми хич не му допада и постояно мрънка, че съм го дразнела с чорапите!
Българският не му е особено добър ( чужденец е ) и онази вечер ми вика: " Ако мисли, пак спи  блузите и чорапата , марш на балкона"

Като сме на разходка заедно, познати мами от парка, които не са ме виждали от доста време, все разпитват на каква диета съм и аз се спирам да обяснявам на дълго и на широко. Вчера, тойси купува цигари а ние с малчо го чакаме отстрани. В това време , една жена ме пита за някакъв адрес и аз и обяснявам. Идва мъж ми и вика "Момент" и вади разпечатка на първа страница от темата и я подава на жената " Тук обяснено, ние бърза"
После му обяснявам, че жената е непозната и пита за адрес, а той :
Е ,видя ли днес извърши две добри дела - хем и показа пътя, хем и диета и даде, че имаше нужда жената!

Хайде от мен толкова за днес ! Лек и усмихнат ден на всички!

# 518
  • Испания
Здравейте пак, момичета!

Благодаря на всички, които ме поздравиха като новачка тук. Не съм в България и много бавно ми зарежда сайтът и затова не успях да прочета многото написано от сутринта, след като бях писала. Ще ми мине обедната почивка и няма да успея да напиша нищо, затова минах към последната страница.

Днес ми е деветият ден от протеиновите. Първият ден свалих 1 кг, вторият - също, на четвъртия бях общо -4 кг, на шестия -4,5 и днес установих, че общо съм на -5 кг. Утре последно съм в първата фаза. Спазвам стриктно предписанията, не слагам и капка олио на нищо. Киселото, прясното мляко, прясното сирене, които използвам са 0%. Само изварата е полуобезмаслена, защото няма не маслена.

Сантиметри не меря, но от вчера съм с дънки, в които не можех да си напъхам бутчетата, а сега има 3 пръста за проветрение.... Joy

Всички рецепти, които използвам са от сайтовете в интернет и най-вече тези тук.

Видях снимките ви от срещата и открих общото между всички, независимо кой колко кг има да сваля: Всички имат щастлив вид и най-вече искрящ здрав изглед на кожата на лицето /нещо, което забелязах у мен на третия ден/. smile3521

Според Дюкан имам да свалям още някакви си 20 кг - нищо работа! Няма да усетят как ще си идат...  smile3532

Освен храненето, сутрин карам по 4 км на велоергометъра, ходя миним по 1 час бърз ход /4 пъти от и на работа/ и изкачвам стълбите до 5-ия етаж, където живеем. Мъжът ми се смее, че сега ям много повече, отколкото преди, а слабея.

Най-трудно за мен беше да свикна да пия вода. Преди не пиех капка такава. Иначе, обожавам месото, винаги съм пила кафе без захар, без сметана, без мляко и винаги студено. Не обичам топли храни, така че и това не беше проблем. Не ядях хляб. На хормонално лечение съм и това, може би, малко ще позабави нещата, но аз имам търпение...

Е, написах ви накратко това, което исках да споделя. Радвам се, че ви има, че се подкрепяме.

Успех, усмивки и добри резултати на кантара!  newsm39

# 519
  • София
имам да свалям още 8 кг поне Laughing

А аз поне 6 кг.

# 520
  • софия
Здравейте красиви и отслабващи момичета   bouquet
Поздравления на всички, които са успели да свалят излишни килограмчета и грамчета  smile3501   smile3525

Честит рожден ден на ПИГИ. Желая ти много здраве, щастие и успешно сваляне на килограми  newsm59
Аз не съм влизала от 5 дни и имам толкова много да наваксвам, цял ден чета, но все още не мога да смогна  Rolling Eyes
А иначе мога да се похваля, че успях да сваля още 500 грама  Grinning , въпреки че вече съм 9 дни на ПЗ (тъй като трябваше да пътувам ), но от днес вече започвам строго да спазвам режима

# 521
  • софия
Здравейте красиви и отслабващи момичета   bouquet
Поздравления на всички, които са успели да свалят излишни килограмчета и грамчета  smile3501   smile3525

Честит рожден ден на ПИГИ. Желая ти много здраве, щастие и успешно сваляне на килограми  newsm59
Аз не съм влизала от 5 дни и имам толкова много да наваксвам, цял ден чета, но все още не мога да смогна  Rolling Eyes
А иначе мога да се похваля, че успях да сваля още 500 грама  Grinning , въпреки че вече съм 9 дни на ПЗ (тъй като трябваше да пътувам ), но от днес вече започвам строго да спазвам режима

# 522
Амери, и моят мъж още ме подиграва - Как съм можела да давам за мляко с какао 200лв, че и повторих.
Според мен не струва.
Креми , направи консултация с хомеопат. И двете ми деца са с атопичен дерматит и само в хомеопатията намерихме спасение. Пък и не противоречи на режима - без алкохол, шоколад и ментови продукти.
Дано успееш да се справиш, че са много упорити и неприятни тези обриви!

# 523
Деата,да вярвам ли на очите си?Появи се newsm68 newsm68
Mamica,сега видях линийката ти . Rolling EyesИ аз тръгнах от 83кг.Целта ми беше 67кг.,ама око ненаситно, още 1.5кг и ще стигна твоята цел PeaceПожелавам ти скоро да ме настигнеш Hug Hug
smileys,поздравления!  bouquet Hug

# 524
Здравейте и от мен и честит 1 април! Аз няма с какво да се похваля от седмица не съм свалила нито грам или кантара не е наред, сутрин показва едни кг,вечер друго. На всички с минуси честито. А сетих се нещо друго, в Люлин зад търговсия има диетичен магазин и  продават трици

Общи условия

Активация на акаунт