Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 452
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 675
Ха, добро и от мен! Hug Чао, чао на артилерията титли от вчера, ама беше хубаво!  bouquet
Катенце - пак си първа! Бравус! А кафенцето ухае страхотно, само тия малинки ме съблазниха мааааалко. Мерси! newsm51
Уф, най ми е мъчно за плодовете и шоколада в режима, ама пък като виждам резултата си на лице и забравям за тях!!!! Ще изтрая пък, на!
Още го бора аз туй 14-то килце, ама ша падне, ей - няма де да иде! Hug
Атракция, Лени плд, Муцка - браво милички! Супер визия и резултатите ви са на лице! newsm51

Приятен, отслабващ ден с много минуси след празника!   bouquet
Дано всички кантари дето вчера си правиха шеги с нас - днес да отчетат минуси!  bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 07:36 от Mimi_Georgieva

# 676
ДОБРО УТРО!
Таз сутрин изправена ходя - няма изтребители, прихващачи и бобардировамчи, няма и щурмоваци !!!! Laughing Laughing Laughing
Joy Joy

# 677
Добро утро!  Hug

КатеДжин, благодаря за кафенцето!  Hug
Изида, честито намаление!  Hug
Бачи, по-добре ли си днес?  Heart Eyes
Вери, 4 дни нищо не са. Не го брой за застой изобщо.  Peace А шоколад не може никакъв - нито черен, нито за деабетици - никакъв!  Peace

Хубав ден и много усмивки на всички!  Kissing Heart

# 678
Добро утро хубавици!
КатеДжин, благодаря за кафенцето айде ще оставя малинките за след 2-3 месеца
Хубав ден и много усмивки на всички Hug

# 679
Добро утро!  Hug
Напоследък ми е трудно да ви изчитам, затова пиша по-рядко  Confused  
Муцка, страхотна промяна!  bouquet Hug Подреди ли вече къщата?
Мама Веси, Аби, Лени, Атракция супер сте! Heart Eyes  
Сънче,   love001  

Аз  още не мога да се оправя с тая трета фаза  ooooh! В понеделник се сетих, че щях да съм на протеини след като си изядох ябълката  Embarassed ooooh! Затова днес съм на протеини, а утре- на кантара и после на срещааа  newsm44  Всички режимни и примерни старозагорки /и не само/ са поканени   bouquet Приемам предложения за мястото на ЛС  Wink  , часът ще е около 17 .

Хубав ден на всички!  bouquet

# 680
Ох обиколих всички видове магазини в целия Пловдив изобщо не намерих това крем сиренето Екскуиза. Някой ако може да ме посъветва от къде да си го купя?

Аз в събота си го купих от Била, за първи път го опитвам и ми хареса !

В неделя си взех от Кауфланд. И в Сани сьм го виждала мисля.

# 681
Добро утро и от мен!

Кате,
страхотно кафе си сервирала мммммм  Hug
Сънче, Hug
Бачи,туй яйчице много примамливо Heart Eyes
Дано всички кантари дето вчера си правиха шеги с нас - днес да отчетат минуси!  bouquet
Мими, надявам се! Hug
Фенси,  Hug

Ооооох да ви се оплача, нова фонетична кирилица имам с разменени няколко клавиша и един пост го пиша/трия по няколко пъти голям кошмар Mr. Green
Слънчев ден и  много минуси!

# 682
Добро утро, мацки  Hug
Катя джин, мерси за кафенцето, Бачи, ти и закуска си сложила в тиганчето, ммммм  Grinning
При мен още застой  Sad Май, вече седмица стана.
Хубав ден на всички  Hug

# 683
  • София
Добро утро, момичета!

тан4ето83, ти да не си от Изток?
Танче, Тони, да не сте от Изток?  Joy
Тони Hug, честито намаление!   bouquet
Изида Hug, браво, страхотен резултат! smile3525
СТАРОЗАГОРКИ! Днес да сте по-организирани, са разлика от миналата среща да сте с фотоапарат, по възможност цифров, за да ви видим по-бързо! Някой звънна ли на Танита?
Слънчев и усмихнат ден! Hug

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 08:50 от krikri

# 684
  • В най - голямото село
Добро утро,
мерси за кафенцето и хубав ден на всички.
От мен по една

Има ли някой като мен ooooh!  на 4ти ударен ден бях -3 кг, а вчера съм качила един... Защооооооо Това много подтискащо ми действа. Не съм прегрешавала с абсолютно нищо. От Колата Лайт имам чувството , че се подувам/подпухвам, има ли и други на които да действа така??? Иначе продължавам напред днес ми е 6ти ден от ударния режим.

# 685
Mamica – скорошно постигане на целта и да изглеждаш по-добре от тогава, ако има накъде.
Муцка – огромна разлика има, поздравления  smile3501.
lenny_pld – страхотна разлика, още малко до целта. Успех.Това дъщеря ти ли е, аз помислих, че сте сестри.
kalateya-голяма каръщина, хайде нов месец, нов късмет.
Вещи – ще пробвам щрудела, че ми изглежда много вкусен.
Бачи – синузит, гадна работа.Пробвай ако искаш с морска сол затоплена в микровълнова, на мен ми действа.
Amerie-страхотна баница и нея ще опитам.
Успешен ден на всички Hug

# 686
ФенсиHug Heart Eyes
КатеHug Heart Eyes
Чикони, от газираното, както и от соленото се задържа вода. Няма страшно, ще си отиде килцето.  Hug
Кри,  wavey Hug

# 687
Божеее днес сряда. нямам идея какво да ям днес. И утре съм на П. Днес кантара показа повече от вчера  Cry
Прави сте за супата, но нямам време да си направя.  Иначе от течния парафин нямаше ефект кой знае колко. А аз за памперас се бях приготвила.

# 688
Добро утро и успешен ден на всички.
Докладвам: Днес започвам, ама наистина! Още снощи си намерих трици и тази сутрин най-съвестно си опапах порцийката. Стомахът ми изпадна в 5-минутен потрес и размисъл какво, аджеба, му подавам като материал, и реагира възмутено с кански колики, ама оцелях. Даже пих и кафе след това - с подсладител. Кантар нямам, но утре ще взема, така че резултатите в цифри - по-късно. Wink

# 689
Добро утро!
krikri , аз да, и ти ли  Grinning Да правим квартални срещи вече  Joy
Ама нямам намаление  Cry
Даже щях да ви се оплаквам, моята графика е отвратителна!!! Започнах да си записвам вече какво ям и колко съм на следващата сутрин. Ето каква гадост излиза - 71.2  70.7  70.9  70.7  70.6  70.2  70  69.9  69.2(след срещата!)  69.7  70.3  70.1     За 10 дни без прегрешения - един кг ! Ама да ви призная, като гледам повечето от вас какво хапват... ми то ми е яденето до обяд! Снощи четох и си боцках бон филенца - поне 400 гр  ooooh! И се спрях с усилия на волята  Sick
Може и аз да потърся снимка от това време, когато нямах проблеми с пустите кг и си хапвах каквото душа пожелае.

Катя*, със същия проблем съм и аз. Имаме 3 компа в къщи и всеки е различен. Само единият е с бг клавиатура, другите са с нови такива и съответно трябва да се напечатат(а фонетичните им са различни). Просто е кошмар! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт