Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 398
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 750
jana_ : ами ти имаш много малко килограми за сваляне, за това става бавно, Все пак организма ти се стреми да поддържа някакво здравословно тегло, под което вече става опасно да сваляш. До тук резултата ти е просто страхотен. продължавай така и няма начин да не успееш. Поздрави

# 751
Габончи, браво!  smile3501
ПерличкаHug
ЦветиHug
Глезоран, честито намаление!  Hug
Желева, по чашка винце - чак в 3-та фаза и то само на гала вечеря.  Peace
Духи-пухи, честито намаление!  Hug
Жозефина, честити 2 месеца с Дюкан и с нас!  Hug
Яна, добре дошли и на двама ви!   bouquet Успех! Наистина имаш много малко за сваляне, затова бавничко ще стане.  Peace
За тия 5 литра вода- внимавайте да не си повредите бъбреците ,че то и от много и от малко глава боли  Sunglasses
newsm10

# 752
tzvety roussimova, Перле, Сън, слагам сребърна вода и синупрат. Второто помага със сигурност.

# 753
Мерси,Сън!Хармони , Joy Joyна мен ми се пие по-толкова,не я пия насила.Катетър не ми трябва,защото малкия като скочи веднъж на корема ми и работата е готова!

# 754
Здравейте и от мен!  bouquet Hug
Аз наполовина съм ликвидирала + от онзиден!Нооооо има още малко.Странното е ,че днес ми е 4 ден П и откакто съм на П не съм мръднала ,даже имам +!  Cry Cry
Абсолютно непоклатимо режимна съм......пия много вода.....само дето бях в МЦ ама днес май ми е последен ден....дали ще задържам още? Rolling Eyes Колко време след МЦ ви се раздвижва кантарът надолу? newsm78 Забравих и да кажа,че от събота не съм била до 00! #Cussing out
Честито на всички с минусчета! Hug  bouquet
Вещи мога ли да вляза в табличката? Embarassed старт -  18.03.08,начални 81,сега 75 , желани - 65,ръст - 1. 73!   bouquet Hug Embarassed
Лек ден на всички!!!!!!!! Peace

# 755
от майтап не разбирате ли, кви бъбреци, кви 5 леа,
пия около 3 л.
между другото стомянолеярите имат норма 8л.,  миньорите 6, споко границата за увреда на бъбреците е доста по-висока. многото вода натоварва сърцето по-скоро. но ако не пием достатъ4но , с толкова мръвки рискуваме да станем подагри4ки и аристократи4но да ка4им крак на стол4е с възглавница.

# 756
от майтап не разбирате ли, кви бъбреци, кви 5 леа,
пия около 3 л.
между другото стомянолеярите имат норма 8л.,  миньорите 6, споко границата за увреда на бъбреците е доста по-висока. многото вода натоварва сърцето по-скоро. но ако не пием достатъ4но , с толкова мръвки рискуваме да станем подагри4ки и аристократи4но да ка4им крак на стол4е с възглавница.
Вързах се второаприлски сА седа и се кискам Crazy
ще си отслабвам със смях rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 12:12 от rivela

# 757
Момичета,аз имам малко старнене вьпрос.

Някой готвил ли е риба в МВ и би ли споделил как е?

# 758
Момичета,аз имам малко старнене вьпрос.

Някой готвил ли е риба в МВ и би ли споделил как е?

Кате, аз съм готвила скумрия в МВ, в йенската. Стана вкусна. Готвих я с капака обаче на програма за печене на риба и пиле. Сложих съвсем мало водичка и подправки   Hug

За Втора и Трета фаза-за тези, които им предстои обяд: вкусен и красив обяд  Hug Hug Hug
http://biskvitka.net/2008/03/22/skulpturi_ot_plodove_i_zelenchuci.html

# 759
kremena , аз редовно си приготвям рибата в МВ.

Слагам я в пликовете за МВ- така си спестявам и миризмите из вкъщи  Wink.

Поставям я нарязана на парчета, леко посолена, с подправки, може и малко вода, ако е по- суха. Зависи от количеството и вида на рибата, но максимум за 10 мин е готова. Ако искам да е по- запечена - през последните три минути - разрязвам плика . Не нагласям МВ на специален режим за готвене /грил и т.н/.
         Когато е за ПЗ - добавям доматен сок, но мисля че и в П като добавка става.  
Вкусът на така приготвените риби е оценен и от нережимни хора       chef.

# 760
Някой знае ли хранителните стойности на амарант и киноа?
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=32ce2505c4e2e6cb5220 … topic=80534.0;all
http://www.gradinarstvo.hit.bg/amarant.html
В диетичния ма казаха, че са богати на белтъчини. Rolling Eyes

# 761
Катя*, със същия проблем съм и аз. Имаме 3 компа в къщи и всеки е различен. Само единият е с бг клавиатура, другите са с нови такива и съответно трябва да се напечатат(а фонетичните им са различни). Просто е кошмар! #2gunfire
Тони,  ами ще се мъчим значи  Mr. Green, а за килограмите не се тревожи важно е крайния резултат да е надолу и при мен варират, аз отичитам минус, когато най-голямата цифра е по-малка от предната и се задържи известно време, абе сложна математика Hug

Момичета във Варна къде намирате  Екскуиза ,в метро и  пикадили  няма  ? newsm78
ФЕН, вчера в Кауфланд имаше.

# 762
rivela, много хубаво пожелание  Hug Дано те чуе, утре кантарчето ми  Praynig
Относно хапването, ми аз не спирам  Sad Ще пробвам да намаля, млечните. Шунки и пастърми, не ям. Сестра ми донесе домашна пуйка и сега нея съм заръфкала - без кожата. Пия много вода. Сигурно щот ми остават малко килца и затова ми се бори организма. По калкулатура на Дюки трябва да съм 70 кг., аз слязох на 68.2 ( сега съм 68.8кг- в МЦ) и не мърдам цяла седмица. В обиколките имам по 1 см надолу. Не се оплаквам, само леееко мръннкам  Mr. Green
Няма да се дам лесно, и ще си спазвам нещата. Щом успях до тук  Grinning
Това е при мен  ooooh!

# 763
Привет на дюканското войнство  Flutter
Чета и чета и не мога да смогна..

Sun да не забравя да ти благодаря за пореден път.  Hug
Твоите съвети са много ценни.

Не мога да се похваля с минус задържам вече 5 ден, а днес правя 10 дни с дюки Grinning

Момичета отново ще замоля за съвет, мога ли да пия тез добавки: Биомилк ? Имам чувството, че съм закотвила заради антибиотиците. И организма ми много се товари  Cry

Хубав ден на всички   bouquet

# 764
Sun-Ти какво ще кажеш?Доколкото си спомням и ти пиеш Витарал.
   newsm78 Като се наложи пиене на лекарство и аз внимавам за съдържание. Пия прополки безахар, Хексорелетен.......... и витамини за диабетици търсих. Добре е редовно приеманите да са без -ози  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт