Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 571
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 360
Mamica, пожелавам ти скоро да покажеш пак такава снимка, но тя да е  с тазгодишна дата. Може да да е декемврийска, за Нова година ще е страхотен подарък.

# 361
Мерси много , е ще си дам малко почивка от тренировките .

Пиги ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН   bigdance2  bigdance2 hbday smile3525

новичка съм но се надявам скоро да ви науча всичките.

# 362
 newsm59 Tada newsm59 Пиги, с най-добри пожелания  Hug
Мамица, ще успееш, щом си попаднала сред хиенките  Grinning  Hug

# 363
Мънки,   Hug Смело напред!  thumbsup Е, сега ще си изкупиш прегрешението с едно задържане, но няма как.   33uu Скоро пак ще тръгне надолу стрелката.  Peace Hug

# 364
Момичета ,привет! Успешен и отслабващ ден !
Информация за софиянките - павилионът за трици на пазара "Римска стена" вече е закрит.
newsm78 Що?
Abrakadabra, виждам силно пристрастяване към варненци  newsm53

# 365
Честит 1 април, момичета! Четох до сега - и да споделя: 2 кг. са в историята!!! Инвестирах близо 2 седмици, но ...  Wink Пиглет, разликата ни е невероятна! Браво! Перле - изглеждаш като тийнейджър - искам и аззззззз  Embarassed Зеленко- само Рок! Амери изкупи триците - ама промяната ти е ... УоУ!!!  Hug Цоци - желая ти супер командировка - при това режимна! Мама Веси   bouquet Сузи - мерси за кафетоооо - екстра ми дойде! Мишленце -  Hug  Praynig - в мислите си ми! Дидка 74 - супер резултат!!!Сладкото и на мен най-ми липсва, но правя си кремчета от страниците с рецептите и е ОК ! Бачи - Честит 1 април !!! Heart Eyes Креми - здравето е най-важно, според мен спазвай доколкото можеш режима, но спазвай и лекарските предписания! Сънчеееее   bouquet Скорпи Д- Браво за поредното преборено кило! Бомбееее - жабките са супер - после ще се превърнат ли в красиви пронцове?  newsm78
 welcome на Милена Михайлова, Диди 81, Смайлс !
Прегръдки и за Вещи, Катя, Маша 24, Ики, Зазу 1, Джини, Рокипагане, Вивито, Фен, Фоли, Кри, Теси, Глезоран, Мамче   newsm51
Духи Пухи - търпение му е майката - разбирам те прекрасно! Мамисе - супер визия !Добра цел !  bouquet Мими Георгиева - титлите са страхотни - и аз мисля така !!! Цвете 12 - приобщителка такава! Браво на теб!!!  Peace Абракадабра - Като ще пращаш , прати и в Благоевград! Аз от началото на режима съм на пшеничени, но ще дойда до София и ще видите вие - ако Амери е оставила нещо, аз ще го купя  Joy !!!! На всички ви целувки и прегръдки!!! На свалящите - браво, на инвестиращите - Бавно, но славно и за по дълго в историята!!!   bouquet
Стана много дълго - ама съм сигурна, че пак забравям ..... простете .... !!!   bouquet Пиги  - Честит ти рожден ден, мила! Да си най-обичаната жена - здрава, красива и пълна с амбиции!!!

# 366
ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ ВАРНА, СНОЩИ БЯХ В ПИКАДИЛИТО ДО ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ТЪКМО РАЗТОВАРВАХА ЦЯЛ КАШОН С ОВЕСЕНИ ТРИЦИ АКО ПОБЪРЗАТЕ МОЖЕ И ДА СЕ ВРЕДИТЕ

# 367
ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ ВАРНА, СНОЩИ БЯХ В ПИКАДИЛИТО ДО ОКРЪЖНА БОЛНИЦА И ТЪКМО РАЗТОВАРВАХА ЦЯЛ КАШОН С ОВЕСЕНИ ТРИЦИ АКО ПОБЪРЗАТЕ МОЖЕ И ДА СЕ ВРЕДИТЕ

Първоаприлски ли бяха триците?  Laughing

# 368
Дюбрютро  Mr. Green Как сте девойки?
Абракадрабра: идеята ти е много благородна  Peace Тук не само, че има криза, ами и дълбоките запаси свършиха Laughing Включвам се и аз в бройката. Като количество не мога да кажа персонално, нека всички желаещи да кажат и тогава да преценим колко можеш да изпратиш. Благодаря ти  Hug

# 369
Това шега ли е?  Rolling Eyes Сега не мога да изляза от работа, а иначе съм на 10 мин. от там  #Cussing out

# 370
  • Пловдив
Добро утро!  Hug
Честито на намалилите!   bouquet
Момичета, честит първи април, но ще е хубаво да се шегуваме разумно. Имам предвид ако ще пращаш някой да купува нещо някъде да е сериозно, а не някоя шега  Simple Smile Нямам нищо предвид, просто предните два поста ме наведоха на тази мисъл.

# 371
Момичета ,привет! Успешен и отслабващ ден !
Информация за софиянките - павилионът за трици на пазара "Римска стена" вече е закрит.
newsm78 Що?
Abrakadabra, виждам силно пристрастяване към варненци  newsm53

магнит сме ние  Laughing Laughing и ти ще се намагнитизираш  newsm53

# 372
Не съм си и помислила да се шегувам с това, наистина снощи пазарих в Пикадили и момичетата подреждаха на  диетичния щанд триците аз самата си купих 7 пакета, даже ми се изсмяха и ми дадоха директно от чувала

# 373
  tiptoe   newsm66  smile3554

Здравейте чаровници   friendship

Снощи я свърших една ...... не е за разправяне  newsm77  #Puppy dog .Вещи ще трябва да приготви нещо повече от тиган  #Sniper .Щерката реши да си прави течен шоколад и аз като последния тъпунгер взех уж само да го помириша.Да,ама не  Banghead ,не се спрях докато не видях дъното на чашата и тази сутрин няма да казвам какво се случи на кантара  badscale .И сега стоя и гледам другата чаша и си мисля като тъй и тъй съм прецакала всичко дали да не си хапна и нея  Thinking

Пиги,    Gift Много здраве,щастие,любов и късмет да има в живота ти.
На всички останали   bouquet

# 374
пиги

Виждам още момичета, които са се присъединили
Спокойна съм, че поне Sun винаги е на линия за отговори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт